Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ciddi Olan Herkes Buyursun Lütfen. . . . . !

BaşlatanmerzandoTarih20/11/2008 15:11:47Yorum85

İlk mesaj
Üye326 yazı
Arkadaşlar sizden rica ediyorum...; Lütfen bu yazı başlığının altına kafanızda tasarladığınız yapılması muhtemelen kolay, kâr marjı düşük olabilir fakat süreklilik arz eden 0 ytl ile 15.000 ytl arası sermayeyle yapılabilecek işleri açıkla**** yazabilirseniz sanırım sitedeki birçok arkadaşa ışık tutacaksınız.

Ben her zaman inanırım akıl akıldan üstündür. Hatta her insan düşünür ve fikir üretir. Fakat bazı insanlar öyle fikirler üretirler ki hiç kimsenin şimdiye kadar aklına bile getiremediği çok basit bir şekilde müthiş eserler meydana çıkarırlar.

Küçücük yatırımlarla büyük iş imkanları kurarlar ve büyük paralar kazanırlar. Bende içimizde böyle insanların olduğuna inanıyor ve sözü sizlere bırakıyorum.

lütfen konuya ciddi yaklaşımda bulunmayan ve ciddi olmayan arkadaşlarımız rica ediyorum buraya yazı yazmasınlar.

saygılarımla,
fast food

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
85 yorum
Üye326 yazı
tablo desen, yağlıboya resim desen, takı tasarım desen, boyama desen anlarım. sen evde imalattan bahsediyorsun, ve korkunç derecede yetenek istiyen bir işten bahsediyorsun.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye276 yazı
merzando ben yapılabilir diyorum örnek veriyorum tabiki herkes yapabilir anlamı çıkarmamak gerekir. yorumunu yap anlarım olur olmaz de saygı duyarım ama çok uzatmışsın ,uslubunu beğenmedim kusura bakma ve hayal dünyasında yaşasam keşke
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye326 yazı

sevgili kardeşim dikkat edersen ana yazımda basit, herkesin yapabileceği işlerden bahsettim. bu arada eleştiri yapılmasını hazmedemiyorsan bu sayfaya yazmak zorunda değilsin. biz burada duygusal takılmıyoruz. hayata objektif bakmak zorundayız. yaşamın realitelerinden birisi de eleştirmek ve eleştirilmektir. yanlız hakaret seviyesinde değil. ben seni eleştirirken hakaret ediyorsam haksızım. fakat yanlızca eleştiriyorsam o zaman mesele yok. burada herkes her fikiri benimsemek ve kabullenmek zorunda değildir. unutmamanı tavsiye ederim.
fast food

Üye276 yazı
çok acele ediyorsun ,bir konuda üzerinde düşünmeden tartışmaya girmemelisin . yaptığın eleştiride çelişki var. benim örnek olarak verdiğim mesaj ''evinizde birşey üretebilirsiniz '' di. hatta mesajın başında mesela yani örneğin yazdım sizin yaptığınız haksız eleştiridir.
Siz beni burada körü körüne bu fikre bağlı olduğumu buna dayanarakta hayal dünyasında yaşadığımı ve gerçekçi olmam gerektiği gibi kendinizide
akıl hocası yerine koymuşsunuz. Fakat benim vermek istediğim mesajda vurgu evde üretimdir. Çelişkili açıklamanız ise benim dediğim örneğin
çok büyük yetenek gerektirecek olması demeniz ardından başka bir mesajınızda '' resim yağlıboya tablo gibi evde üretilebilecek ürünler daha mantıklıdır demişsiniz Öncelikle yağlıboya resim yapmak yetenek gerektirir. Benim verdiğim örnekte tavla okey takımı basit yöntemlerle yapılabilir. iş teknik dersi görmemişsin sanırım . evde neler yaptırırlardı . Deri ,kösele malzemelerden tut ,seramik işleri, tahtadan oyuncaklar bakır boncuk işlerine kadar evlerde hazırlardık. Eleştiriden şikayetçi değilim haksız ve çelişkilerle dolu eleştirileri sevmem sadece.

Üye326 yazı
erkancım şimdi işe gitmek zorundayım. kendine iyi bak. görüşürüz. inşallah
fast food

Üye276 yazı
güle güle ,hayırlı işler

Üye581 yazı
ERK4N arkadasimiz sakada yapsa, burada ciddi bir tavsiye var. Evde uretim yapacak bir fikir: Cerez paketleyip, piyasaya surmek. Hep soyluyorum, findik. Kilosu pahali degil, kavurmak icin bir kazan ve paketleme icin bir makina cok pahali degil. Ambalajlarda ucuz. Yani bu findik olmak zorunda degil, herhangi bir cerez mamulu olabilir. AMA CAKMAK URETIMI :))) evde dinamit uretmek bundan daha guvenlidir derim :)))

Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye782 yazı
Arkadaşlar kırgızistanda arkadaşım kapari yetiştiriyor..kendisine ortak arıyor yapmak istiyen yazsın..
Yeni yapılmış sadece kabası çıkmış inşaatların işlerini şap,sıva makinası alarakta yapabilirsiniz..
sadece şap makinasını alıpta yapabilirsiniz...
Alüminyum hurda işleri var piyasadan yada fabrikalardan alüminyum ramatlarını toplayın pota kurun o potada eritin külçe kalıplarına dökün müşteri bulursunuz sanayide..
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye782 yazı
Arkadaşlar kırgızistanda arkadaşım kapari yetiştiriyor..kendisine ortak arıyor yapmak istiyen yazsın..
Yeni yapılmış sadece kabası çıkmış inşaatların işlerini şap,sıva makinası alarakta yapabilirsiniz..
Alüminyum hurda işleri var piyasadan yada fabrikalardan alüminyum ramatlarını toplayın pota kurun o potada eritin külçe kalıplarına dökün müşteri bulursunuz sanayide..

Üye782 yazı
Alüminyum hurda işleri var piyasadan yada fabrikalardan alüminyum ramatlarını toplayın pota kurun o potada eritin külçe kalıplarına dökün müşteri bulursunuz sanayide

Üye782 yazı
Alüminyum hurda işleri var piyasadan yada fabrikalardan alüminyum ramatlarını toplayın pota kurun o potada eritin külçe kalıplarına dökün müşteri bulursunuz sanayide

Üye326 yazı
geçen gün bir arkadaş bahsetmişti o an hiç ilgimi çekmemişti. aradan biraz zaman geçti ben düşündüm acaba bu iş ne kadar tutar diye. hayalimde hayal ürünü imalatımı yaptım ve sahibinden com'a ilanı verdim. iki günde hiç aramadıyse 20 kişi beni aradı. ben bile bu kadar ilgi beklemiyordum. demekki o ürün benim elimde 100 adet olsaydı 3000 ytl kazanacaktım. ama ürünüm yoktu ne yazık ki. evinde müsait bir alan olan herkes yapabilir bu işi. sizde bir işin nasıl tepki alacağını sahibinden com'a o ürünü üretmeden önce, sanki o ürünü satıyormuş gibi ilan vererek kontrol edebilirsiniz. biliyorsunuz bir imalat veya üretim arz talep meselesidir. talep varsa üretime başlayabilirsiniz. bu iş nemi anlatırım. acele etmeyelim.
fast food

Üye326 yazı
bu konuyu yeni bir başlık adı altında açıcam. bunun haricinde başka fikirleri olanlar lütfen buyursun.
fast food

Yeni Üye42 yazı
arkadaşlar iyi ama burda konuştuklarınız özeleştiri ve olcak olmıyacak tartışması ; iş hayatınla ilgili ilgi çekici fikirler üretelim. herkese kolay gele ..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye326 yazı
talha87 buyur seni dinleyelim o zaman. senin fikrin nedir. varmı bir iş icadın.
fast food

Üye122 yazı
selam merzando. yazınızı okuyorum ve bu yazdığınız yazı içinde duyarlı olduğunuz içinde teşekkür ederim .
.ben şu anda uğraştığım işi bazı arkadaşlarla paylaşmak istiyorum .ben bölgemizde yetişen meşhur AYDIN
.kuru incirinin pazarlamasını yapacağım .ama organik kuru incir...şu anda bununla ilgili iş yapan bir işletmede bu işin detaylarını öğrenmek için çalışıyorum ve bir taraftanda ürünlerin hazırlanması için .ve ambalajlanması için çalışıyorum .ürünümüz her parti az miktarda paketlenecek ve ben bunu pazarlamak isteyen arkadaşlar olursa onlar aracılığı ile illerden bir veya en fazla iki arkadaşa mal temin ederek bunun dağıtımını yapmak istiyorum .ürünümüz organiktir ve yetiştirilmesi biraz zahmetli olması nedeniyle biraz pahalı olabilir .fakat tatmadan karar vermemek gerekiyor. ilgilenen arkadaşlar önce organik incir satışı yapılan ikiyer var internetten araştırsınlar ve fiyatını öğrendikten sonra isterlerse benimle temas kurabilirler... essorte@hotmail.com 0 546 590 97 11 sayın merzando size de çok teşekkürler..bu işi düşünen arkadaşlar da iyi para kazanacaklar buna eminim.
essorte

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Üye326 yazı
hayırlısı, başka fikirleri olanlar. evet arkadaşlar
fast food

Üye326 yazı
ben dün saat 23,26 da bir konu açmıştım. bu konuyu yeni bir başlıkla açıyorum
fast food

Üye920 yazı
merhabalar.......size baylik verebilirim.....az sermaeile güzel kar....www.granitsanat.com.turkiede ilk ve tek firmaiz.......ciddi kişilerle kontak kurmak istioruz.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye326 yazı
evet arkadaşlar varmı ciddi fikirleriniz
fast food

Üye277 yazı
sayın merzando hangi konuyu açtınız. Eğer konunun linkini buraya koyabilirseniz daha kolay bulma olanağımız olur. Şahsen ben bulamadım konuyu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Üye326 yazı
şayet sayfanın başını okursanız görürsünüz arkadaşım.
fast food

Yeni Üye46 yazı
Üretimini yaptığımız ıslak mendil formundaki Cam Koruyucu ,Yağmur Kaydırıcı ürünümüzü akaryakıt istasyonlarına , araç yıkama istasyonlarına , oto yedek parçacılarına , japon pazarlarına , otoparklara kısacası araç ve insan olan heryere satabilirsiniz. Ürünün perakende satış fiyatı 1 ytl olduğu için satış konusunda sıkıntı da çekmezsiniz. Sadece 750 ytl'lik ürün alarak çalışmaya başlar , piyasanın sıkışık olduğu , herkesin krizden etkilendiği bu günlerde nakit girdisi sağlarsınız. Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.hidrofobik.com adresini inceleyebilirsiniz.
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye782 yazı
İyi günler..
Rusya ve civarlarındaki ülkelerden mobilya talebinde bulunanlara yardımcı olunur..
Nadir Husvakov
Yatas A.S.
Export Sales Representative

Tel : +90 216 309 54 10 - ext. 261
Fax : +90 216 377 46 46
E-mail : nadir.husvakov@yatas.com.tr
http://www.yatas.com.tr..
adımı verin ..selami

ayrıca mermer,pvc profil,inşaat makinaları,ortopedik yatak vs.vardır.

selamikaraboga23@gmail.c om

Üye782 yazı
1. insaat fuarı..yer..Mekke…tarih..18-22 ocak 2009
irtibat geçeceğiniz kişi..Fatih Al halabi
tel..00966 551 291 907
ofis..00966 255 74170
katılmak istiyenler ismimi versin..Selami karaboga
kapsamı geniş..mermerciler,makinacılar,mobilyacılar,vs..
Fatih bey türkçe bilir gerekli bilgileri alabilirsiniz
Açılışı mekke prensi yapacaktır.

Üye123 yazı
yazınızı okudum.türkiyede bizler, iş ve inşaat makinaları üretimi yapıyoruz.sizler gibi bu ürünleri ,pazarlamasını ofis yada bayiliğini yapmak isteyen yeni bir iş kurmak isteyen arkadaşlara yenilikçi değerli dostlarımıza aşağıda belirtiğimiz ürün yelpazemesinin BAYİLİĞİ YADA OFİS SATIŞI konusunda sizlerden teklif öneri bekliyorum.saygılarımla.

İnşaat Makinası ürünlerimiz
Hidrolik güç ünitesi, hidrolik kırıcılar, portatif kırıcılar, JCB Kırıcıları, Kırıcı Uçları, Mini Taşıyıcı - Muck Truck, Vakum makinası, Oparatörlü silindir, el tipi silindir, uzaktan kumandalı silindir, kompaktör, vibrasyonlu tokmak, asfalt kesme - beton kesme makinası, karot makinaları, karot uçları, beton vibratörleri, vibratör şişeleri, perdah makinaları, ışık kuleleri, inşaat asansörleri, çatıdan ve yerden kumandalı vinçler, sıva ve boya iskeleleri, elektrikli asma iskeleleri, demir kesme ve bükme makinaları, çatlak genişletme makinası derz dolgusu temizleme makinası honda ve aksa jeneratörler, Honda GX motor, Anadolu Motor, Lombardini motorlar ve Yedek Parçaları, Zemin Freze Makinası, Freze Uçları, Parke taşı kesme makinası, Hitachi elektrikli el aletleri kırıcı deliciler matkaplar, perdah diskleri, asfalt ve beton kesme bıçakları gelberiler...
www.kucukoglumakine.com.tr
kucukoglumakine2006@hotmail.com
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
info@kucukoglumakine.com.tr
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Üye782 yazı
20 bin m2 beyaz mermer lazım..şuan fiyat araştırması yapıyorum olanlar bana bilgi göndersin..
selamikaraboga23@gmail.com

Üye782 yazı
Her türlü Bayan ayakkabı(zenne) siparişleriniz alınır..
irtibat..Mustafa Erdemir
iş tel..0232 436 22 55
cep..0505 286 6056
Çalıştığımız firmalar..
inci,Hotiç,Tergan,Ataköy,Beta,Bülent tanca..
Firma ismi..Voder ayakkabı ltd.şti.ışıkkent/izmir

Üye450 yazı
:D :D :D
0-15.000 YTL sermaye ile yapılacabilecek fikirler verin diye arkadaşımız başlık açmış ama herkes hemen kendi satışlarının reklamını yapıyor hele hele bazı arkadaşlarımız her forumda kendisini dayatıyor :D
Şaka bir yana ama yazdıklarınız konu başlığı ile alakalı değil.
Lütfen biraz daha ciddi olalım.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis