Yeni Üye Toplam 10 yazı |
|
muratbakal Üye Toplam 144 yazı | 03/12/2017 : 23:53:22 ![]() Yerleşim : Türkiye / Bandırma | Meslek : Ticaret |
tcoalngsau Üye Toplam 220 yazı | 04/12/2017 : 00:10:55 ![]() Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
Baates Yeni Üye Toplam 25 yazı | 04/12/2017 : 00:30:01 ![]() Çerez paketleyip satabilirsiniz çeşit bol şu an alınan fiyattan daha uyguna bu işi sağlayabilirseniz mükemmel olur. Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Asker |
ikare Üye Toplam 199 yazı | 04/12/2017 : 02:05:20 ![]() Baates in fikrinden hareketle kabuklu ceviz alıp bunu iç ceviz haline getirin. kendiniz paketleyebileceğiniz gibi açık da sattırabilirsiniz... marketlerinizde sürümü nasıl olur siz daha iyi bilirsiniz. ikare82@gmail.com Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
gokhanalbayrak Yeni Üye Toplam 10 yazı | 04/12/2017 : 08:24:27 ![]() Alım satımda üzerine kar ko**** satmak bana göre değil. Yani zaten o ürünü düşük fiyata almak benim görevim. Bunu yapamam. :) Başka fikri olan varsa bekliyorum. BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
gokhanalbayrak Yeni Üye Toplam 10 yazı | ![]() ![]()
Bal kabağı mı yoksa Kabak çekirdeği mi ? BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
KADİR YILDIZ Yeni Üye Toplam 13 yazı | 04/12/2017 : 14:09:59 ![]() HAZIR GİYİM TEKSTİL MAĞAZAM VAR ÇOK İYİ SATTIĞIM ÜRÜNLERDEN SİZE TEDARİK EDEBİLİRİM SADECE MARKET İÇİNDE UFAK BİR REYONDA CİDDİ ADETLER YAPABİLİRSİNİZ SİZ SADECE KAZANCINIZI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ İMALATI NAKLİYESİ SATAN SATMAYAN SORUNUYLA İLGİLENMEZSİNİZ EN BASİT ÖRNEK MESALA KEMER REYONU GİBİ Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Hazır giyim |
Justorcun Yeni Üye Toplam 32 yazı | 04/12/2017 : 15:02:33 ![]() o yuzden baska bir iş düşünmelisiniz. Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Reklam |
Reyon çocuk çorabı vs. gibi şeyler mi ? BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
Justorcun Yeni Üye Toplam 32 yazı | 04/12/2017 : 15:57:30 ![]() onlar da mantıklı, Istanbul Merter ve Gungoren'den iyi bir toptancı ile anlaşıp çeşit yapabilirsiniz. gıda sektörünün ölmediği gibi tekstil sektörüde kolay kolay sekteye uğramaz. Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Reklam |
beyda44 Yeni Üye Toplam 96 yazı | Bal ve diğer arı ürünlerimizi satabilirsin. Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Mühendis |
cankar_34 Yeni Üye Toplam 25 yazı | 05/12/2017 : 09:27:48 ![]() Merhaba Eğer zeytin yağı isterseniz yardımcı olabilirim antalyadan saf -organik - doğal zeytinyağı Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
tcoalngsau Üye Toplam 220 yazı | ![]() ![]()
şimdi ben bu yorumlardan ve yazılanlardan birşey anlamadım..Yorumlarda 1 tane şunu üret bunu üret sat diyen yok,hepsi şununla anlaş buradan anlaş v.s şeklinde başka üreticiden alın satın şeklinde ki yorumlar...Diğerlerini yaparım bu dediğinizi yapmam demekte ayrı olmuş..Tekstil ürünlerini markete koyunca siz nasıl para kazanacaksınız ben orasını anlamadım mesela ? 10 ton kabak veya kabak çekirdeğini siz markette satınca nasıl para kazanacaksınız? bana açıklarmısınız..Kabağı siz mi üretmiş oldunuz o arkadaştan alıp markete satınca :) madem göreviniz markete ucuz mal almak o zaman üretim dışındaki hiç bir öneriye açık olmamalısınız..Kolay gelsin..Umarım ne istediğinizi bilen birisinizdir. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
Onu satınalmacı arkadaşlara yönlendirecektim. Yahu benim istediğim şey eşimin kosgep belgesi üzerine bir imalathane açmak. Ne bileyim limon suyu olur sirke üretimi olur yeşil zeytin olur. Bunun için fikir istiyorum. Market poşetleri olur. Kabağım var diyen arkadaşı uygunsa bizim satınalmacı arkadaşlara yönlendirecektim benim aradığım fikirler söyledim gibi işte. ***lık yap diyenlere kaale almıyotrum. Öyle bir durum osla direk adımla hesap açmam zaten :D BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
tcoalngsau Üye Toplam 220 yazı | 05/12/2017 : 19:23:44 ![]() O zaman sana bir fikir vereyim dua et bana, yapımı basit düşük maliyet ile başlayabilirsin..günde 1 veya 2 saat ayırıp üretim yaparsınız..eşin bile yapabilir tek..istridye veya şapkalı kültür mantarı yetiştirip paketleyin..100 mt kare yer kapalı mekan veya çadır yeter bu işe..aylık 3000 kazanırsın oratalama..ayrıntı istersen ulaş bana ilgili yerlere yönlendireyim Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
kartay Üye Toplam 168 yazı | 05/12/2017 : 20:52:10 ![]() bez kumas torba yapin yada yaptirin tek renk ufak bir yatirim ile hem yikanir kullanisli olur uzerine baski yaparsaniz market reklamida olur yurt disinda bu sekil cok ürün var ve talep görüyor kolay gelsin kartay Yerleşim : ALMANYA / Frankfurt Am Main | Meslek : Mühendis |
beyda44 Yeni Üye Toplam 96 yazı | Tamam bu dediklerindem birini yada birkaçını üretebilirsin o zaman hangi ürünlerin sürümü fazla tespit et sonra maliyet araştır önemli olan satabilmektir madem patronun destek veriyor dediğim gibi başla bende gıda üreticisiyim bilgi anlamında yardımcı olurum trabzonda 50 şubeli market var mı bu arada benim eşimde oralıda o yüzden soruyorum... Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Mühendis |
gokhanalbayrak Yeni Üye Toplam 10 yazı | 06/12/2017 : 11:55:56 ![]() Var hocam. Hemde yerli ekonomiye katkım olur 1-2 yıl içinde büyürüm diye düşünüyorum. Rusya Gürcü ve Azeri pazarı yakın olması ve malların buradan gitmesi sebebiyle belki bir iki peşin temasda sağlarım. Fakat önce araştırma ve bilgi gerekli. Eşim Kimyager ve kendi sirkesini harika yapiyor. Sirke kürleri konusunda çok bilgili. belki sizlerde farklı fikirler vardır diye bu başlığı açtım. BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
beyda44 Yeni Üye Toplam 96 yazı | Dediğim gibi önemli olan satabilmek bu marketlerde en rahat ne satabilirsiniz onu üretin... Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Mühendis |
gokhanalbayrak Yeni Üye Toplam 10 yazı | 10/12/2017 : 21:51:52 ![]() Bana üretim fikriyle gelin. :D en çok yufka satılır. Yufkacı mı açsam. :D BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
ikare Üye Toplam 199 yazı | 11/12/2017 : 01:43:52 ![]() bu forumda bi sayfada biri zeytinyağı satıyordu doğal. ondan toptan alın. şişeleyip satın :D kendi markanızı oluşturun. bakarsınız yurtdışına vs. de açılırsınız... Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
muratbakal Üye Toplam 144 yazı | 12/12/2017 : 23:16:30 ![]() hocam eşiniz sirkeyi çok iyi yapıyorsa en iyi bildiğiniz işi yapın sirke üretin samimiyim bu konuda Yerleşim : Türkiye / Bandırma | Meslek : Ticaret |
onur60 Yeni Üye Toplam 63 yazı | 15/12/2017 : 13:37:08 ![]() sana güzel bir fikir vereyim evinizde bodrum kat yada kullanmadıgınız büyük bir oda varsa kültür ve istiridye mantarı üretebilirsiniz hızlı büyür evde oldugu için hermevsimde üretebilirsin kilosu iyi para ediyor sürümü olmasada başlangıçta iyi kar bırakır GençGirişimci Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Mühendis |
gokhanalbayrak Yeni Üye Toplam 10 yazı | 15/12/2017 : 18:09:23 ![]() Yufka ve erişte işine girmeye karar verdik. Herkese teşekkür edeirm. BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
tekinbaci Yeni Üye Toplam 44 yazı | 15/12/2017 : 20:58:10 ![]() Hesaplamadan bilemezsin ki otur hesapla yılda bu ürün için ben bu kadar harcarım bu kadar fire veririm bu kadar ürün üretirim sonrada satacagım yere sor kaç tlden alır senden kar kurtarıyorsa öyle karar ver belki çok iyi kar bırakır belkide az hesaplamadan bilemeyiz ki ayrıca dikkat et fire verme ihtimalini de hesaba dahil et çalıştırıcagım adama vericegin para çalıştırıcaksan onlarıda hesapla Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
beyda44 Yeni Üye Toplam 96 yazı | Hayırlı olsun o zaman... Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Mühendis |
gokhanalbayrak Yeni Üye Toplam 10 yazı | 17/12/2017 : 12:44:20 ![]() Teşekkür ederim. Makine 22.000 + kdv dedi akrabam. Birde açma makinası var 2000 TL. Sanırım Tarım Bakanlığı için belgeler gerekli işyeri için kalebodur vs. temizlik hijyen bunları halletmem gerekli. Herkese fikirleri için teşekkür ederim. İleride Kadayıf güllaç vs gibi alanlarada gireceğim. BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
beyda44 Yeni Üye Toplam 96 yazı | 22000 dediği makina nedir... Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Mühendis |
ikare Üye Toplam 199 yazı | 20/12/2017 : 02:57:16 ![]() Hayırlı olsun... gelişmeleri merakla bekliyoruz :) Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Erişte ve Kadayıf makinası 3000 civarı hamur açma makinası 40cm ye kadar sonra açıyor. Sonra elle açılacak yufka için. BM Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Gıda |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
iyis.in! . keyf.in . gezin.in . gelisim.in © 2000-2018 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |