Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İstanbul Güngörende İş İmkanı

BaşlatanmerzandoTarih15/11/2008 17:38:33Yorum7

İlk mesaj
Üye326 yazı
istanbul güngörende bir arkadaşımın demir doğrama atölyesi var. ayrıca arkadaşım asansör imalatı ve bakımı yapıyor. bana rica etti. bende buraya yazıyorum. bölge olarak arkadaşıma yakın müşteri potansiyeli olan ve bu işlerden anlıyan fakat imkanı olmayan arkadaşlar varsa, işte size işyeri. bu imkanı değerlendirmek isteyenler yazabilirler. luzumsuz sorulara asla cevap verilmeyecektir.
fast food

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye326 yazı
ayrıca ben bu işyerinde bütün imkanları kullanarak başka birşeyler de yapabilirim ve kazanç sağlayabilirim diyenler, sizde ilgilenebilirsiniz.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye326 yazı
varmı talip olan
fast food

Üye326 yazı

bu yazıyı her zaman ön planda tutmam gerekiyor, belki ilgilenen olur diye
fast food

Üye326 yazı
.
fast food

Üye326 yazı
kalkıyor
fast food

Yeni Üye63 yazı
ben güngörende oturuyorum. açıköğretim işletme okuyorum. İş arıyorum falat ne iş yapabilirim bu arkadaşının yerinde bilmiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye326 yazı
istanbul güngörende bir arkadaşımın demir doğrama atölyesi var. ayrıca arkadaşım asansör imalatı ve bakımı yapıyor. bana rica etti. bende buraya yazıyorum. bölge olarak arkadaşıma yakın müşteri potansiyeli olan ve bu işlerden anlıyan fakat imkanı olmayan arkadaşlar varsa, işte size işyeri. bu imkanı değerlendirmek isteyenler yazabilirler. luzumsuz sorulara asla cevap verilmeyecektir.
fast food