Yeni Üye Toplam 20 yazı |
| |||||||||
|
Chicago Yeni Üye Toplam 20 yazı | 20/05/2018 : 18:43:42 ![]() Bahsetmis oldugunuz sistemi biliyorum ve dediginiz gibi bazi Turklerde yapiyor. Ancak sermaye olmasi lazim. Tesekkur ederim. Mehmet Bay Yerleşim : Türkiye / Chicago | Meslek : Mühendis |
Chicago Yeni Üye Toplam 20 yazı | 20/05/2018 : 18:52:41 ![]() Lokum getirmeyi dusunebiliriz ancak bu isi yapabilmek icin uretici ike calismak gerekir. Cunku burada cok ucuza meshur Turk lokumlari var onlarla rekabet etmek icin uretici ile calismak gerekiyor. Tesekkurler. Mehmet Bay Yerleşim : Türkiye / Chicago | Meslek : Mühendis |
mybag Yeni Üye Toplam 3 yazı |
www.mybag.com.tr veya www.mybag.world. akıllı valiz kılıfları üretiyoruz. ilgilenirseniz volkanyilmazer@mybag.com.tr volkan yilmazer Yerleşim : Türkiye / Istanbul |
valiz kaybolunca bulan ve açıldığında haber veren akıllı valiz kılıfları satıyoruz. www.mybag.com.tr veya www.mybag.world. ilgilenirseniz email adresim volkanyilmazer@mybag.com.tr volkan yilmazer Yerleşim : Türkiye / Istanbul |
Chicago Yeni Üye Toplam 20 yazı | 22/05/2018 : 21:56:34 ![]() Merhaba Volkan (mybag) Bey, Web sayfanizin ingilizce olani inceledim. Uygulamanizin arayuzu Turkce gordugum kadar Ingilizce arayuzunuz varmidir. Mehmet Bay Yerleşim : Türkiye / Chicago | Meslek : Mühendis |
erkan.dincer Yeni Üye Toplam 8 yazı | Mehmet Bey Merhaba Biz Viptek Group olarak Türkiye'de Profesyonel Bina giriş Paspas sistemleri üretimi üzerine faaliyet göstermekteyiz. Alüminyum profil üzerine iç mekanda kullanılmak üzere Tekstil yüzeyli yada Dış mekanda kullanıma uygun Thermosoft PVC şerit kaplamalı alüminyum bina giriş paspaslarının üretimini yapmaktayız. Üretimini yaptığımız Alüminyum Paspaslar çoğunlukla Alışveriş merkezleri , Hastaneler ,Okullar , Oteller vb... gibi yaya giriş- çıkışının yoğun olduğu ayakkabı altında kirin en fazla taşındığı yapılarda endüstriyel temizlik ürünü olarak bina içine kir,nem ve toz girişini engellemek için tercih edilmektedir. Ürünlerimiz Türkiye'de ağırlıklı proje bazlı müşterinin isteğine göre özel ebatlarda üretmekteyiz. Aynı zamanda son kullanıcılara hitaben standart ölçülerde alüminyum çerçeveli olarak üretim yapmaktayız. Ürünler Amerika veya farklı ülkeler için farklı ölçülere göre standart olarak üretilebilir. Standart Ölçüler - Küçük Boy 69x46cm - Orta boy 89x55cm - Büyük Boy 109x64cm (Özel ölçüye göre standart ürün yapılabilir.) Bu yıl Alibaba.com sitesinde devlet teşviki ile 1 yıllık gold üye olduk. Ürünlerimizi Dünya'ya tanıtmaya başladık. Dünyanın çeşitli yerlerinden talepler de geliyor. Bu yıl ilk ihracatımızı Gürcistan'a ve Azerbaycan'a yaptık. Eğer sizde ilgilenirseniz detaylar için görüşebiliriz. Saygılarımla Erkan Dinçer Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
Gencer Yeni Üye Toplam 1 yazı | Özel sipariş gümüş yüzük kolye imalatı el sanatları ile ilgileniyorum bunu nasıl değerlendirebiliriz bilgi verirseniz sevinirim Gencer Gencer Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : İmalat |
furkanklc Yeni Üye Toplam 1 yazı | 06/07/2018 : 15:57:59 ![]() Merhaba Denizli de Ev tekstil üzerine üretim yapıyoruz gerek iç pazara gerek dış pazara satış yapıyoruz. satış ortaklığı için çalışmak isteriz. mail: furkanklc938@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Denizli |
mermerdekoru Yeni Üye Toplam 3 yazı | Hakkımızda Firmamız 1999 yılında Afyonkarahisarda kurulmus ve ilk mozaik ve patlatma üretimi yapan firmadır. Şirket Organize Sanayi bölgesinde kurulu tesisinde 25 kişi ile çeşitli ölçülerde ve renklerde fileli ve filesiz yaklasık 20.000 m2 patlatma(splite face), 20.000 m2 çeşitli ölçü ve ebatlarda mermer mozaik, 30.000 m2 farklı ölçü ve ebatlarda çizgi (line) 4800 m2 havuz kenarı(pool coping) yaklaşık 3000 adet evye ve kurnalar üretmektedir. Şirketimiz üretiminin tümünü kendi tasarım ve üretimi olan makinalarda gerçekleştirmekte olup, Kupon anlayışıla yüksek kalite ve zamanında ürün teslimini gaye edinmiştir. Firmamız bünyesindeki akademik kadrolarla sürekli yenilikler üretip hayal gücünü taşa yansıtan çeşitle projeleri hayata geçiren yeni tasarımlara yeni makinalarla gerçekleştiren , doğadan gelen sanat anlayışıyla bir firma özelliğine sahiptir. İletişim: Mail: info@mermerdekoru.com Cep: 0 542 284 82 88 Websitesi: www.mermerdekoru.com Websitesi: www.kuponmarble.com Hayat Cesurları ve Girişimcileri Sever Yerleşim : Türkiye / Afyonkarahisar | Meslek : İmalat |
mermerdekoru Yeni Üye Toplam 3 yazı | Firmamız 1999 yılında Afyonkarahisarda kurulmus ve ilk mozaik ve patlatma üretimi yapan firmadır. Şirket Organize Sanayi bölgesinde kurulu tesisinde 25 kişi ile çeşitli ölçülerde ve renklerde fileli ve filesiz yaklasık 20.000 m2 patlatma(splite face), 20.000 m2 çeşitli ölçü ve ebatlarda mermer mozaik, 30.000 m2 farklı ölçü ve ebatlarda çizgi (line) 4800 m2 havuz kenarı(pool coping) yaklaşık 3000 adet evye ve kurnalar üretmektedir. Şirketimiz üretiminin tümünü kendi tasarım ve üretimi olan makinalarda gerçekleştirmekte olup, Kupon anlayışıla yüksek kalite ve zamanında ürün teslimini gaye edinmiştir. Firmamız bünyesindeki akademik kadrolarla sürekli yenilikler üretip hayal gücünü taşa yansıtan çeşitle projeleri hayata geçiren yeni tasarımlara yeni makinalarla gerçekleştiren , doğadan gelen sanat anlayışıyla bir firma özelliğine sahiptir. İletişim: info@mermerdekoru.com Cep: 0 542 284 82 88 Hayat Cesurları ve Girişimcileri Sever Yerleşim : Türkiye / Afyonkarahisar | Meslek : İmalat |
gunmurat Yeni Üye Toplam 1 yazı | 15/07/2018 : 19:53:34 ![]() Merhaba Mehmet Bey, Bulunduğunuz bölgede mermer müşterisi bulabileceğinizi düşünüyorsanız görüşelim. Yerleşim : Türkiye / Kuşadası | Meslek : Satış / Pazarlama |
canmorrisusa Yeni Üye Toplam 57 yazı | Merhaba arkadaşlar, Gıda’dan mobilyaya, tekstilden yedek parçaya kadar her türlü imalat ve üretim yapan küçük ve orta ölçekli firmalarla ihracat konusunda çalışabiliriz. Firmamız Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu Ülkeleri ile çalışmaktadır. Küçük yada büyük, az yada çok farketmez, üreticiyseniz ve ürünlerinizi yurt dışına satmak istiyorsanız sizinle tanışıp konuşmayı çok isteriz. Bize Mail(e-posta) yada telefonla ulaşabilirsiniz. https://www.bestbuyfromturkey.com/ info@bestbuyfromturkey.com info@canmorris.com Saygılarımla, Selçuk Dündar Tel: 0532 3518161 canmorris Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
Tirajtekstil Yeni Üye Toplam 7 yazı | Merhaba istanbulda erkek kot, keten, kadife, kanvas pantolon imalatı ve toptan satışını yapıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı satışlarımı geliştirmek istiyorum. Yurtdışında ürünlerimi pazarlayabilecek varsa benimle iletişime geçebilir. İletişim: akifgecu5@gmail.com instagram facebook : tiraj tekstil Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
halilm Yeni Üye Toplam 14 yazı | ![]() ![]()
denim kot pantolon ve mont yapıp satabılırız ama müşteri lazım h&m Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
asafkaan Yeni Üye Toplam 64 yazı | Merhaba , yerli üretim teknolojik ürünler yapıyoruz. Şuan satışa hazır 1 ürün var ve ilgi çok görüyor." People count" mağaza- banka-otel vs. Ve daha bir çok yerde kullanılıyor. Amerika pazarında kolay sayılabilecek bir ürün. Amacı giren çıkan insanları sayıp mobil ve web uygulamasi üzerinde raporlama yapıyor. İlgilenirken detaylı görüşebiliriz. Kaan.erma@terakom.com jocoseent.com / Organizasyon-Sahne sanatları Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
halilm Yeni Üye Toplam 14 yazı | ![]() ![]() Chicago merhaba denim kot pantolon mont yapıp satabıırız müşteri var ise tabi.. müşteri nasıl nir tarzda pantolon istedıgını soylesın üretim yapılır. h&m Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
kazimaydogan197 4 Yeni Üye Toplam 35 yazı | 26/08/2018 : 00:59:32 ![]() merhaba arkadaşlar ben türkiye istanbulda gümrükleme işlemleri yapmaktayım artı olarak americada depo ve gümrükleme şirketimiz var yani kısaca eğer internet de satış yapıyorsan eşyanızı alıp america daki müşterinize ulaştıra biliyoruz onun dışında yükle olarak americadki depomuza eşyalarınız gönderbilirsiniz ve satış yaptığınız zaman ordan adresine teslim edebiliriz ve sizde bu arada hızlı hizmet agı oluşturmuş olursunuz americadan bir ürün alırsanız ordan sizin adınıza ürünü alıp türkiyedeki istedeğiniz yere teslim ede biliyoruz kazimaydogan@gmail.com KAZIM AYDOĞAN Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
erknlbnt Yeni Üye Toplam 5 yazı | 12/09/2018 : 20:33:20 ![]() Merhabalar, Ege bölgesinden topladığımız zeytinyağlarını kendi markamızla satışa sunuyoruz. Yurtdışı piyasasına girmek istiyoruz. Mail adresim alttadır. Erkin NALBANT. erkinalbant01@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
umayhan Yeni Üye Toplam 3 yazı | ![]() ![]()
Merhaba, valiz icinde az sayida getirmeniz sikinti olmayabilir fakat bulundugunuz sirada asyali yolcular varsa durdurulma ihtimaliniz oldukca yuksek. iletisime gecmek isterseniz lutfen yazin umayhan@outlook.com Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Danışmanlık |
umayhan Yeni Üye Toplam 3 yazı | 20/09/2018 : 07:59:39 ![]() Merhaba, Yaklaşık dört yıldır Abd'de yaşıyorum. Şirket, vergi ve benzeri konularda yasal gerekliliklere sahibim. Türkiye'den gönderilebilecek her türlü ürün için fikirlerinize açığım. Özellikle ortak pazaryerleri için ürünleriniz var ve Kuzey Amerika'da kimsem yok diyorsanız, iletişime geçmek isterim. umayhan@outlook.com Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Danışmanlık |
yadagıda Yeni Üye Toplam 18 yazı | Merhaba aylık 1,500,000 adet üretim kapasiteli kot tesisimiz var Avrupa standartlarında ve %97 pamuktandır üretimlerimiz bugün türkiyenın 1 numarası diye bilinen kot markasınınn bile pamuk kullanım oranı %76 dır dilerseniz iletişim kuralım birbirimizle amerikada en düşük kalite kot 30-35$ iken karlı bi çalışma olucağından hiç şüpheniz olmasın kolaylıklar diliyorum Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
yadagıda Yeni Üye Toplam 18 yazı |
merhabalar elimizde %97 pamuktan üretilmiş bay bayan kotlar mevcuttur adet olarak 250,000 civarındadır talep gelmesi halinde tesisin üretim kapasitesi aylık 1,500,000 adettır ürünler Avrupa standatlarına uygundur Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
mssahin Yeni Üye Toplam 4 yazı | ![]() ![]() merhabalar size yardımcı olabilirim mselim.4740@gmail.com
mssf Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Satış / Pazarlama |
evet 5 dilde vardır ltf mail atın. volkanyilmazer@mybag.com.tr volkan yilmazer Yerleşim : Türkiye / Istanbul |
gkhngvn Yeni Üye Toplam 4 yazı | 15/11/2018 : 18:33:01 ![]() Havlu, bornoz, peştemal gibi ürünler satmak ister misiniz? Bunun yanında Buldan bezi de olabilir. Fikir arayışında Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Yöneticilik |
atesaldirmaz Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]() Merhaba, www.gray.com.tr adresinden ürünlerimizi inceleyin isterseniz. İlgilenirseniz ates.aldirmaz@gray.com.tr adresinden haberleşebiliriz.
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
FLUME DESIGN Yeni Üye Toplam 1 yazı | Merhaba Mehmet Bey, Özelden size mesaj attım. Kadın erkek deri aksesuar ürünlerimiz var. Merkez ofisimiz ve depomuz Orlando, FL USA de. İlgilenirseniz görüşmek isteriz. Saygılar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
BernaTzn Yeni Üye Toplam 6 yazı | 24/12/2018 : 06:28:04 ![]() Merhabalar. Uzun yıllar özel sektörde Uluslararası Ticaret üzerine hem pazarlama hem de operasyon süreçlerinde görev aldım. Amerika pazarına çalışmak konusunda , geçmişte yaptığımız ihracatlardan dolayı genel prensiplerine hakimim. İlgilenirseniz birkaç farklı ürün grubunda ,belli başlı ilgi çekebilecek ürün portföyü konusunda direk e-mail ile bilgileri paylaşmak isterim. Yerleşim : Türkiye / Izmır | Meslek : İthalat / İhracat |
cetin 2701 Yeni Üye Toplam 4 yazı | ![]() ![]() [quote]Yazıyı gönderen - Chicago Merhabalar, Amerikaya uzun yillar gelip gidiyordum. Bazan gezi maksatli bazanda is maksatli geliyordum. Son 3 yildirda surekli yasamaya basladim. Kucuk capli isler yaptim biraktim. Simdi burada sektorleri arastiriyorum. Amerika ile calismak ve mal satmak isteyenlere acigim. Chicago sehrinde yasiyorum. Amerika pazari cok genis. Dunyada en cok ithalat yapan bir ulke. Cilgin bir tuketim var. Turkiye ise Amerikaya en az ihracaat yapan bir ulkelerden birisi. Bu konuda fikir verecek ve/veya elinde mali olan ancak arastirmak isteyenlerden cevap bekliyorum. Herkese hissedilen -33 derece soguktan bol selam. Merhaba Mehmet bey, Gaziantep OSB de 10.000 metre karede Yuksek hacimli karton bardak uretim tesisimiz mevcuttur. urun yelpazemiz genis ve surekli uretim yapmaktayiz. tek kullanimlik urunlerin oldukca yuksek oldugu Amerikada karton bardagin ciddi bi pazari oldugunu biliyoruz, bu konuda calisma yapabiliriz sizinle. iletisim adresim satis@cuppacup.com saygilarimla Cetin Sert Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Satış / Pazarlama |
eftekin Yeni Üye Toplam 57 yazı | parfüm Mağaza bayiliği yurt dışında ve yurt içinde farklı destekler söz konusu çok lüks bir mağaza konsepti kuruyoruz yurt içi kar oranı % 100 dür. yurt içinde de kira desteği 10 bin tl dir destek mağaza satış performansına göredir. yurt dışı destekleri 10 000 dolar kira desteği bu kira desteği başlangıçta alınan ürün bedelinden direk düşülür devamında mağazanın satışına göre her ayda 10 000 dolar da alabilir 3 ayda da alabilir bu destek süresini mağazanın satış miktarına göre belirlenir Mağaza kurulum desteği olarak mimari ekibi biz görevlendirip ödemesini de biz yapıyoruz buda ortalama 20 m2 için metre karesi 1000 dolardan 20 000 doları bulan kurulum ücretinden bayiyi kurtarıyoruz tutulan mağaza 40 m2 ise 40 bin dolar kurulum desteği sağlamış oluyoruz. Toplamda ortalama 30 000 ila 50 000 dolar bayinin ödemesi gereken kira ve mağaza kurulumundan bayiyi muaf tutuyoruz bir mağazanın ortalama kurulum ürün ödemesi mağaza kurulumu ve kira ödemeleri ile toplamda yapacağı masrafın % 50 lik kısmına mağazaya sahip olmuş oluyor Mağaza kar oranında değişiklik söz konusu değildir yine % 200 gibi bir kar oranı ile satış yapıyor yukarıda yazılı destekler yazılı olarak taahhütlü imza altında yerine getirilir bu destek kapsamında bayilik yatırımında bulunmak isteyen girişimciler iletişim bilgilerini firmamıza mesaj olarak iletirlerse firma yetkilimiz kendileri ile irtibata geçer whatsap +90 536 299 20 99 mobil +90 532 387 70 47 www.eftekin.com info@eftekin.com Yerleşim : Türkiye / Çorum | Meslek : Sanayici |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2021 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |