Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Saygılar Sevgiler Gezen Tavuk Köy Yumurtası Organi

BaşlatanSalihozdogan34Tarih29/12/2017 12:57:22Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Herkese Öncelikle Selamlarımı İletmek İstiyorum
Ülkemizde Bildiğiniz Üzere Gıda Sektöründe Organik Üretim Pek Fazla Yok Ve Düşündüm Ben Napabilirim Gezen Tavuk yumurtası Organik Köy Yumurtası 4000 tavukla Girişmek Yerine 2000 Girimeyi Planlıyorum Devlet Himayesi Altında
İşi Zaman Geçtikçe Çoktan büyük Yerlere Taşıycağımı Görüyorum Sizin Fikirleriniz Önerileriniz Tercübelerinize Daşınmak İstedim Ve En Önemlisi Satışını Kime Yapmalıyım
Saygılar
Salihozdogan34

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba şimdiden Allahkolaylik versin inşallah bir aydır bende bu işi düşünüyor ve sürekli araştırıyorum salma tavuk yumurtası yapmayı 1000 1500 tavuk la nasıl olur diye araştırma dahil asıl sorun zaten bence pazarlamada demek istediğim bizim elimizde cabamizda
!!!

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
pazarı bulmadan büyük girmeyim ben istanbulda organik yumnurta satıyıorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye55 yazı

Arkadaşlar, İran'daki kuş gribi hastalığı yüzünden ülke genelinde bulunan tavukların %70'i itlaf edildi. Bu sebeple en az 6 ay yumurta ve tavuk tüketimini Türkiye sağlayacak. Şimdiden 2000 tır anlaşması gündemde. Yumurta ihracatı başladı. İran'dan kontak bulup bu pazara ürün verebilirsiniz. Saygılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye104 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cnkslmn
Arkadaşlar, İran'daki kuş gribi hastalığı yüzünden ülke genelinde bulunan tavukların %70'i itlaf edildi. Bu sebeple en az 6 ay yumurta ve tavuk tüketimini Türkiye sağlayacak. Şimdiden 2000 tır anlaşması gündemde. Yumurta ihracatı başladı. İran'dan kontak bulup bu pazara ürün verebilirsiniz. Saygılar...

geçen senede aynı şey yaşanmamışmıydı?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar merhaba bu işin karı nedir zararı nedir ?Bilgi verirmisiniz en az kaç tavuk ve yer olarak metre kare olmalı
Kemal Can İÇÖZ

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye55 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Justorcun
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cnkslmn

geçen senede aynı şey yaşanmamışmıydı?

Geçen seneki olay ile ilgili bir bilgim yok. Ama bu seneki olayı araştırma yaparken öğrendim.
https://www.ekonomi7.com/haber/11394/kus-gribi-irana-yumurta-ihracatini-artirdi-2-bin-tir-yumurta-yola-cikacak.html

Yeni Üye3 yazı
Bu işi gerçekten yapmak isteyen varsa ciddi olanlar bana ulaşsınlar ortaklık düşünüyorum
Salihozdogan34

Yeni Üye64 yazı
Güzel fikir düşünmüşsün Türkiye yakında avrupaya yumurta satmaya başlayacak ve bunun çogunlugunun organik yumurta olacagını düşünüyorum zaten her geçen yıl artan hastalıklardan dolayı insanlarda organikleşme başladı ve bu zaman ilerledikce hızlanacak.Yumurta işini yapan bir arkadaşım vardı çiftligini kurdu ve piyasaya girebilmek için ilk etapta az tavukla girdi.Sonuç piyasa bulamadı koli koli yumurta dagıttı baktı satılmıyor akraba eşe dosta verdi sonrada bu işi bıraktı.

Sana tafsiyem bu iş güzel iş ama ilk başta pazarını oluştur genelde iş yapamayan insanlar üretimden değil satımdan dolayı sıkıntı yaşadıgından dolayı başarılı olamaz hernekadar gezen tavukta olsa cogunlukla yem yiyecektir elektirik bakım masrafı derken giderlerin çok olur
GençGirişimci

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mühendis
Yeni Üye39 yazı
Organik Yumurta işi tahmin edildiği gibi kolay değil arkadaşlar. Sertifikaları, denetimleri vs , vs Bu işe girmek isteyenler Armutçuoğlu Yumurta ile irtibat kurarsanız orada Ömer bey sizlere gerekli bilgiyi verir.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Üye2659 yazı
Gezen tavuk yumurtası veya organik yumurta gıda sektörünün en büyük aldatmacalarından biri gibi geliyor bana. Özellikle pazarlarda satılan yumurtalar hiç bir denetimden geçmez, nerede nasıl yetiştiği belli değildir.Herhangi bir üreticiden aldığın yumurtaları, içine saman doldurduğun ambalajda organik diye satsan kimsenin ruhu duymaz.

Kaldı ki mevzuata 100% uyan organik yumurta ile fabrikasyon yumurtanın besin değerleri neredeyse aynıdır. Aşağıdaki araştırmada organik yumurtanın omega 3 miktarı 15% daha fazla çıkmış.

Organik yumurtadaki omega 3 miktarı - toplam ağırlığın 0.17'si
fabrikasyon yumurtadaki miktar - toplam ağırlığın 0.14'ü
Bilenler hataliysam yesillendirsinler lutfen
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye104 yazı
organik pazarda satılan ürünlerin bile organik olmadığını biliyorum.
yumurtanın organik olması icin tavuğun yediklerininde organik olması gerekir. bunu sağlayabilmelisiniz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Reklam