Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar Merhaba! Kredi uzmanı arkadaşlardan yardım belliyorum 5-6 yıllık yüksek cirolu şirket satın almak mantıklı ve de yüksek kredi kullanabilir miyiz ,, gayrimenkul alım satım yapmak istiyorum ,,,
kredi kullanabilmeniz için teminat göstermeniz gerekmektedir gayrimenkul ipoteği olabilir araç ipoteği olabilir . ama anladığım kadarı ile herhalde daha önceden aktif olan bir şirketi alayım açılsın krediler falan gibi bir düşüceniz var o işler öyle değil mali verileriniz uygun olacak ve teminat vereceksiniz haaaaaa yılların firması olursun çok iyisindir kefalet karşılığı bile imzana kredi verirler ama hemen olacak şeyler değil bunlar
yüksek düzeyde krediler için teminat gerekiyor. bu düzeyde krediler kredi puanı ile falan olmuyor malum. ayrıca şirket eksperler tarafından inceleniyor.
Merhaba, yıllar önce kurulmuş bir şirketin mali geçmişini kullanarak kredi çekemezsiniz. Eskiden bu şekilde kredi alabiliyordunuz fakat kanun değişti diye biliyorum, kredi çeken kişilerin mali geçmişine bakılıyor şu an, aynı şey benim de başıma gelmişti muhasebeci bana yeni şirket kurmak senin için daha iyi olur, devralacağın şirketle kredi çekebilmen için en az 1 yıl şirketi işletmen lazım (verecekleri kredi düşük olur) , kaldı ki şirketin birilerine borcu vs. durumlar olabilir şeklinde de beni uyarmıştı.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Dış web 1 bağlantı
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz