Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmirde 2. El Kitap-kafe Açmayı Düşünüyorum.

BaşlatanYarım AdamTarih12/12/2018 21:24:26Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
İzmir'de hangi D&R ın bitişiğinde boş dükkan aramalıyım sizce ve hangisinde bulursam şanslı olurum?(İzmir'i bilenler yardımcı olursa sevinirim)

Kafede her türlü yiyecek, içecek ve pastalar olacak.(Kafe işletenler lütfen hangi malzemeyi ve aleti nasıl alacağımızı ve kafe işini kafeyi açmadan nasıl öğreneceğimizin yolunu gösterirlerse sevinirim)

Bolca güncel 2.el romanlar olacak.
Şiir okuma geceleri olacak, tıpkı canlı müzik gibi karaoke yapar gibi Nazım dan ... dan şiirler okuyacak mikrofonu kapan okurlar. Yazarlık-editörlük ve redaktörlük-yaratıcı okurluk atölyeleri düzenleyeceğiz.

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Hukukçu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye244 yazı
Siir degilde CizgiRoman okuma kafe kursaniz daha hos olur. Ulkenin alim gucu dustu malumunuz ve cizgiromanlarda biraz tuzlu yani tuzlu olmasa bile insanlarin tuketim listelerinde altlarda yer aliyor. Bir Cizgiroman kutuphanesi olusturup ister mekanda isterseniz kirala**** degisik bir sinerji yakalayabilirsiniz. Cadde uzerinden cok caddeye yakin sokakta genis ve yuksek tavanli bir mekan hos olur.
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
İzmir nüfusu ve eğitim durumu göz önüne alındığında, ülke standartlarının üzerinde bir kitap okuma alışkanlığı olan şehrimiz, doğru!
Ama sizi ne kadar tatmin eder bu girişiminiz sonrasındaki satış sürkilasyonu, emin değilim. Zira, bu denli kitap okuma alışkanlığı olan şehrin ,sizler için dezavantajı ise teknolojiyi çok iyi kullanıyor ve takip ediyor oluşudur.

Neredeyse metroda, otobüste her yaştan insan,kitap okuyor. Sayıları da günden güne artıyor. Lakin, neredeyse benim gördüklerimin tamamı cep telefonlarından bu ihtiyacı gideriyorlar.

Bu sadece bir İzmir'li olarak tespitim :)
Özgün ve Hazır Makaleler | https://www.makaleyaz.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - makaleyaznet
İzmir nüfusu ve eğitim durumu göz önüne alındığında, ülke standartlarının üzerinde bir kitap okuma alışkanlığı olan şehrimiz, doğru!
Ama sizi ne kadar tatmin eder bu girişiminiz sonrasındaki satış sürkilasyonu, emin değilim. Zira, bu denli kitap okuma alışkanlığı olan şehrin ,sizler için dezavantajı ise teknolojiyi çok iyi kullanıyor ve takip ediyor oluşudur.

Neredeyse metroda, otobüste her yaştan insan,kitap okuyor. Sayıları da günden güne artıyor. Lakin, neredeyse benim gördüklerimin tamamı cep telefonlarından bu ihtiyacı gideriyorlar.

Bu sadece bir İzmir'li olarak tespitim :)

Yeni Üye4 yazı
Bu sorun değil. Çünkü web sitemiz de olacak.
İnsanlar Takas Kütüphanesi'ne, yani bize kargoyla kitaplarını gönderip takas edebilecek, üstelik kafemizle aynı adı taşıyan benim romanım7 da internetten okurlar.

Yeni Üye4 yazı
Ön araştırmalarımdan elde ettiğim sonuçlara göre: Alsancak en uygun mekan.
Bornova da diyorlar..
Kiraları bilmiyorum. Konak'ta eski Rum evleri var. Bir tanesini restore etsek olur mu o taraflarda?
bilmiyor6m. İzmir'

Yeni Üye10 yazı
İzmir içinde böyle bir fikir muhtemelen tutacaktır. Girişmeyi düşünebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans