Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Az Adetli Fason Üretim İçin Bilgi 🙏

BaşlatanNuronimoTarih13/07/2018 00:24:50Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba ,
Size klasik gelecek ama kendi işimi kurmak istiyorum ve iş alanı pamuk saten sabahlık ,pijama ve iç çamaşırı üzerine olacak ...bir yıldır bu alanda al sat yapıyorum ve piyasadaki ürünler oldukça standart ...bu anlamda kendi hayalimdeki ürünleri ürettirmek istiyorum ...pijamalar ve sabahlıklar dantel güpür ve boru biye işçiliği istiyor ....soruma gelecek olursak ....fason üretim dünyası çok çetrefilli ve bu işte bilgisiz olanı baya aldatabilir ve mağdur edebilir gibi duruyor ...bu anlamda az adetli üretim yeri bulabiliyorsunuz ama nasıl güvenebiliriz...bu anlamda izleyeceğimiZ yol ne olmalı ? Biyeci ayrı tasarımcı ayrı dikim işi ayrı olarak mı aranmalı? Mağdur olmamak için ne yapabiliriz ? Yol gösteren olursa minnettar olurum #128591;(ilk parti her modelden 20 adet tek beden *15 model toplamda 300 adet sabahlık +pijama takımı )(iç çamaşırı sonraki aşamayada bırakılabilir )
İnsta-blogger

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye40 yazı
Merhabalar, öncelikle istediğiniz ürünlerden bir kaç görsel atabilirmisiniz.
imza

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye27 yazı
Bu konuda arkadaşın yazdıklarını nasıl yazarım diye düşünüyordum arkadaş herşeyi benim için yazmış adeta :) Birde bu ürünlere kendi markamızın etiketini vurdursak maliyeti ne kadar arttırır?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Otomotiv
Yeni Üye40 yazı

Ne üretimi yaptıracağınıza bağlı fiyat belirlenir
imza

Yerleşim Türkiye / Ystanbul