Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Alibaba Üzerinden İthalat

BaşlatanxarantulaTarih06/03/2018 01:44:54Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Herkese iyi günler dilerim.
Öncelikle benim öğrenmek istediğim şu ; Alibaba üzerinden usb type c, micro usb , apple lighting kablo, cep telefonu şarj aleti (sadece prize takılan kısmı ) kablolu-kablosuz kulaklık, powerbank, bluetooth hoparlör , kablolu - kablosuz mouse, plastik malzemeden üretilmis cep telefonu kılıfı,ekran koruyucu cam gibi bilişim sektörünün aksesuarlarını getirip satmak istiyorum. Bu işe girişip başarı elde edersem ileriki zamanlarda cep telefonu ithalatı yapmak istiyorum ( garanti belgesi olmasi gerekiyormus galiba bunun fiyati da 12000 lira tutuyormus suanlik oyle bir masrafa giremem ). Bu konu hakkinda yardimci olabilecek - ozelliklede gumruk musavirlerinin - yardimlarini bekliyorum. Ustte saydigim kalemlerin her birinden 1000er liralik mal getirsem bana vergisi ve diger hesaplari dahil ne kadarlik bir butce ayirmam gerekir.
Mail : ahmetyildiz.5858@gmail.com adresinden mail de atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye69 yazı
İç piyasayamı satacaksınız. Yani operator bayiilerine.
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye2 yazı
Kendim iç piyasaya perakende olacak sürücem.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye69 yazı

On yıldır gsm sektöründe toptancıyım, çok fazla adetlerde ürün satmadıktan sonra kendinizin getirmeye pek luzum yok. İstanbul'da adetli satış yapan ve bir kaç şubesi olanlar kendileri gidip direk çinden alıyor.
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im