Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Yanlış İnsanları Tespit Edin. . . Sonra Da. .

BaşlatandilekTarih19/09/2004 16:57:17Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar herkese selam....

ben şu negatif elektrik aldığınız insanlardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.. mümkün olduğu kadar uzaklaşın onlardan.... çünkü sizin yaşam enerjinizi, auranızı etkiliyorlar.. siz farkında olmadan..
onları hayatınızdan çıkardığınızda göreceksiniz, yeniden doğmuş gibi olacaksınız... evet.. bunu deneyin.. yanlış sinyallerle tıkanan enerji bandınız nasıl da sizi yaşama sevincine boğacak göreceksiniz..
söylediklerimi gerçekten kale alarak deneyin.. hatta yapın.. bunu başarın.. çünkü o insan veya birkaç kişiden oluşan o insanlar topluluğu sizin hayatınızda tıpkı yanlış yerleştirilmiş eşyalar gibi duruyor.. o eşyaları kaldırıp atınca dekorun nasıl da değiştiğini "işte şimdi oldu" dediğinizi göreceksiniz.. bu hiç de zor değil.. yaşamınızda yaşam yollarınızı tıkayan bu tip insanları öncelikle tespit edip bu yollardaki sinyalizasyon hatalarını biran evvel gidermeye bakın.. bu hatalar giderilmezse sonunuzun tren kazası kadar korkunç olabileceğini bi düşleyin..
onları tespitten sonra pozitif ışın saçan tespit edin.. onlarla daha çok zaman geçirin.. belki bugünün zor yaşam koşullarında pozitif insan bulmak o kadar kolay mı diyeceksiniz.. bence çok zor değil.. sadece etrafınıza daha dikkatli bakın.. ömür törpülerini silin atın hayatınızdan.. belki hepsini silip atmak mümkün olmayabilir.. mesela sizinle aynı işyerinde çalışan o negatiflik abidesi insanlar.. aynı apartmanda oturduğunuz, işe giderken "nerden beladan gördüm şunu, günüm aksi gidecek dediğiniz" o suratı bitürlü gülmeyen somurtkan insanlar.. bunlardan çok.. heryerde.. bunlarla mücadele etmek zorundayız yaşadıkça,nefes aldıkça.. ancak o insanlar hayatınızın olumlu yönleriniz de etkilemeye başladılarsa ve siz bundan zarar görüyorsanız o insanı arkadaşlıktan,komşuluktan,iş arkadaşlığından, ya da hayat arkadaşlığından silip atma zamanınız gelmiş de geçiyor...
yorumlarınızı büyük bir samimiyetlikle bekliyorumm.. samimi olun ve içinizden geldiği gibi konuşun.. şimdilik hoşçakalınn..

Yerleşim TürkiyeMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye1122 yazı
Negatif enerji saçanlar ailemizden kimselersede mi silip atalım. Atamıyorsak bunu pozitif enerjiye çevirebilmemiz için bir tavsiyeniz var mı? Çok güzel bir konuya değindiniz. Bu tür arkadaşlarımdan kurtulacağım.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar,

Etrafımızdaki negatif insanları ben zehirli insanlar diye adlandırıyorum.

Terimleri tam hatırlayamıyorum ama iki tip insan olduğundan bahsediliyor. (bir sürü farklı kategoride insanları incelemek tabi ki mümkün ama bu iyi bir bakış açısı)

Birisi proaktif, diğeri ise inaktif (dediğim gibi terimleri hatırlamıyorum)

Proaktif olanlar sürekli olumlu düşünen ve etraflarına pozitif enerji yayan insanlar. Bu insanlar yaydıkları enerjiyle etraflarının da daha pozitif olmalarını sağlıyorlar.

Diğer grupta olanlar ise, negatifler ve bardağın boş tarafını görüyorlar. Bunları da iki gruba ayırmışlar birisi aktif olanlar ve pasif olanlar. Pasif olanlar mutsuzlar fakat bunu sürekli dile getirip etraflarını rahatsız etmiyorlar. Bu grubun proaktif gruba geçmesinin kolay olduğu söyleniyor. Diğer grup ise benim ‘zehirli insan’ olarak nitelendirdiğim grup. Bu grup hem mutsuz hem de sürekil etrafa negatif enerji saçıyorlar. Sürekli yapıcı olmayan eleştiriler yapıyor ve etraflarındaki insanları da negatif düşünmeye zorluyorlar, etraflarını zehirliyorlar.

Sizi sevmeyen birisiyle yaşamak ne kadar zordur? İşyerinizdeki kötü şeyleri sürekli vurgulayıp, işyerinizin sizi birey olarak sevmediğini hissettiren birisi sizde nasıl bir etki bırakır? ...

www.farketing.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1236 yazı

Ben tam aksine negatif insanlarla besleniyorum. Çevremde bu tip insanlar olduğu zaman çevreye yaydıkları tüm olumsuzluklar durumun o kadar kötü olmadığına dair kanıtlar arama konusunda beni harekete geçiriyor. Veya gerçekten kötü ise o anki şartlar, bunu düzeltmek için iki kat enerji ile doluyorum bu tip insanlara karşı.
Yani çevremdekiler ne kadar negatif ise benim o derece pozitif olmama sebep oluyorlar. Garip belki ama gerçek.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye406 yazı
Bence nagatif insanlara karşı yapılacak en büyük işkence kenan beyin dedği gibi onlardan beslenmek ve onları adeta çıldırtacak kadar neşeli,kendine güvenen,aklı başında,realist,pozitif düşünen,stratejiler geliştiren biri olmak.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
güzel bir konu
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dilek
Arkadaşlar herkese selam....

ben şu negatif elektrik aldığınız insanlardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.. mümkün olduğu kadar uzaklaşın onlardan.... çünkü sizin yaşam enerjinizi, auranızı etkiliyorlar.. siz farkında olmadan..
onları hayatınızdan çıkardığınızda göreceksiniz, yeniden doğmuş gibi olacaksınız... evet.. bunu deneyin.. yanlış sinyallerle tıkanan enerji bandınız nasıl da sizi yaşama sevincine boğacak göreceksiniz..
söylediklerimi gerçekten kale alarak deneyin.. hatta yapın.. bunu başarın.. çünkü o insan veya birkaç kişiden oluşan o insanlar topluluğu sizin hayatınızda tıpkı yanlış yerleştirilmiş eşyalar gibi duruyor.. o eşyaları kaldırıp atınca dekorun nasıl da değiştiğini "işte şimdi oldu" dediğinizi göreceksiniz.. bu hiç de zor değil.. yaşamınızda yaşam yollarınızı tıkayan bu tip insanları öncelikle tespit edip bu yollardaki sinyalizasyon hatalarını biran evvel gidermeye bakın.. bu hatalar giderilmezse sonunuzun tren kazası kadar korkunç olabileceğini bi düşleyin..
onları tespitten sonra pozitif ışın saçan tespit edin.. onlarla daha çok zaman geçirin.. belki bugünün zor yaşam koşullarında pozitif insan bulmak o kadar kolay mı diyeceksiniz.. bence çok zor değil.. sadece etrafınıza daha dikkatli bakın.. ömür törpülerini silin atın hayatınızdan.. belki hepsini silip atmak mümkün olmayabilir.. mesela sizinle aynı işyerinde çalışan o negatiflik abidesi insanlar.. aynı apartmanda oturduğunuz, işe giderken "nerden beladan gördüm şunu, günüm aksi gidecek dediğiniz" o suratı bitürlü gülmeyen somurtkan insanlar.. bunlardan çok.. heryerde.. bunlarla mücadele etmek zorundayız yaşadıkça,nefes aldıkça.. ancak o insanlar hayatınızın olumlu yönleriniz de etkilemeye başladılarsa ve siz bundan zarar görüyorsanız o insanı arkadaşlıktan,komşuluktan,iş arkadaşlığından, ya da hayat arkadaşlığından silip atma zamanınız gelmiş de geçiyor...
yorumlarınızı büyük bir samimiyetlikle bekliyorumm.. samimi olun ve içinizden geldiği gibi konuşun.. şimdilik hoşçakalınn..

Ben sevgili Dilek arkadaşıma katılmıyorum. Onlardan uzak durmaktansa onlarla birlikte nasıl yaşanacağını öğrenmek gerekli

Dünyada gördüğünüz insanların % kaçı sizi pozitif anlamda etkiliyor % kaçı içinizdeki yaşama ve azimetme ateşini körüklüyor. Zaten Çoğunluk olumlu düşünse ve size pozitif elektrik verse Dünyanın hali daha başka olurdu.

Ben Mutlu ve hayat enerjisiyle dolu hiçbir insanın zaten bu somurtkan!!! bu negatif elektrik veriyor !!!!diyebileceğine hatta mutsuzluğu düşüneceğine ihtimal vermiyorum. Aksine mutsuzluğun Mutluluk gibi gelip geçici bir an olduğunu ve ikisininde yaşanılması gerektiğini düşündüklerini umuyorum

Mutlu İnsan Rolü Yapanlar ancak Dilek arkadaşım gibi düşünürler.

"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye95 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hascence
Negatif enerji saçanlar ailemizden kimselersede mi silip atalım. Atamıyorsak bunu pozitif enerjiye çevirebilmemiz için bir tavsiyeniz var mı? Çok güzel bir konuya değindiniz. Bu tür arkadaşlarımdan kurtulacağım.

mantıklı
Fashion - Moda - Giyim -

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye599 yazı
peki ya negatif enerji saçan kişi patron ise.??????
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - furki
peki ya negatif enerji saçan kişi patron ise.??????

Sevgili Furki Negatif elektrik saçan insanlarla yaşamayı öğrenmek gerek Çünkü onları hayatınızdan uzaklaştırmanız mümkün değil
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Değerli bilgiler için hepinize teşekürler...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye77 yazı
bencede onlardan uzak durmalıyız
cunku bu tur ınsanlar kendı hayatlarınada negatıf bakarlar pozıtıf yanlarını gormezler
sora sız mutlu oldugunuz zamanda kızkanırlar nazarları deger
oyuzden bu tur bos ınsanlardan kacmalı bence ben otur her seye soylenen bı turlu mutlu olmayı beceremeyen kıslerden coook sıkılıyorum

ama her tatlı dıllıde ıyıdır dıyemeyız ne demısler agzında bal onal arının poposundada ıgnesı vardır

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye65 yazı
Negatif insan kimdir bu herkese göre degişir belki ama bana göre; cok yalan söyleyen,insanlara tepeden bakan,
manevi degil maddi,maddiyatcı yani..hayatında hep keser gibi olmuş,hiç testere gibi olmamış,olmayı denememiş insan..böyle insanlara bakın hep negatif enerji verir..
Uzak durmalımı? evet uzak durmalı,ama ne cok uzak nede cok yakın, ölcüleri iyi bilmeli,sınırları koymalısın..yoksa hep üzülen taraf olursun..saygılar...
Zaman=para , para=parA
tijt is geld , geld is geld

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret