Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hışır Poşet Alımı Yapacağım!

Başlatansea_blue07Tarih13/11/2008 14:58:14Yorum70

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Arkadaşlar aylık 20 ila 30 ton kapasiteli toptan hışır poşet alımı yapacağım ilgilenenlerin lütfen fiyat vermelerini rica ediyorum alımlarımız bir kere ye mahsus deyil aylık periyodiktir. şaka mahiyetine yada dalga geçmek mahiyetine lütfen yazmayın.
sea_blue07

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
70 yorum
Üye1714 yazı
sen imalatçı değilmiydin kardeş ??

(ben hem imalatcı hemde antalya bölgesinde aylık 50 ton gibi satış yapan bir firma sahibi olarak)

50 ton satıyorsan neden 20 30 ton arıyorsun..

şüpheli...
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı

sayın; rerzioğlu sorunuz için teşekür ederim? demekki bu konu ile ilgilisiniz ?
sorun şu ki benim 1 tane işim yok biz bir şirketler grubuyuz başlayalım
VERANDA ŞİRKETLER GRUBU
1; Akdeniz ve Ege böldesi Dinç su Distübürötörlüğü (mor dağıtım pazarlama aş.)
2; Ahşap ve Taş yapı San. ( eski anadolu evleri yapmaktayız ve tadilat projeleri) ( Veranda Ahşap Ve Taş Yapı Ltd.Şti.)
3; Ambalaj pazarlama ( her türlü market restorant otel vs. ambalaj ihtiyaçlarını karşılıyoruz) (Morum Ambalaj ve paz. Aş.)
4; Mobilya ve Ahşap Sanayi (Mor-İş Mobilya San. Ltd şti.)
5; Hışır poşet İmalatı (6 patoz, 4 tane kesim makinası ile denizlide imalat yapmaktayız) (Dönmezler Pls. San. Ltd.Şti.)
GELELİM SORUNUZUN CEVABINA !
Biz hışır poşet imalatımızı denizlide yapmaktayız ortalama 500 kg 24 saat kışır çıkarmakta yanı x 4 makina derseniz 2000 kg. demektir.
buda aylık 60 ton üretim kapasitemiz var demektir. ancak Üretiğimiz malın 30 ton civarını Denizli'de piyasaya sürmak zorunda olduğumuzdan dolayı kalan 30 ton luk kısmıda Antalyadaki mağazamıza gönderiyoruz. anlıcanız 15,20,25,yada 30 ton gibi bir açığımız kalıyo onuda başka firmalardan tedarik etmekteyiz.
BU ARADA BENİM İHTİYACIM OLAN TEK ŞEY HIŞIR POŞET DEYİL!
EĞER VARSA; Köpük tabak pls bardak ve bilimum ambalaj ürünleri ile de ilgilenirim.
Bu sölediklerim size inadırıcı gelmiyecekse telefon numaralarım aşağıdaki gibidir.
0242 344 86 24
0242 462 23 70
0242 462 23 71
0532 568 30 64
0541 532 52 42
HÜSEYİN SOLAK
sea_blue07

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Üye691 yazı
bir tezgah kokusu geliyor burnuma,yanilirsam bu konuda özür dileyecegim.
sayet dediginiz isler konusunda bir adres verirseniz en yakin zamanda bir arkadasim sizi is amacli arastirmamiz kapsaminda ziyaret edecek ve arkasindan islerinizden bazilari icin birlikte calisma zeminini arayacagiz.
20 yillik ticari tecrübemizle ve isleyen ticari altyapimizla taahhütlerimizin altindan kalkamama gibi bir ciddiyetsizligimize is yaptigimiz alanlardaki ismimize duyulan güven müsade etmez.
bilgilerinize sunar.dikkate alacaginizi umarim.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Yeni Üye44 yazı
sayın; okanbaray
tabiki size adres verebilirim ancak bu konu sanırım sizi temesüde etti
merkezin adresini size yolluyorum
Beşevler mah. 2. inönü cad. no;137 Pınarlı Beldesi Aksu/Antalya
(havaalanı yolu fuar alanı 300 mt çevre yolu üzeri)
sea_blue07

Yeni Üye44 yazı
akdeniz san. sit 5020 sok no 74
antalya
sea_blue07

Yeni Üye44 yazı
zafer mah. 2627 sok aksupan ap. 19/b
antalya
sea_blue07

Yeni Üye44 yazı
sayın; oktaybaran bey bu kadar adres size yeterli gelecektir ancak siz bizi yerimizde ziyaret ederekte anlayabilirdiniz bu arada bizimde 22 yıllık bir ticari terbiyemiz ticari ünvanımız var VE ANTALYA da tanınan bilinen bir esnafız!
üç kuruşluk mal için yalan söleyecek kadarda patavatsız olamayız heralde hem saten ben mal talep ederken nakit olarak ödemeden bahsetmekteyim satıcı varsa diyalog kurar malını teşir eder iki taraflı okeylenir ve anlaşma zemini tamamsa malını sarar parasını alır.
neyse bu arada sizinde ticari ünvanınız nedir ne işle meşkulsünüz yazarsanız sevinirim

sea_blue07

Üye691 yazı
yok henüz bir önyargiya sahip degilim ama yaptiginiz islerin büyük bir kismi bizim isimizle ve site de önerdigimiz is teklifleriyle ayni olunca takdir edersiniz ki bir adim atmadan önce aslini ögrenmek istedim.
yakin zamanda arkadas gelir ziyaretinize sonra da birlikte calisma konusunda karsilikli bir degerlendirme yapariz.
belki de sadece gereksiz bir kuruntu benimkisi ama ticarette esegi saglam kaziga baglamakta fayda var.
Arkadas manavgattan gelecek gelmeden önce size özelden ismini gecerim .

Yeni Üye44 yazı
sayın;okanbaray
hala ne işle meşkul olduğunuzu sölemediniz manavgattaki arkadaşınızın görevi nedir ne iş yapar?
sea_blue07

Üye691 yazı
Tabiki Asra Ahsap Ltd Frizköy(üretim) ve Avcilar(show room) Istanbul. www asraahsap com (noktalari koymadim reklam olmasin diye)

hazir mutfak ve diger ahsap isleri ,bims dis cephe renkli izolasyonlu yapi taslari ve bir kac sey daha ama zaten ayrintili bilgi veririm.

Yeni Üye44 yazı
sayın;okanbaran
size msn yolu ile bir mail attım bizim yaptığımız işleri oradan size resim olarak da yollayabirim eğer msn nize bakarsanız konuşalım belki bir çalışma yapılabilir.
sea_blue07

Üye1714 yazı
:)
hepsi mor işler. özellikle baktım internette hiçbirinin kaydı yok. hepsi uydurma galiba.
dönmezler ambalaj yok dönmez ambalaj var o da bursa'da!

Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?
Git işine.

Yeni Üye44 yazı
sayın;rterzioğlu
sen nereye baktın bence kendinize bakmışsınız internetten bizimle ilgili bir şey bilmeden sal...ça yazılar yazmayınız lütfen öz eleştirileriniz varsa yazılması gerektiği gibi yazınız.
1. bizim internet adresimizi buradan vermiyoruz (okanbaray) beyle konuşursanız o size nasıl bir firma olduğumuzu anlatabilir.
birde internet dediğiniz şeyin içinde firma bilgileri bulunmaz istiyorsanız vergi numaralarımızı verelim www.e-devlet.com yada www.gib.gov.tr adresinden bu isimlere kayıtlı olan firmaları ve adreslerini ne işle meşkul olduklarını ve ne kadar vergi ödediklerini öğrenebilirsiniz.
ama şunu anladımki siz yalan sölemek ve site içini karıştırmak için her kesime muhalefet etmektesiniz.
HODRİ MEYDAN DEDİNİZ BENDE SİZE DİYORUMKİ GETİRİN BEN ALICAM POŞETLERİ EĞER ALMASSAM O ZAMAN KONUŞURSUNUZ?
Ama saten o fiyata bir mal olmadığı için karalama kanpanyası yapmayı seviyorsunuz.
İLGİNİZE TEŞEKÜR EDERİM
sea_blue07

Üye691 yazı
baslik sahibi arkadas

yok abi beni referans falan verme bende güven telkin eden bir izlenim falan birakmadin.

msn de 3 dakika görüstük zaten 5 dakika sonrada bir daha eklememek üzere sildim.

NOT. bu yorumumdan önce arkadas yorumunda okanbaray la msn ile görüstük kendisi isimimizi gördü kendisine sorabilirsiniz dedigi halde sonra sildigi icin böyle anlamsız gibi gelen bosluk dogdu.

Yeni Üye44 yazı
SAYIN; KANAL SAKİNLERİ
Bu şekilde boş tartışmalara girmek için form açmıyoruz.
ve gereksiz insanların form a yazı yazmaları amacı ilede yayınlanmıyor. sölediğim şartlarda mazeme temini yapacağım
mal satışı ile görüşmek isteyen arkadaşımız varsa irtibata geçsin lütfen.
Alınacak olan mazememiz HIŞIR POŞET aylık rutin olarak mal verebilecek 15 ila30 ton arası ihtiyaç çizelgemiz vardır.
İLGİNİZE TEŞEKÜR EDERİM
sea_blue07

Yeni Üye44 yazı
SAYIN;okanbaran bey teşekür ederim ben sizinle ilgili her hangi bir yorum yapmadım sizinle güven teşkili edeceğimiz bir görüşme kadarda zamanımız olmadı bir toplantım vardı ona katıldım çıkışta ise bana e-mail atın diye yazmışsınız sizin için sekraterim bir slayt hazırlamıtı e-mail olarak size ulaştırılacaktı sölüyorum yollamasın.
bununla ilgili olarakta siz bana diyorsunuz ahşapcıyız bana gönderdiğiniz web siteniz mobilya üzerine hemde 250 ytl ye ypılmış bir site ben size bu konuda yorum yapmadım sizi referans olarakta sölemedim saten işinciddi boyutu ile ilgili konuşursunuz sanmıştım.
genede sizede teşekürler.
sea_blue07

Yeni Üye44 yazı
SAYIN;rterzioğlu
sizin derdiniz ne yavv ben kuytu köşelerde market iletip ayda 4 kg. poşet satan marketci deyilim adam gibi yaptığımız işin açılımını aramaktayız varsa satacak arkadaşlar yararlanalım diye açıyoruz formu terbiyeniz bozmadan adam gibi yazınız yada yazmayınız ok.
sea_blue07

Üye255 yazı
Kusura bakmayın ama başka bir başlıkta bunları yazmışsınız yani 350 ton üretimden bahsediyorsunuz hatalıysam tekrar özür diliyorum yada siz yanlış yazdınız o zaman ordaki yazınızı düzeltmenizi tavsiye ederim Saygılar hayırlı işler

''sayın terzioğlu vermiş olduğunuz 2.50 ytl lik poşet fiyatları ya adi poşet dir yada geri dönüşümdür.
şu fiyatlarımız imalatçı olarak yazıyorum sıfır hammade ile imal edilen
1.sınıf hışır poşet 3.80 ytl
2.sınıf hışır poşet 3.14 ytl dir
fiyatlarımız toptan fiyat olup aylık 350 ton ürütim kapasitesine mevcuduz düşünürseniz huseyin-solak@hotmail.com adresinden detaylı bilgi verebilirim''
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye44 yazı
sayın istanbul esnafları teşekür ederim yanlış yazmışız uyarıız için saolun
sea_blue07

Üye691 yazı
haklisinizda 20 yildir is yapiyor firmamiz, yazmayla sigdirmamiz mümkün degil yazamadiklarimizi da incitmek istemiyoruz referans gerektiren iliskiler ortaya ciktiginda ihtiyac olandan cok fazlasini ve tahminlerin cok üzerinde isim sahiplerini refans gösterebilecek durumdayiz.

Üye1714 yazı
siz bir şirketin web sitesine bakarak mı iş yapıyorusunuz. Sizin esnaf olmanız için çoook fırın ekmek yemeniz lazım daha.

Yeni Üye44 yazı
sayın;rterzioğlu
adi 2 kaliteye ayrılır
1. kalsitli mal 3.00 ytl.
2. hurda ile imal edilir onun fiyatıda 2.20 ytl dir
sea_blue07

Yeni Üye44 yazı
sayın;rterzioğlu
eğer bir firma genellemesine bir iş yapmakta ise ve kendini gerçekten iltişamlı olarak sayıyorsa reklamını iyi yapmak zorunda bu gün ülkerin reklama ihtiyacı yoktur ancak cirolarının %35 ini reklama ayırmaktalar.
etiketin sağlam olmak zorundadır. ukalalık yapmak istemem ama internet adresimizle alakalı ufak bir sorun var ve çarşamba günü bitmiş olacak girip inceleme yapabilirsiniz.
bide okanbaray bey korkmayın sizin referans olarak yazmış olduğunuz yazılara kimse kırılmaz yazınız bu sizin aynanız olur şahsi düşünce olarak şu anki sitenize giren arkadaşlar iş yaptırmak yerine yaptımamaya yönlenir çünki sayfanızın hiç bir açılımı yok bunu sizi eleştirmek için sölemedim sadece gelecekti iş hayatınızda başarılı olmanızı temeni ederek yazıyorum
sea_blue07