| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - perge.import benim urunler lojistik firmasinin deposunda duruyor buyuk sehirde olmanin avantaji. kucuk bir sehir de (ilce de ) yer acacaksaniz en az 10 plt urun koymalik yerin olsun. aylik alacagina 3 aylik urun al ucuz al !
kayserili fikrasindaki gibi 2 x 2 alirken 4 satarken 5 etmeli ;)
|
Hocam valla çok teşekkür ederim yardımların için ben öğrencilik yıllarından beri hep gıda sektöründe çalıştım müşterinin önünde garson olarakta çalıştım amatör olarak mutfakta da çalıştım kebapcidada çalıştım börekçi dede çalıştım pazarlama sektöründe de çalıştım müşteri ne ister nasıl memnun edilir az çok biliyorum ama işin yöneticilik kısmı bir nevi basketbolda ki oyun kurucu pozisyonunda oynamak gibi. Tedarik ve depolama sürecini kurup dükkan tadilatı işlerini yaptırmak felan zorlanacağım alanlar gibi görünüyor ürünle ilgili planlamalarimi yapayım dükkan dekor ve tesisat konularına gecicem.
Şimdi firindir soğuk depolama alanıdır aydinlatmalardir vs elektrik tesisatının elden geçmesi gerekecek hoş fırın doğalgazlı mi olmalı elektriklimi olmalı karar veremedim ama doğalgazlı da olsa gene tesisat işlemleri yapılacak su tesisatı da gene para yiyecek alanlardan.
Ben bulabilirsem benim düşündüğüm işletme tipine benzer bir işletmede kısa süre ise girip birde ise yöneticilik penceresinden bakıp birşeyler daha ogrenicem gibi duruyor ondan sonrada artık projeyi her alanında gerekli olgunluğa ulaştırıp startını vermek kalicak geriye.
Başlangıçta işletme sermayesini elimde bol bulundurabilmek için bazı şeylerden tasarruf etmek gerekiyor ama elektrik tesisatına çok para harcicam gibi görünüyor bu düşündürüyor beni biraz