İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
. .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorumL
Yeni Üye73 yazı
E
Üye345 yazı
eses
E
Üye345 yazı
sermayen yoksa çiğ süt satışı bir çiftlikle anlaşırsın sütü alırsın kapı kapı dolaşır satarsın.............
ama dersenki elimde bir mesleğim var ona görede iş fikirleri üretebilirsin
eses
I
Yeni Üye7 yazı
17/04/2019 : 15:50:12#4
Web sitesi
Alıntı
20 makinem var eleman sayım 6 ya düştü üretim yapıyorum daha doğrusu yapıyordum şu anda hızla batmaya doğru gidiyorum diye düşünüyorum bu benim hikayem ama sana şunu söyleyebilirim eğer sermayen yoksa
şöyle birşey yap dünya da gelişmemiş bir çok ülke var bunlar genelde üçüncü dünya ülkeleri ve oluşumlarını daha yeni yeni hayata geçiriyorlar.Eğer bekar ve bakacak kimsen yoksa buralara göç et biraz sıkıntı yaşarsın
ama oradaki boşluğu görebileceğini düşünüyorum buna ve sana uygun pazarı seç ve işe ufaktan başla,biraz cesaretli olman gerekiyor bu cesaret yoksada zaten birşey yapamazsın bide tavsiye vereyim eskiden insanlar
hindistana kadar at üstünde gidip baharat getiriyorlardı onların cesaretine hep hayran kalmışımdır,bu ve buna benzer kitaplar oku kim nasıl şartlarda yaşamış ve para kazanmış diye...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz