Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kurutulmuş Gıda Dükkanı

BaşlatanasafTarih06/08/2018 12:56:27Yorum5

İlk mesaj
Üye185 yazı
Merhaba! Emekli olduktan sonra Ankara ya yerleştim.
30 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorum.Cadde üzeri işlek sayılabilecek bir noktada 35 m2 bir dükkanım var.Ve bu dükkanda Kuru Gıda işi yapmak istiyorum.Örneğin Kuru bamya,domates biber patlıcan vb gibi kurutulmuş sebzelerin ve kısmende baharat ve bakliyat ürünlerinden oluşan bir ürün çeşidi düşünüyorum.Bu aşamada ,ne kadar sermaye gerekebilir yada bu tür ürünleri nerden temin edebilirim,yada nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan bilgi amaçlı yardım rica ediyorum.Herkese hayırlı işler dilerim.
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye11 yazı
Merhaba önce bölgendeki fiyatları araştır ancak daha sonra istanbula gelip istoçtaki toptancılardan fiyat sormakta fayda var ve bu tezgaha kuruyemiş sigara gibi çeşitler de koyabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Sanayici
Yeni Üye20 yazı
Merhaba, hayırlı isler bol kazançlar olmasi dilegiyle. Gida muhendisiyim, alacağınız miktar nedir ne temin etmek istiyorsunuz. İki sektorde de yer aldim suan baharat tarzi bir firmada calisiyorum. biliyorsunuz kargo gondermek biraz zor miktar yuklu ise tasima sirketleriyle gonderilir. Getirisi yuksek kazanci bol bir is ama sermeyade ister. Nekadar ayirmayi dusunuyorsunuz ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye40 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - asaf
Merhaba! Emekli olduktan sonra Ankara ya yerleştim.
30 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorum.Cadde üzeri işlek sayılabilecek bir noktada 35 m2 bir dükkanım var.Ve bu dükkanda Kuru Gıda işi yapmak istiyorum.Örneğin Kuru bamya,domates biber patlıcan vb gibi kurutulmuş sebzelerin ve kısmende baharat ve bakliyat ürünlerinden oluşan bir ürün çeşidi düşünüyorum.Bu aşamada ,ne kadar sermaye gerekebilir yada bu tür ürünleri nerden temin edebilirim,yada nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan bilgi amaçlı yardım rica ediyorum.Herkese hayırlı işler dilerim.

Kardeşim, kuru bamya, domates, biber, patlıcan, incir, sağlayabilirim, kendi işletmemiz var, 05306463359
imza

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
50 dönüm bamya ektim toptancı veya alıcı veya ihtiyaca göre isteyene göndermek istiyor um kuru bamya kilogram fiyat olarak

120tl; dir tel.no 05070123888
317863

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Gyda
Yeni Üye73 yazı
Belediye ruhasatı 700 TL Esnaf odası kayıt 600 TL Noter masrafı 300 TL Tarım ve Gıda 'dan alınacak izinler 100-200 TL civarı. 1500 TL yazar kasa pos cihazı. Bunlar kuruluş masrafları olup İstanbul ili baz alınmıştır. Detaylı Bilgi 05321753603

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek