Sizleri yakında satışa çıkarmayı planladığım ÜstünPower enerji tasarruf cihazlarımız hakkında bilgilendirmek istiyorum.
Monafaze ve trifaze olmak üzere iki ayrı grupta sistemlerimiz bulunmaktadır.
1. Monafaze ile çalışan gölge kutuplu (%25-30 tasarruf) ve daimi kondasatörlü motorların (%10-15 tasarruf) kullanıldığı tüm ticari soğutucularda kullanılır.(marketlerdeki sütlükler, içeçek dolapları, şarküteri dolapları, derin dondurcular v.b.)
inverter olmayan klimalarda (%15-20 tasarruf) kullanılan tasarruf cihazımızda bulunmaktadır.
2.Trifaze ile çalışan sabit hızda çalışan asenkron motorlarda kullanılır. (%10-30 tasarruf)
Not: Cihazlarımızı test ederek aldığımız tasarruf sonuçlarını paylaştım.İsteyenlere test etmeleri için numune cihaz gönderebilirim.
Özellikle şunu belirtmek istiyorum, piyasada tasarruf ettiğini iddia eden fakat tasarruf etmeyen cihazlardan bulunmaktadır. Lütfen bunlar ile karıştırmayınız.
Piyasadaki her hangi bir cihazın tasarruf edip etmediğini görmek için lütfen elektrik işinden anlayan ehil bir kişiye danışınız.
Görüşlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Mustafa Üstün
Üstün Enerji Tasarruf Sistemleri
www.ecowat.com.tr
Üstün Enerji Tasarruf Sistemleri
www.ecowat.com.tr