Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ciddi Olan Herkes Buyursun Lütfen. . . . . !

BaşlatanmerzandoTarih20/11/2008 15:11:47Yorum85

İlk mesaj
Üye326 yazı
Arkadaşlar sizden rica ediyorum...; Lütfen bu yazı başlığının altına kafanızda tasarladığınız yapılması muhtemelen kolay, kâr marjı düşük olabilir fakat süreklilik arz eden 0 ytl ile 15.000 ytl arası sermayeyle yapılabilecek işleri açıkla**** yazabilirseniz sanırım sitedeki birçok arkadaşa ışık tutacaksınız.

Ben her zaman inanırım akıl akıldan üstündür. Hatta her insan düşünür ve fikir üretir. Fakat bazı insanlar öyle fikirler üretirler ki hiç kimsenin şimdiye kadar aklına bile getiremediği çok basit bir şekilde müthiş eserler meydana çıkarırlar.

Küçücük yatırımlarla büyük iş imkanları kurarlar ve büyük paralar kazanırlar. Bende içimizde böyle insanların olduğuna inanıyor ve sözü sizlere bırakıyorum.

lütfen konuya ciddi yaklaşımda bulunmayan ve ciddi olmayan arkadaşlarımız rica ediyorum buraya yazı yazmasınlar.

saygılarımla,
fast food

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
85 yorum
Yeni Üye88 yazı
bence bizim yazdıklarımız da fikir diye düşünüyorum. Çünkü somut şeyler sunuyoruz. Bence herkesin kendi satışlarını yazması çok normal. bunlarda çok güzel fikirler veriyor açıkçası.
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye450 yazı
Sayın Hemşerim brokenheart1982,
Lafım sana değildi açıkcası. Çünkü sizin önerdiğiniz iş 0-15.000 YTL arası yapılabilecek bir iş.
Ama fuar yeri satışı yapmak, mobilya talebi toplamak,20 bin m2 beyaz mermer sormak, bilmiyorum oluyormu ama makine satış bayiliği gibi taleplere idi benim yazım.
Biliyorum onlardan eleştiri gelecek ama eğer burası satış yeri değil bir, ikincisi max. 15 bin YTL'lik bir sermaye ile yapılacabilecek-kurulabilecek- iş önerileri isteniyor.
Eğer tekstil üzerine bir dükkan düşünülüyorsa sizden tabiki tayt alınabilir. Ama ben iş kurmayı düşünürken fuara katılmak veya mermer ihtiyacını karşılamak nerdeeeeeeee :)
Bizim konumuzun başlığı şu. Hiç bir iş yapmıyorum ama 15 bin YTL param var. Bu parayla iş yapmak istiyorum. Fuara katılamam, 20 bin m2 mermer alıp veremem, makinalar üzerine dükkan açmak bu parayla zordur sanırım.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye782 yazı

Sektör: KİMYEVİ MADDELER VE MAMULLERİ
Konu: 10.000 ton teknik amonyum nitrat alımı
Ülke: FAS
Firma Adı: CADEX
İlgili Kişi: FATIMA HASSOUNI
Adres: CADEX KAZABLANKA FAS
Telefon: 212 - (22) - 974445
Fax: 212 - (22) - 974396
E-Mail: taoumi@cadex.ma
Web Adres:
Tarihi: 25/11/2008
Kaynak: Rabat Ticaret Müşavirliği
Detay: CFR Kazablanka/Fas teslimli 10.000 ton teknik amonyum nitrat alimi talebi

arkadaşlar yapabilenlere bilgi yazıyorum,alın yapan yapsın yeni talep...yapamayanlar neden kendini parçalıyor..bulnes sende varsa sende gönder bizde faydalanalım..
amaç burda yardımlaşma,paylaşım birazda olsa kendi işini görme ne var bunda...
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye326 yazı
bu konu da ciddiyetini kaybetmeye başlıyor. arkadaşlar burada reklam yapmayın. biz diyoruz ki 0 ile 15,000 ytl arasında parayla yapılabilecek iş fikirleri olanlar varsa buyursun.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye782 yazı
Akyazı pazarlama tic san ltd şti olarak Tozssuz altın tebeşirin disribütörlüğünü yapmaktayız yaşadığınız yerde direkt okullara tebeşir pazaarlayabilecek yeteneği bulunan bay bayan pazarlamacı veya bayi statüsünde iş ortakları arıyoruz. kar marjı yüksektir. Ayrıca Erzincan bölgesinde ürettiği ürünü pazarlamak isteyenler bizi araya bilirler o446 223 8230 --05427947830

alsana iş...daha ne istiyorsun..

Üye683 yazı
2010... İstanbul dünya başkenti oşacak. Kültürel ağırlıklı İstanbul maketleri üretilebilir. Ve üstelik İstanbul'da maketi üretilebileck o kadar çok eder var ki... Hayal kurun yeter, hayaliniz sektör haline gelsin. Maket malzeme ve ekipmanı o kadar pahalı değil.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Üye683 yazı
10.000 - 15. 000 lira sermaye ile, olsa olsa hizmet sektöründen para kazanılır bence. İnsanlarımızın refah seviyesi ne kadar yükselse de unutmayınız ki toprağa bağlı köylü bir toplumuz. Lüx villada oturup, bahçede tavuk beslememenin başka izahı yoktur. Herkesin içinde bir yerlerde köyünün, toprağın, hayvanların özlemi var. Bu sosyolojik konuyu saatlerce tartışabiliriz; ama konumuz o değil. Konumuz, o köylü ruhlardan para kazanmak, gençlere iş imkanı sağlamak...
TEKLİFİM ŞU:
Nüfusu milyonu aşan kentlerin çevresinde bir parkur belirleyin.
Önce büyük riske girmeden yeterli sayıda EŞEK alın... Anadolu'nun herhangi bir yerinden çok ucuza temin edebilirsiniz.
Eşeklerinizin semerini biraz daha konforlu ve güvenli yaptırın.
Güzel de süsleyin... Püsküller, çıngıraklar filan ekleyin.
Öğle yemeğini de (mutlaka otantik ve yöresel olsun) dahil ederek bir günlük maliyet fiyatı çıkarıp, maliyetinizi 2-3 ile çarpın.
Eşeklerle bir günlük safariler düzenleyin.

Şehirde yetişen çocuklar, gençler artık eşeği ya belgeselde görüyor, ya da fotoğrafını...
Onlara biraz macera sunun..
Tahmin edemeyeceğinğz kadar talep olacak ve iyi kazanacaksınız.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Üye326 yazı
aslında çok güzel bir fikir ama nerede yapılabilir bu.
fast food

Üye782 yazı
Sektör: AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ
Konu: Çocuk mobilyası satışı
Ülke: ÇEK CUMHURİYETİ
Firma Adı: SPACIL STOLAR
İlgili Kişi: OLDIRCH SPACIL
Adres: SKOLNI 254 KRENOVICE 68352
Telefon: 420 - () - 544223114
Fax: 420 - () - 544223114
E-Mail: spacil-stolar@volny.cz
Web Adresi: www.bond.cz/spacil
Tarihi: 26/11/2008
Kaynak: Prag Ticaret Müşavirliği
Detay:

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: MUHTELİF
Konu: Oyuncak satışı
Ülke: ÇEK CUMHURİYETİ
Firma Adı: SPACIL STOLAR
İlgili Kişi: OLDIRCH SPACIL
Adres: SKOLNI 254 KRENOVICE 68352
Telefon: 420 - () - 544223114
Fax: 420 - () - 544223114
E-Mail: spacil-stolar@volny.cz
Web Adresi: www.bond.cz/spacil
Tarihi: 25/11/2008
Kaynak: Prag Ticaret Müşavirliği

Üye326 yazı
varmı başka fikirleri olan
fast food

Üye782 yazı
Teklif Tipi: İşbirliği
Ana Sektör: İnşaat / Emlak
Alt Sektör: İnşaat Malzemeleri
Son Başvuru Tarihi: 26/05/2009

Firma: dıva ukr
Teklif Başlığı: ukrayna
Teklifin Detayları: kriz ortamında yeni pazarlar arayan sirketler icin azerbaycan ve ukraynada isbirlıgı yapmak istiyoruz.ilgilenenlerin mesajlarını bekliyoruz.
Telefon: (090) - (539) - 2750733

Üye782 yazı
STOK TRİKO, BAYAN SERİLİ PARTİ MALI 17.000 ADET 1.KALİTE TOPLU SATIŞ İYİ FİYAT:::: NİHAL 0532 461 67 26 BAYRAMPAŞA İSTANBUL İŞ TEL:0212 493 50 01...
STOK JEANS, BAY SERİLİ PARTİ MALI 11.000 ADET 1.KALİTE TOPLU SATIŞ İYİ FİYAT:::: NİHAL 0532 461 67 26 BAYRAMPAŞA İSTANBUL İŞ TEL:0212 493 50 01...

hep ben yazıyorum..başka kimse yok mu..birazda siz bana verin

Üye326 yazı
bugün cumartesi sanırım site biraz daha yoğun olur ve daha güzel fikirler üretilir. hadi bakalım bekliyoruz.
fast food

Üye782 yazı
İyi günler..
Arkadaşlar benden başka yazan yok mu yahu
verdiklerimden yararlanmışsınızdır..teşekkürü haketmedim mi?
özelden yazdıklarım neden bana dönmüyor..burası hayali platform mu?
neler yapılabilir,neler lazım bu konuları açsınlar..

yurtdışındakiler türklere güvenmiyorlar bu konudada yorum yazın...Neden?

Yeni Üye22 yazı
beyaz hindi yetiştirelim 3 aylık canlı ağırlığı 15 kg yaptığım fizibilite çalışmasına göre kuluçkalık yumurta 4$ 500yumurtalık bi kuluçka makinesi 1600 ytl gider
1$=1.65(kur değişmiş olabilir)4$ 6,60ytl
500 yumurta =3300 gider
450 si çıksa 15*450=6750ytl gelir
1000ytl yem olsa gider
ilk ay 850 ytl kar ama ikinci ay makine parasını düşersek birkaç yıl sonra yumurtaları kendimiz üretsek düşünülebilecek bir iş olabilir

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Memur
Üye326 yazı
efe81 fikrin çok güzel bence ama herkes yapamaz sanırım. yer, arazi lazım bu iş için.
fast food

Yeni Üye30 yazı
merhaba arkadaşlar sitenizle dün tanıştım ve pazarlama satış konusunda tecrübeli arkadaşlarla tanışmak istiyorum ve gerçekten ben pazarlama satış konusunda uzmanın diyebilecek- yenilikçi ve elini taşın altına koyabilecek - herşeyden önce dürüst olmasını isterim önemli olan ben lider bir pazarlamacıyım diyebilmek. tahafurkan9@hotmail.com
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
slm arkadaşlar bende küçük bir yerde yaşıyorum
bi anadol pikapım var onunla marketlerden bakkallardan atık koli ve kağıtlaıı topluyorum para vermeden aldığım bu karton koli ve kiğıtları kağıt fabrikasına satıyorum kar matjı düşük görünsede oldukça karlı bir iş 3 ayda 1 kamyon hurda kağıttan ortalama 4000-5000 ytl para kazanıyorum yeterli değilmi sizce tek sorunum hurda balyalama makinem yok oda yaklaşık olarak yenisi 36.000 ytl sizce güzel iş demi 0 sermaye ile

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Serbest meslek
Üye339 yazı
Size babamın kendine uğraşı olsun diye yaptığı işten bahsedeyim. Kendisi gezmeyi sevdiği için kapalı mekan işlerini tercih etmedi.
Sermaye günlük 50 tl
Ciro günlük 100 tl civarı
Kar oranı %40

Maliyetin %50 si sattığı ürün
%5 i ambalaj gideri
%5 i ise fire

İşe gelince kışın fındık yazın ise küçük pet su satıyor.
Kilosu 10 tl den fındık içi alarak önce çürük ve kırık olanları ayırıyor üzerinde kısmen kabuk bulunanlarıda temizleyerek 50 gr lık kilitli naylon dediğimiz poşetlere koyuyor ve trafik ışıklarında 1 tl ye satıyor.
Çalışma saatleri sabah 11 ile 17 arası.

Yazın ise su işinde 0.30 tl ye aldığı suları 0.50 tl ye satıyor.
sermaye günlük 45 tl
ciro günlük 75 tl
Buz gideri %5
kar oranı %35

Sigortası ve emeklilik maaşı olmayan babam işte böyle az sermayeli bir iş yaparak masrafını çıkarıyor.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye123 yazı
sayın jeansteam arkadaşım tebrik ederim babanı. ekmeğini çıkarıp ailesine sabahtan akşama kadar ayakta ama gezerek ama oturarak çıkarıyor.
ama nice sağlam taşı sıksa suyu cıkaranlar vardır ki sözüm onlara kahvede pişpirik okey oyna**** gününü dolduruyorlar ...
bravo bu fikir umarım herkese okuyanlara ders olur...küçümsemeyin...sakınnnn...ellerinden öperim...
pet su işinde kar oaranı çok fazla ....
aracla kantinlere lokantalara yazlık yerlere gıda temizlik malze meleri toptan satabilirsiniz.ceşit çokk ...
neden olmasın az karla işmi? koşacaksın sayın arkadaşım merzonda al bir arac koy içine az ufak çeşitle malzeme toptancılardan al sat koy içine ...büyük oynamak artık kar bıraktırmıyor....
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
www.kucukoglumakine.com.tr
kucukoglumakine2006@hotmail.com
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye30 yazı
arkadaşlar 15-20 bin tl ye öğrencinin bol oldugu yerde pilav-nohut, pilav-kuru.vs .gibi öğrenciye hitap edecek orta halli bitane usta bitane garsonun yürütebileceği bi lokonta açılamazmı?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
arkadaşım ben de fırın işçisiyim derimki kiralık fırınlar var tut çalıştıralım beraber ne dersin araştır bak başka fikir gelmiyo saygılar
dadaş

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ymalat
Üye468 yazı
on bes miyara su an turkiyede nemi yapilabilir 4 ayri noktada misir standi kurulabilinir,oto yikama yahlama acilabilinir,kucuk bir kamyonet satin alinir balik halinde nakliyecilik olabilir,pazarcilik vs

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Yeni Üye30 yazı
BU BARDAKTA MISIR İŞİ NASI GİDİYO ARKADAŞLAR ,PİYASADA ARAŞTIRMA ZAMANIM OLMADI YAKINDAN İLGİLENEN BİRİ VARSA BANA BİLGİ VEREBİLİRMİ,TEŞEKKÜR EDERİM.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er