Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hışır Poşet Alımı Yapacağım!

Başlatansea_blue07Tarih13/11/2008 14:58:14Yorum70

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Arkadaşlar aylık 20 ila 30 ton kapasiteli toptan hışır poşet alımı yapacağım ilgilenenlerin lütfen fiyat vermelerini rica ediyorum alımlarımız bir kere ye mahsus deyil aylık periyodiktir. şaka mahiyetine yada dalga geçmek mahiyetine lütfen yazmayın.
sea_blue07

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
70 yorum
Yeni Üye53 yazı
Merhaba Arkadaşlar biz hüeyin beyle iitbata geçtik ve birlikte çalışabilmek adına ilk adımları atıyoruz bu olay çok basit bi olaydır kimse kimseyi boş yer itham etmesin sonuçta hüzeyin beyde gerekli bilgileri size veriyor gelin araştırın diyor iş yapmak istiyen arkadaşlar gider araştırır gayet basit iş mi yapacksınız karşılıklı gerekli şartları ortaya koyarsınız ve iş yapıılır yada yapılmaz bu kadar kişiselleştirmenin sen yalan soyluyorsun sen  sın demenin hiçbir mantığı yoktur bu site sonuçta buluşturucu görevi görüyor sorgulama iş yapma sizin elinizde bence herkes birbirine saygılı olmak zorunda
herkese iyi günler
Arda Özgür ALTUN
ardaaltun.78@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar polemik konusu yapılan şey teklifin ciddiyetiyse; bu konuda yorum yapamam.. ancak bir arkadaşımız talep edeceği ürün hakkında fiyat araştırması yapmak istiyorsa etik olarak bize düşen işimizin gereğini yapmaktır.. ben 6 yıldır plastik ambalaj sektöründeyim..ve sektörümüzde ne 15 ton mamül talebi ne de söz konusu fiyatlar abes kaçmamaktadır..yani diğer bir deyişle 2.80 ytl ye de orjinal hdpe poşet verilebilir veya pazarlamayla uğraşan biri 15 ton veya 50 ton sipariş verebilir..herşeyden nem kaparsak ticaret içinden çıkılmaz bi risk unsuru olur ve iş yapılmaz.. Ayrıca alıcıyla satıcı burda buluştu diye o iş illa olacak diye birşey de yok..
'''''neden O lmasın???'''

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı

merhaba arkadaşım size baskısız birinci kalite hışır poşetin kg 2,3 ytl den verebiliriz.

biz üreticiyiz.

cep:05497347789

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ymalat
Yeni Üye14 yazı
şirket olarak size 2.4 tl 1 kalite hışır verebiliriz.

plastic@merkurltd.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar ben yüzde 2o kalsıtli hişir almak istıyorum aylık 5 ile 7 ton arsında bana fiyat verecek arkadaşlara şimdiden tşk edrim 2 adet perakende işyerim 2 tanede servise cıkan arabacım var ilgilenler meyl atsınn

Yerleşim Türkiye / Kayseri
Yeni Üye1 yazı
katkısız hışır poşet alımı yapacağız. küçük , orta ve büyük boy olmak üzere her ay düzenli olarak 100 ton gibi olucak bu işi yapan arkadaşlar varsa iletişime geçelimç teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye141 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sea_blue07
Arkadaşlar aylık 20 ila 30 ton kapasiteli toptan hışır poşet alımı yapacağım ilgilenenlerin lütfen fiyat vermelerini rica ediyorum alımlarımız bir kere ye mahsus deyil aylık periyodiktir. şaka mahiyetine yada dalga geçmek mahiyetine lütfen yazmayın.

merhaba ilgilenirseniz 0 506 3667775

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye25 yazı
Promosyon ürünleri oldukça geniş ürün yelpazesi ve pazarlama ağı sayesinde tanıtımda güçlü bir yer tutar. Firmanızın reklamını yaparken seçtiğiniz promosyon, firmanızın kimliği ile birlikte sizin bir anlamda misyonunuzuda yansıtmış olur. Bunun için firmanıza promosyon yaptırmadan ürün seçimine dikkat etmelisiniz. Çünkü müşterinize dönüşümü arttırırsınız.

Şirket bünyesinde; Ajanda,Masa Setleri, bloknot,organizer,kalem setleri,botanik grup,çakmak,anahtarlık vs. gibi şirketinizi temsil edecek bir çok ürün bulundurmaktadır.
Yılbaşına hazırlığınızı ürünlerimizle yapabilirsiniz

detaylı bilgi ,katalog ve fiyat bilgisi için oerol1985@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
elimde 450 koli 45X100 metre koli bandı var.(kolisinde 72 adet vardır). bilginize...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye19 yazı
Vialpha Müh.Dış Tic.Ltd.Şti.,
Nitelikli is gücü, farklı sektörlerdeki tecrübe ve mevcut dış ilişkileri ile uluslararası pazarlarda is geliştirme misyonu çerçevesinde pek çok üreticinin ürünlerini dünya pazarlarıyla buluşturmaktadır. Mutlaka birlikte yapabileceğimiz bazı şeyler vardır. www.vialpha.com.tr
Vialpha Mühendislik Dış Ticaret Ltd. Şti.

Uzunçayır Cad. Kadıköy Yapı Merkezi No:43 D1 Blok Daire:26 Hasanpaşa - Kadıköy / İSTANBUL

Tel: +90 216 327 80 00
Faks: +90 216 327 80 82
E-mail: info@vialpha.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret