Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Tamamen Organik Süt Ürünleri Üretim Tesisi

BaşlatankorayucanTarih07/10/2017 08:44:23Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar merhaba. 10 tane süt inegim var. Günlük 250-300 lt civarında süt elde ediyorum. Bu sütleri işleyip satmak istiyorum. Süt ürünleri satabilecegim bir tesis kurmak istiyorum. Maliyeti yaklaşık olarak ne kadar olur. Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / Mersin
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye40 yazı
hocam 10 hayvandan 300 litre sütü organik olarak nasıl alacaksın vereceğin süt yemi sütü organik mi yapıyor bizim burda 1.05 alıyrolar litresini

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye75 yazı
hali hazırdaki süt tesisleri de organik yapıyor önemli olan ineğin ne yediği.Üretim tesisi için 300 litre az bi rakam günlük minimum 1 ton süt ile yapmalısın ki sütü ısıttığın enerjiyi amorte edebilesin.300 litre ile evde tereyağ yaparsın kalan sütü de satarsın ancak öyle olur.O da usulsüz kaçak yapmış olursun

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda
Yeni Üye50 yazı

selçuk43 nickli arkadaşın dediği en iyi yol

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Emekli
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Kiyoshi
hocam 10 hayvandan 300 litre sütü organik olarak nasıl alacaksın vereceğin süt yemi sütü organik mi yapıyor bizim burda 1.05 alıyrolar litresini

balıkesirin neresindesin hocam 1.05 e türkiye nin hiç bir yerinde süt kalmadı.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Gyda
Yeni Üye40 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - unchange
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Kiyoshi

balıkesirin neresindesin hocam 1.05 e türkiye nin hiç bir yerinde süt kalmadı.

erdek

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er