Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sıcak İklimlerde Yapılan Sezonluk Bir İş !

Başlatansea_blue07Tarih18/11/2008 13:43:25Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
ARKADAŞLAR SICAK İKLİMLERDE SEZONLUK YAPILABİLEN BİR İŞ ANCAK BİRAZ ZAHMETLİ BENDE İŞ HAYATIMIN BAŞLANGICINDA YAPMIŞ VE İYİ PARALAR KAZANMIŞ OLDUĞUM İŞ YAKITLA İLGİLİ
BİLİNEN O Kİ SICAK İKLİMLERDE ANTALYA VS. KÖMÜR VE DOĞAL GAZ KULLANIMI YOK YA KLİMA YADA ELEKTİRİKLİ SOBA TERCİH EDİLMEKTE AMA BUNA TEKAMÜL EDEN BİR YAKACAKTA HİZAR TOZU DUR VE BU BÖLGELERDE RABET GÖRMEKTE SOĞUK KESİMLERDE 50 YTL 60 YTL ARASI (TON) ALINABİLEN BİR MAZEME OLMASINA KARŞIN SEZONDA BÖLGELERDE 180 YTL İLE 200 YTL ARASINDA BİR PAZARI VAR EĞER BUNU BAŞARABİLİRSENİZ 100 TON GİBİ BİR MAL SATIŞI YAPILABİLİRSENİZ 12 BİN YTL GİBİ BİR PARA YAPABİLİRSİNİZ KISA SÜREDE SERMAYESİZ YAPILAN BİR İŞTİR AMA DEDİĞİM GİBİ BİRAZ ZAHMETLİDİR.
(BEN YAKLAŞIK 4 YIL YAPTIM) VE İYİ PARALAR KAZANDIM ANCAK İŞLERİM GENİŞLEDİ İYİ BİR ESNAF OLDUKTAN SONRA BU İŞİ BIRAKTIM
.
sea_blue07

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye101 yazı
ben afyonluyum müşteri bulmama yardımcı olursanız ben bahsettiğiniz işi yapabilirim. yani eski müşterilerinizle devam edebiliriz tabiki sizde komisyonunuzu alacaksınız.....
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye44 yazı
ahmet bey tabiki elimden gelen yardımı sağlamaya çalışırım sizden komisyon gibi talebinde yok zaten ama ben bu işi bırakalı 10 yıl oldu ama hala eşim dostum var seni onlara yönlendirebilirim.
yeterki hileli mal satmaya çalışma bilindiği gibi ital kerestenin tozu yanmaz sadece kızıl çam olması gerekir.
sea_blue07

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye69 yazı

hızar tozu nedir ???
söylediğin doğruyu kendi hayatında yaşa; yoksa vurursun baltayı taşa...

Editör5590 yazı
Odun talaşı. Hizar şerit testeresi olan bir makinadır tahta kesmeye yarar sonuçta toz halde tahta talaşı çıkar. Toz halde odun diyebiliriz. Odun kökenli olduğundan yanar.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
teşekkür ederim akınselçuk
söylediğin doğruyu kendi hayatında yaşa; yoksa vurursun baltayı taşa...