Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fotoğraf Stüdyosu

Başlatanahmetxx12xxTarih07/04/2018 17:54:41Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
iyi günler hepinize :)
sorum şöyle ben grafik tasarımı okuyorum 2 yıllık mezun olucam bu sene kendi işimi kurmak istiyorum lakin kafamı kurcalayan birkaç soru var öncelikle fotoğraf stüdyosu açmak istiyorum lakin bunun için ustalık belgesi istiyorlarmış ben stüdyo fotografcılıgı ve temel fotografcılık derslerını aldım yani demem oki ustalık belgesi olmadan fotograf stüdyosu açabilirmiyim 2 yıllık grafik tasarımı belgesı yeterli olur mu ??

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye10 yazı
kardeşim merhabalar fotoğraf stüdyosunu bilmem ama grafikte iyisen boşver dükkani fiver gibi siteler de logo tasarım ve buna benzer işler al inglizce gerekli oyle yaparsan masrafın olmaz nakıt cebine girer dükkan açmak daha para kazanmadan 5-0 yenik başlamak demektir ama paran varsa bu para yi kaybetmekten korku duymuyorsan işlere atıl devam et ben tecrübeli biri olarak dükkan veya direk şirket açmak işini tavsiye etmiyorum çünkü masrafları ağır haberin ola

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye407 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meserati
kardeşim merhabalar fotoğraf stüdyosunu bilmem ama grafikte iyisen boşver dükkani fiver gibi siteler de logo tasarım ve buna benzer işler al inglizce gerekli oyle yaparsan masrafın olmaz nakıt cebine girer dükkan açmak daha para kazanmadan 5-0 yenik başlamak demektir ama paran varsa bu para yi kaybetmekten korku duymuyorsan işlere atıl devam et ben tecrübeli biri olarak dükkan veya direk şirket açmak işini tavsiye etmiyorum çünkü masrafları ağır haberin ola

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma...
Evinde bi masa bi bilgisayar ile stüdyada kazanacağından çok daha fazlasını daha rahat bi ortamda kazanabilirsin.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye1236 yazı

Okul diplomanla grafik&fotoğraf stüdyosu adı altında iş yeri açılışı yapabilir, esnaf odası kaydını gerçekleştirebilirsin. Gelir-gider hesabını titizlikle yapmaya özen göster. Gider planlarını en az bir yıllık olarak hesap et. Görünmeyen giderlere her zaman %5 - %10 civarı bir pay ayır. Kuruluş, bütçeleme, işletme, pazarlama konularında kafana takılan olursa mutlaka sor, yanıtlamaya çalışalım. Özel mesajım ve e-posta iletişimim her zaman açık. Hayırlı başarılar.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk