Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Suit Otel Açmak İstiyorum

Başlatansadeceb1riTarih05/01/2018 00:22:46Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar Merhaba. Adım Mustafa Kemal. Ataşehir'de Yaklaşık 7 Yıldır Süit otel işletmeciliği yapmaktayım... Bir çok deneyimim ve tecrübeye sahibim bir o kadar da müşteri potansiyeli ve kanallar. Kendi İşletmemizi kurmak isterim. İngilizce ve Arapça Diline vakıfım. 10 odalı naif ve yormayacak bir butik için gerekli bütün fizibilete, karlılık oranı ve yol haritası hazır, işin içinde olmamdan kaynaklı Neyin nerede yapılması gerektiği, tutum davranış ve hareketleri iyi bilirim. Az Sermayeli Çok getirili bir ortaklık için, Beni yüzde 50 finanse edebilecek, Her şeyin Resmi olması Şartıyla beraber hareket edebileceğim Yol Arkadaşı aramaktayım.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye30 yazı
hayırlısı olsun. nereye açmayı planlıyorsunuz

Yerleşim Türkiye / Gazipa?aMeslek Yöneticilik
Yeni Üye26 yazı
İnşaata sıfırdan mı başlamayı düşünüyorsunuz yoksa hazır bir yerin revizesi mi? Aklınızda bir bölge var mı? Olası binalara baktınız mı?
Çalışmalarınızı paylaşırsanız, değerlendiririz..
onkatrade@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı

Tansu Karahan, Merhaba. Teşekkür ederim iyi temennileriniz için... Bir çok uygun yer var. Hazır olupta işletilemeyen yerlerde çok. Düşündüğüm; Bostancı, Ataşehir ya da Galata civarları.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye31 yazı
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın lütfen 10 odalı küçük bi otelin aylık getirisi ne kadar olabilirki?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
Merhabalar şu an da otel için yer buldunuz mu biz de atasehir şerifali bölgesinde konaklama sektörünun içerisindeyiz şu sıralar bu bölgede bir tesis açma niyetindeyiz sizinle ayrıntılı görüşmek isterim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı
Merhaba ben de konaklama sektörü ile uğraşıyorum atasehir serifali de bina buldunuz mu yoksa devir tarzı bir yer mi bakıyorsunuz biz de şuan bu bölgelerde bi tesis kurma araştırması içindeyiz ayrıntılı görüşmek isterim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Sevgili dertlicaylak; ilginiz için teşekkür ederim velakin kârlılık, bütçe, hedef ciro bir anda çıkarılacak bir durum değildir. Yumurta tavuktan çıkmadan, Yumurtayla ilgili yorum yapmaya benzer gibi ama tatmin edici bir kârlılığı vardır yapmasını bilene. Bir çok kişinin o standart lafı olan " Madem Çok iyi Kâr'ı var neden herkes yapmıyor" :) En iyi iş Borsa ve İnşaat değil mi, Neden herkes yapamıyor işin ehli olmadıkları için...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye407 yazı
yaklaşık 5 yıl boyunca her senenin 6-7 ayını değişik otellerde geçirmiş biri olarak ciddi bi şekilde yapıldığında otelciliğin gerçekten karlı bir iş olduğunu düşünüyorum...
umarım istediğiniz desteği bulursunuz...
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye75 yazı
Yurt dışını düşünürmüsün.?
sadikoglu

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Emekli