Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Almanya Da Döner, Pızza Cilik, Fikir Alisverisi

Başlatanleo1537Tarih20/06/2018 21:36:33Yorum2

İlk mesaj
Üye473 yazı
Slm arkadaslar,
Almanya da Döner, Pizza üzerine calisan ve calismak isteyen arkadaslar ile fiki alisverisi amacli actim forumu.
Degisik düsüncelerinizi taleplerinizi ögrenmek isterim ki; arayan arkadaslara yardimimiz olsun.

Üreticiler hakkindaki düsüncelerinizden, calisanlar, calisma sartlari, maliyesinden, belediyesine... ne akliniza geliyorsa.

Simdiden tskler slmlar

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye1 yazı
Almanyanin dönerini hic begenmiyorum hazir döner türkiyedede ayni kötü kendi taktigimiz yaprak döner fark yaratir bence. Meslegim ascilik ama sermaye sikintisindan güzel bir mekan acamiOrum sadece döner degil sabahlari güzel corba birazda fasfood agirlikli birazda türk usulü yemeklerle zenginlestirilebilir. Mesela yaprak sarmasi almanlarda seviyor sarmayi aromasi güzel bir sarma bence biraz fark yaratirken sadece dönerciliklede sinirli kalinmamis olunur sabahlari söyle bir ege köy kahvaltisi tarzi Dükkani renklendirir
Hedefimde böyle bir mekan acmak var ileride insallah

Yerleşim ALMANYA / Stuttgart
Üye473 yazı
Slmlar arkadasim,
yorumunuz icin tskler. Benim düsüncelerimi yansitmissiniz sanki. TR mizin degisik yörelerinde daha kesfedilmemis ne lezzetler var ken, bizler üc bes € daha fazla kazanmak adina hazir ürünleri satmaya calisiyoruz. Tbiki genelleme degil, bunu bu sekil yapanlari degerlendirme adina.

Dönerdeki kaliteyi de bir nevi satici belirliyor dioyrum ben. Satici isyeri düsük kaliteli döner istemese, deger beklentisini yüksek seviyede tutmaya calissa, döner üreten fabrikalarda buna karsilik verecektir.

"Adamlar nasil olsa yiyor" düsüncesindeyiz.
Bü sebepten; dönerini kendi yapan isletmelerde kalite farkediliyor...lakin kar orani düstügünden bunu kisa sürede tekrar hazir ürüne ceviririyorlar.

Slmlar

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama