Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Atık Plastikleri Değerlendirme

BaşlatanArifhakTarih11/08/2017 09:53:21Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar plastik şişeleri geri dönüşüm olarak değerlendirmek istedim ve plastik şişeleri kendi yaptığım bir aletle plastik iplere dönüştürdüm.cok sağlam bir ip oluyor hatta iki arabaya bağlayınca kolay kolay kopmuyor çok sağlam.acaba başka nerelerde kullanabilirim?? rengarenk ipler olduğu zaman bileklikte yapıyorum ama başka kullanım alanları da keşfetmek istiyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye58 yazı
güzel fikirmiş yaratıcı
Ana gibi yar olmaz
Bağdat gibi diyar olmaz ama
Bağdat bombalanır...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye16 yazı
herşey yapabilirsin. kalıplarını bir kalıpçı firmaya yaptır. mesela plastik resim baskılı duvar saati olabilir. sen kalıplara şekil vereceksin gerisi olacak. sağlam oluyorsa baskılı yine saat kayışıda olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye223 yazı

petrol üret,çok basit erit damıt %10 firesi var.Çok karlı olur

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Üye355 yazı
Selamlar atık plastiklerde kurtulmak için çok güzel bir yöntem. Youtube'de çok güzel örnekleri var siz denemişsiniz. Ben çalı süpürgesi yaptıklarını gördüm ve seri üretimde nerden baksanız 10 kişiye iş verebilirsiniz. Yaptıkları süpürge o kadar güzel ve kullanışlı ki burada olsa kesinlikle alırım. Bence peşini bırakmayın son derece çevreci ve takdire şayan bir girişim. Hatta bu proje KOSGEB'den destek alabilir diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat