Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Kendi Markamı Hazır Giy Fason Üretirmek İstiyorum.

Başlatanmustafa218Tarih23/04/2019 22:26:44Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Kendi Markamız adı altında fason hazir giyim üretim yaptırmak istiyorum.
Bu işleyiş hakkında bir fikir sahibim değilim üretim nasıl yapılıyor.
Kendi tasarımız olması lazım mı yoksa fason firmanın modelli kullanabiliyormuyuz.
Min. üretim miktarı nedir.Sipariş başlangıcı ve bitiş süreçleri nelerdir.
Bu konu hakkında bilgileri olan siz değerli büyüklermizden detaylı bilgi almak istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

İletişim Maili: mustafa.sonmez27@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye23 yazı
yeterli sermayeniz varsa (250-500) gibi, merter ya da güngörende bir yer kiralayıp orada toptan satış yapabilirsiniz. Hitap edeceğiniz kitleye göre kendi tasarımınızı yapabilirsiniz, maliyetiniz artar, ya da tabiri caizse koşan ürünleri fason firmalardan sizin markanızla imalat yapmasını isteyebilirsiniz. minimum üretim miktarı diye bir şey yok açıkçası, müşterini bulursun, butik üretimle minimum adet yaparsın koleksiyon gibi, bunu iyi fiyata verebilirsin, yalnız bunun dikim maliyetleri ve aksesuar maliyetleri artar (baskı nakış v.s), ya da bir modelden en az 1000 adet fason yaptırırsın, onu satarsın (koşan model dediğimiz ürün grupları). ucu açık bir sektör, yaptığın ürünler elinde de kalabilir, çok iyi satan modeli bulup sadece o modelle sezonu bile bitirebilirsin.

cocoostil@gmail.com
tekstil ihraç fazlası ürünler için bana ulaşınız.
to be or not to be!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye353 yazı
mustafa bey bu kadar handikapla girmeyin bence yüzeysel bilgilerle minumumlarla olcak iş degil.her turlu sermayeyle girersin ama ceketini kurtaramaz yıllarca da sancısını yasarsın
bay -bayan-cocuk dış giyisi imalatı ve tekstil tasarım işleri
https://www.facebook.com/groups/aficgiyim/

aficgiyimsanayi.tr.gg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim