Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hayvan Gübresinden Organik Gübre Üretim Tesisi

BaşlatanigiturTarih05/11/2008 16:23:51Yorum88

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
BÜYÜKBAŞ HAYVAN GÜBRESİNDEN
ORGANİK GÜBRE ÜRETİMİ

BU DOSYAMI EKLEMEK İSTEDİM FAKAT HER SEFERİNDE HATA YANITI VERİYOR...BU GİRİŞİM FİKRİ İLE İLGİLİ BİR FİZİBİLİTE ÇALIŞMASINDAN YARARLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM BANA MAİL İLE ULAŞIRLARSA ONLARA YARDIMCI OLURUM...

HERKESE ÜSTÜN BAŞARILAR...

not: bu seferlik "AGAYA BELEŞ" olsun...normalde böyle bir çalışma için binlerce dolar ödemeniz gerekebilir.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
88 yorum
Üye450 yazı
Arkadaşlar bence gereksiz yere tartışmaya girmeye ve konuyu kendi yönünden başka yerlere doğru çekmek gerek yok.
Bana göre bu konuda ilgili-ilgisiz, yetkili-yetkisiz, bilinçli-bilinçsiz herkesin bu konu üzerinde söyleyecekleri (hakaret,alay etme vs. unsuru olmadan) her bir kelime dikkate değer bulurum.
Ben bu işi yapacak bir kişi değilim.Ama jeansteam arkadaşımızın bakış açısı benim hoşuma gitti ve mantıklı geldi. Tabi ki bu işe girişecek olursam bununla ilgili fizibilite çalışması ve bu fizibilite çalışmasının da bir parçası olan pazar araştırması yapılacaktır.
Onun için sizlerden ricam lütfen bunun üzerinde durmayın.
Burada herkesin görüş,öneri ve bakış açısına ihtiyacımız vardır.
Saygılarımla
Bülent Özçelik
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye54 yazı
arkadaşlar uzun süreden beri iş yoğunluğundan siteye giremedim. e-mailime düşen yorum linklerinden sonra sayfaya girdiğimde konunun farklı yönlere kayıp hemen tartışmaya dönüştüğünü gördüm...

bizim burada karanlık hayat dehlizinde, elimizdeki kargılarımızla kuvars, kaotik, kapkalın önyargı duvarlarına ufacık bir ışık hüzmesini süzecek yara açmak amacımız.

gerisi artık elindeki yeteneğinde biriktirdiği bilgi, deneyim, özgüven, nakit v.s. gibi iğnelerle deliği büyütüp kendilerine bir çıkış yolu bulacak değerli yatırımcı arkadaşların elinde olan bişeydir.

zaten araştırma yapmayan herşeyi armudun sapı yukarıda olsun ağzıma düşsün mantığındaki kişiler birşey yapamaz.

geothe'nin ölürken dediği gibi
"IŞIK...BİRAZ DAHA IŞIK...." Gerisi sizin çabanız.

güzel bir pazarın duha'nından selamlar herkese....

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
organik gübre üretimi konusu çok ilgimi çekti, ilçemizde hayvancılık geliri oldukça düşük, bu ve benzeri yatırımlar tarım ve hayvancılığı destekleyecektir. Fizibilite çalışmanızı TOPRAK_18@hotmail.com adresime gönderirseniz incelemek isterim.şimdiden teşekkür ederim.
muraterçankırı

Yerleşim Türkiye / ÇankyryMeslek Memur
Yeni Üye81 yazı
Sayın igitur;
cakarz@gmail.com konuyla ilgili dosyayı göndermenizi rica ederim.
İyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Üye329 yazı
sayın igitur
kurdoglu24@hotmail.com konuyla ilgili dosyanızı gönderirseniz sevinirim...
kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Üye281 yazı
Geçen gün Discovery 'deki Kirli İşler adlı programda gübreyi işleyen bir tesisi gösteriyordu. Hatta bu işlem sırasında ortaya çıkan metan gazını da evlerinin ısınmasında kullanıyorlardı. Türkiye'de böyle bir tesis var mıdır bilmiyorum ama büyük baş hayvan yetiştiricilerinin mutlaka ilgilenmesi gereken bir konu. Tek bir dezavantajı var hakikaten kirli bir iş :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı
kirli ve karlı....

Yeni Üye81 yazı
Arkadaslar;
igitur isimli arkadasımız anlasılan siteye giriş yapamıyor.Bu konudaki dosyanın eline ulaşabilmiş arkadas varsa paylaşabilir mi?çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkurler.
Saygılarımla....

Üye124 yazı
kardeş gerçekten yararlı faydalı bilgilere projelere ihtiyacı var bu toplumun ama bazen meyve veren ağaç taşlanır bilmen gerek, bunlara kulağını tıka ve sen üzerine düşeni yap,benide bilgilendirirsen sevinirim.
tarkantas36@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,güzel ve faydalı bir site yapmışsınız. Teşekkür ederim. gübre ile ilgili araştırma dosyasını bana da gönderbilirseniz memnun olurum. saygılar sevgilerimle.. hayyam83@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye27 yazı
Çalişmalarınız için teşekkür ederim.Konuyla ilgili dosyayı göndeririseniz sevinirim.
ahmettarin25@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ö?retmen
Yeni Üye1 yazı
Büyük besi çiftlikleri gübrelerini balık yemi üreten fabrikalara sattığını biliyormuydunuz?
Hayat, hayata gülümseyenlere gülümser

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye3 yazı
dostum hayvan dışkısı yıllar önce kullunılan basit bir yöntemdi. şu anda daha sağlıklı daha organik leonardit dediğimiz ürün mevcuttur. ben organik gubre uretimini bizzat yapıyorum . hayvan dışkıları şu ortamda tamamen besi yemi olduğundan dolayı havalansada, yansada içerisinde doğallık söz konusu değildir. yani paranızla tarnanızı öldürmeyin. özellikle tuz ve yakma özelliği cok fazladır. detaylı bilgi isterseniz buyrun. www.orgub.com mustafaaydin33@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Kimyager
Yeni Üye81 yazı
Orgu;
Leonardit gübre sektörü şuan kömür madeni işletmecilerinin elinde olan bir sektör.Ama hayvan gübresi daha kolay temin edilebilen bir hammadde.
Saygılarımla....

Yeni Üye3 yazı
Çalişmalarınız için teşekkür ederim. Konuyla ilgili dosyayı bana da göndeririseniz sevinirim. edismustafa@gmail.com
Sağlık dolu günler dilerim...

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Eczacy
Üye133 yazı
Arkadaşlar merhaba. Konunun bütünüyle ilgili olmasada organik gübre ile ilgili bir yazı yazacağım için bu konu başlığını kullanıyorum. Konuyu açan arkadaştan özür dilerim. Organik gübre üretimi yapan orta büyüklükte bir firmayız. Organik gübre alım-satımıyla ilgilenen arkadaşlar varsa alisikel@mynet.com adresine bir mesaj göndererek ürün bilgilerini ve fiyatlarını alabilirler.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bu rapor elinde olan var mi
bende ciddi yatirimi yapmayi düşünüyorum bu dosyayi bana göndebilecek olan var mi ? yardimci olan arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim
mail adresim (hani dosyayi nereye atayim derseniz :D:D ) alicix@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar biyo gaz ile ilgili fizibiliteyi banda gönderirmisiniz benim için çok önemli hepinize çalışma hayatınızda ve üretim hayatınızda başarılar dilerim en kısa zamanda adesperate@hotmail.com adersine gönderirseniz minnetter olurum hoşçakalın.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye46 yazı
bu konu hakkında bilgilerinizi bana gönderirmisiniz aker-58@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı

ARKADAŞLAR HAYVAN GÜBRESİYLE ORGANİK GÜBRE TESİSİ İÇİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMASINI BENDE İVEDİ OLARAK İSTEYEBİLİRMİYİM..
12. AYIN SONUNA KADAR BAŞVURU YAPMA ZORUNLULUĞU VAR.. HİBE MEVCUT..
500 BİN TL PROJE BEDELİNİN % 50 SİNİ ÖDEMEKTE..
ceykete@hotmail.com
cey11

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
ben de bu konuyla ilgileniyorum değerli bilgileriniz için teşekkürler yilmazsavran@hotmail.com kardeş bu adrese de gönderirsen sevinirim..

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
igitur kardeş banada organik gübre üretimiyle ilgili bilgileriniz gönderirseniz memnun olurum.şimdiden teşşkurler saygılar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
siteye yeni üye oldum öncelikle merhaba dıyorum organik gübre tesisi hakkında bilgilerinizden faydalanmak istiyorum

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
Dosyaya uLaşan bi Arkadaş Varsa Bana da GönderebiLir mi? Şimdiden TeşekkürLer..

orcunozkan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci