Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ciddi Olan Herkes Buyursun Lütfen. . . . . !

BaşlatanmerzandoTarih20/11/2008 15:11:47Yorum85

İlk mesaj
Üye326 yazı
Arkadaşlar sizden rica ediyorum...; Lütfen bu yazı başlığının altına kafanızda tasarladığınız yapılması muhtemelen kolay, kâr marjı düşük olabilir fakat süreklilik arz eden 0 ytl ile 15.000 ytl arası sermayeyle yapılabilecek işleri açıkla**** yazabilirseniz sanırım sitedeki birçok arkadaşa ışık tutacaksınız.

Ben her zaman inanırım akıl akıldan üstündür. Hatta her insan düşünür ve fikir üretir. Fakat bazı insanlar öyle fikirler üretirler ki hiç kimsenin şimdiye kadar aklına bile getiremediği çok basit bir şekilde müthiş eserler meydana çıkarırlar.

Küçücük yatırımlarla büyük iş imkanları kurarlar ve büyük paralar kazanırlar. Bende içimizde böyle insanların olduğuna inanıyor ve sözü sizlere bırakıyorum.

lütfen konuya ciddi yaklaşımda bulunmayan ve ciddi olmayan arkadaşlarımız rica ediyorum buraya yazı yazmasınlar.

saygılarımla,
fast food

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
85 yorum
Üye326 yazı
fikirleriniz ne olursa olsun ister doğru, ister yanlış. yeterki ciddi olun.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye450 yazı
Valla aslında iş olarak bu fiyatlara bardakta mısır satışı yapılabilir. Bunun franchise'liğini veren bir kaç firma var.
Ama araştırmalarımda daha değişik bir şey buldum o da sarı şekerim diye bir konsept var.Bardakta tane mısırın yanında 2 ürün daha var.Bunlar çikolata çeşmesi adı altında çikolata kaplı meyve veya şekerleme diğeri ise marshmellow (şeker kebabı). Bence sadece bardakta mısır satmaktan daha iyidir bu diyorum.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye326 yazı

teşekkürler. fikir beyanında bulunmak istemeyen arkadaşlar, buraya yazılan fikirler üzerinde de yorum yapabilirler, olumlu veya olumsuz eleştiride bulunabilirler.
fast food

Üye992 yazı
SIZIDE ARAMIZDA GORMEKTEN MEMNUN OLURUZ DOSTUM, ( istanbulda bir fikir dogdu )

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye581 yazı
Bir elin sesinden iki ve fazlasi herzaman coktur. Birlikte paylasacaginiz guvendiginiz insanlarla ortak is yapacak sermayenizi bir araya getirerek yapacaginiz cok sey olabilir. Ama bu egitime bagli, ustaliga bagli, tecrubeye bagli, cevreye bagli. Insanlarin gecmiste neler yaptigini bilmeden fikir verkem ne derece dogru olur bilemem, ama benim fikrim, internette bugun alis satis yapan ebay gibi bircok site var. Guvenli olan birine uye olup, buradaki kelepir mallari alip, yine ayni sitede satisa koyabilirsiniz. Yada piyasadan buldugunuz, satilabilir dediginiz bir urunu yine ayni sitelerde satabilirsiniz. Oradaki uyelerin cogunun hesaplari, odemeleri garanti altinda diye biliyorum. Yorulmadan azda olsa kazanirim diyenlere bunu oneririm. Yada isporta yapilacaksa, kavrulmus findik yapilabilir. AVM'lerde kalabalik noktalara oyun ve hediye makinalari konulabilir.
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye326 yazı
iştirak çok az. arkadaşlar. ben daha çok iştirak bekliyorum. yanlız seyyar fikrini benimseyen arkadaşlar şunu biliniz ki seyyar ıstanbulun çoğu yerinde zabıta kanununa göre yasak. bunu unutmayalım lütfen. çünkü ben bu konuyu bizzat belediyelerde araştırdım ve bu sonucu elde ettim.
fast food

Üye326 yazı
HADİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
fast food

Üye992 yazı
arkadasim merzanda yazilarindan senin tecrubeli bir girisimci oldugunu anliyom,ve meslek gida okuyom.bir sorum olacak bi fikri kendinizemi yoksa forum icin mi istyosunuz,.... demek istedigim degisik ortam ve kisiler ,vs. vs farklidir. belki tam bilirsek daha iyi sekilde fikirler uretilir.. tesekkurler

Üye503 yazı
merzando kardeşim,benimle irtibata geçebilirsen sana tam mevsimi ve zamanı olan birfikir söyliyebilirim,ben hiçbirşeye karışmıyacağım,yatırdığının iki katı gelir elde ediceksin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Üye326 yazı
arkadaşlar ben fikri kendim için istemiyorum. hepimize faydala olacağını sandığım için bu konuyu açtım. genelde 15.000 ytl sermayesi olan insanlar burada çoğunlukta olduğu için bu konuyu açtım. hepimize hayırlı olsun.
fast food

Üye992 yazı
murat33
degerli arkadasim insaat sekteru olarak ugrasiyon anladigim kadari ile yazilarindan.bende bu turlu seyler le ilgileniyom bazi fikir alis verisi yapmak icin msn de gorusebiliriz mumkunse. iyi isler .saygilarimla...
armandocorek@hotmail.com

Üye276 yazı
Konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim.
15000 ytl ile birçok şey yapılabilir. ben şahsen 10000 ytl ile 10 ayda en az 70000 ytl yapmanın yolunu buldum.üretimle ilgili bu iş fikrini bulmama sebep olan fikir ise en az 600.000 ytl lik bir iş fikrine finansman ararken doğdu. işin garip yanı 600.000 ytl lik iş o kadar karlıda değil ama bu yola baş koydum ve 3 aydan beri sabahlara kadar düşündüm. Bence büyük düşünmek sonrada o fikri hayata geçirebilme arzusu ile uğraşıldığında yol gözükebilir.
saygılar
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye450 yazı
Erk4n maşallah 7 ayda %600 kazanmışsınız,nasıl yaptığınızıda söylemezsiniz siz şimdi :)

Üye276 yazı
bedelli askerlik çıkarsa söylerim:)

Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERK4N
bedelli askerlik çıkarsa söylerim:)

Nasıl yani,anlayamadım.
Neyse canım söylemeyin,inşallah daha çok kazanırsınız.

Üye276 yazı
İş fikrini böyle buldum . üretip toptan satabileceğim ürün aklıma gelmiyordu. sizde belki daha fazla kar getiren üretilebilecek ürün bulabilirsiniz.

Aklınıza üretebileceğiniz bir şey gelmiyorsa sözlük ve kalem formülümü deneyebilirsiniz. sözlükten , üretebileceğiniz ürünleri a harfinden z ye kadar tüm kelimelerden aklınıza yatanları kalemle işaretleyip bir kağıda listeleyin.
1000 den fazla üretilebilecek ürün karşınıza çıkar. bu işin ilk başta dediğim faktörler açısından aklınıza yatmayanları eleyin geriye kalanların içinden baya iş fikri bulacaksınız . bu sözlük yetersiz geldi ise. benim gibi biri 24 er ve diğeri 12 şer ciltlik 2 farklı ansiklopedi setini okumanız gerekecek. ben tabi bu yüzden 2 ay konikste yazı yazamadım sabahlara kadar araştırma yapmaktan. 3500 ytl ile tek başına ayda en az 1000 ytl rahat kazanacağınız işler mutlaka var ve yapabilirsiniz

Üye276 yazı
Ben aslında söylediğimi sanıyorum. hatta birçok üretilecek ürün sizleri bekliyor tozlu sayfalarda. mesela sözlük te çakmak yazıyor. çakmak üretilebilirmi diye kendi kendinize sorun . piyasada çin malı var . işte şu kadardan toptan satış yapıyor . bu karsız olur. herkese satamayabilirim gibi özeleştiri yaparak eleme yapacaksınız. sayfaların arasında birçok farklı kelimeler bulacaksınızki ben bunu daha ucuza rahat bir şekilde üretebilirim,piyasadaki fiyatının altında toptan bu ya da şu fiyata satabilirim dediğiniz an kazanmaya başlayabilirsiniz. bu üretimi evinizde yapabilirseniz masrafınızda olmaz.

Üye326 yazı
başka fikirler varmı
fast food

Üye326 yazı
erkan kardeşim fikirlerin ne kadar sağlıklı at ortaya da tartışalım istersen.
fast food

Üye450 yazı
Evet bende özellikle evde üretiminin yapılabileceği şeyler üzerine kafa yoruyorum özellikle.
Evde üretimi yapılabilecek (çok zor dahi olsa veya biraz sermaye istese bile) öneriler nedir.
Yani tabiki oya işleme, incik boncuk dışında neler yapılabilir demek istedim.

Üye326 yazı
bende derim çok uğraştım ve 10.000 ytl ye ayda 3000 ytl kazanmanın yolunu buldum derim ama anlat deyince çamura yatarım.
fast food

Üye450 yazı
:) :) yat tabi canımmm,
Biz fikir olupta kamuoyu ile paylaşmak isteyen arkadaşları veya fikri olupta kendisinin yapmayacağı -veya yapamayacağı- işler olupta bizimle burada paylaşır diye soruyorum zaten.

Üye326 yazı
insan bazen öyle şeyler üretir ki, bazıları da 40 sene düşünse aklına gelmez. sonrada yahu bu benim aklıma niçin gelmedi ki der. onun için farklı düşüncelere ihtiyacımız var.
fast food

Üye326 yazı
evvet buyurun lütfen
fast food

Üye326 yazı
arkadaşlar hadi bu konuya iştirak etmenizi bekliyorum.
fast food

Üye276 yazı
mesela cafelere kahvehanelere kendi imalatınız tavla satranç takımı toptan satabilirsiniz.

Üye276 yazı
okey takımı da olur

Üye326 yazı
bu iş sanaatkârlık ister herkes o işin imalatını yapamaz. zaten yapabilse kapalıçarşıya satar. elyapımı herkesin harcı değil.
fast food

Üye276 yazı
teknik resmini çizip ürettirebilirsiniz

Üye326 yazı
erkan sanırım sen laf olsun diye yazıyorsun. bunları insan evde yapabilir öylemi. böyle şeyler yazma yarın öbürgün herkes yazdığın bu yazıları okuyup senin hakkında değerlendirme yapacak. hayal dünyasında yaşama. gerçekçi ol lütfen
fast food