Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Avrupaya Nakliye Konusunda Yardım!!!

BaşlatanmerbubTarih15/12/2017 17:00:11Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Almanya, Hollanda, İngiltere için tahıl, yemeklik tohum ihracatı planlıyoruz. şu an için maliyet analizi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. size sorularım; nakliye konusunda genellikle uygulamada maliyetin hangi aşamalarını ithalat firması, hangilerini ihracat firması (biz) karşılıyoruz?
ayrıca ürün bursa civarı çıkışlı bahsettiğim ülkelere gidecek 10 ton ve 20 ton için tahmini maliyet ne olur? sadece bizim ürünümüzü ***ürmesi yanısıra daha ekonmik olması için giden bir nakliye aracına (yani tıra) ortak yük yüklemek mümkün olur mu?

bu konuda tecrübeleri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Yerleşim Türkiye / MerkezMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye207 yazı
ekol tren kontena calisiyor fiat uygun olabilir fiat sorun parca yük yada kucuk kontena fiati sorun
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
merhabalar,

20ft Tır nakliye ücreti 2500-3000 euro arasında değişiyor.Parsel gönderim yapmak için nakliye şirketiyle ayrıca anlaşmanız gerekir.Ürün dökme yük olduğu için big bag çuvallarında taşınabilir.

Masraflar alıcı ile yapacağınız sözleşmeye bağlıdır.F.o.t veya CIF olarak belirleyebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Denizci