Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Reklam Ajansı İle İlgili. . . .

BaşlatanndmmrcnTarih13/11/2008 00:39:23Yorum7

İlk mesaj
Üye116 yazı
Arkadaşlar reklam ajansı kurmayı düşünüyorum.
Bu işle ilgilenen yapan veya araştıran üyeler bana işin artıları ve eksileri ile ilgili taktikler verebilirmi.
örn: Grafiker şartmı,istanbulda aracı firmalar %kaç alıyor.
Yardımcı olursanız sevinirm.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye29 yazı
istanbulda aracı fırmaların komısyonu hakkında bılgı veremem ama reklam ajansı kuracaksanız işin buyuklugune gore ekıbınız olacak bu ekıbı maasla deılde prımler calıstırın elınızde bır kontak lıstesı olsun puanlama yapın her ıse gore bu ekıpten secın...
Grafikere hiç gerek yok bir reklam fırmasıyla anlasın butun tasarım afıs logo işlerını ona yaptırın...

Yerleşim Türkiye / Bursa Afyon KutahyaMeslek Reklam
Yeni Üye84 yazı
kesinlıkle cok zor iş...bulaşma derim eğer bir çevren yoksa..
kadirizm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye116 yazı

istanbul matbaacılar sitesinde tanıdıgım var. yardımcı olabilecek.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye450 yazı
Sayın Emre Bey (egitimsart)
Verdiğiniz linki tıklayıp okudum, gülmekten kırıldım vallahi.
Olmaz böyle hiciv ama doğru da.... :D:D
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye116 yazı
ahahahahaaaaa süper vallla ama alternatifte var batmak istemeyen die.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
Reklam sektörü aslında en iyi sektörlerden birisi.
Ajanslar da tabi kendilerine göre sınıflarına ayrılıyorlar.
Başta ne tarz bir ajans olmanıza karar vermelisiniz. Ben ne iş olsa yaparım abi mantığı ile çıkıyorsanız yola illaki grafiker şart değildir. Hatta güvenilir kişilerle iletişime geçip ülkenin dört bir yanında ekonomik proje bazlı çalışan grafikerler bulabilirsiniz. Örneğin BEN :D
Önemli kısım işleri yakalamakta. Çevrenize güveniyor, ben iş getiririm diyorsanız, pirim usülü ile çalışan müşteri temsilcileri ve proje bazlı çalışan grafikerlerinizle bir start alabilirsiniz.
Ancak bu işi gerçekten profesyonelce ve uzun süre yapmak istiyorsanız yaratıcı bir grafik teknik ekibe ihtiyacınız olacaktır.
Ancak ben acele etmeyin çevreniz ne kadar geniş olursa olsun yavaş adım atın derim. Daha önceden ajans konusunda talihsiz bir deneyimim oldu :D

Düşünürseiz grafik konusunda size yardımcı olabilirim

stronger_ht@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im