Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Selam arkadaşlar, Ben fırıncılıkla ugraşan biriyim, işyerimi bazı nedenler dolayı kapatmak zorunda kaldım ve bu siteyi ziyaret eden arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını rica ediyorum. memleketlerinde fırını olmayan kasaba belde veyahutda büyük köyü olan biryer biliyorlarsa bana insaniyet namına yadımcı olmalarını istiyorum bana neresi oldugunu söylemeleri yeterli ben yeni bir fırın açmak istiyorum türkiye içi olduktan sonra neresi oldugu önemli degil dogu batı hiç farketmez yalnızca çocuklarımın rızkını kazanayım yeter yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür eder saygılarımı sunarım ALLAH kimseyi işsiz yapmasın ve herkesin işine yardımcı olsun ben ortak aramıyom kedim yalnız çalışmayı tercih ediyorum bana yardımcı olacak arkadaşlara minnettar olurum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
sayın mustafa bey, MERHABALAR BENİM BİR ÖNERİM OLACAK SİZE.BEN HATAYIN DÖRTYOL İLÇESİNİN BİR KÖYÜNDEN BAHSEDECEM SİZE.BİZİM KÖY BURDA FIRIN YAPTILAR İŞLETEMEDİLER VE HEP BORCA GİDİYOR DEYİP KAPATTILAR.SONRA BAŞKASI AÇTI ODA YAPMADI.FIRIN ŞU ANDA KAPALI KÖYÜN NUFUSU 1900 TOPLAM 5-6 ADET BAKKAL VAR KÖYÜN %75 SADECE BİR BAKKALDAN ALIYOR HALİYLE ÖBÜRLERİ YERİNDE SAYARKEN O BAKKAL İYİ KAZANIYOR.HERNEYSE BENİM SİZE ÖNERİM BU KÖYDEKİ HAZIR FIRINI ALIN İŞLETİN KÖKÜNÜ BELKİ SATMAZLAR AMA AZ Bİ KİRAYLA VERİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KÖYDENDE Bİ EV KİRALARSANIZ AYLIK 200 TL EVLER İLÇEYLE ARARSI 7KM KASABAYLA 4-KM DAĞIN ETEĞİNDE DENİZE 5 KM OLAN ŞİRİN Bİ KÖY.SİZ KÖYÜN YERLİSİ OLMADIĞINIZ İÇİN SİZDEN ÇOK BORCA ALMAZLAR BİLMİYORUM YAPARIM DERSENİZ FIRIN IN SAHİPLERİYLE BİR ARAYA GETİRRİM YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.FIRIN ODUN FIRINI KÖYÜN MERKEZİNDE AYRICA KÖYDE 2 ADET OKUL VAR MESELA BİRAZ EKMEK BİRAZ PİŞİRME BİRAZ PUAÇA FALAN NE BİLİM SİZİN BARNŞ YAPARSANIZ OLUR GİBİ GELİYOR OLUR OLMAZ KAR ZARAR TABİKİ DE SİZE BEN SADECE ALLAH İÇİN YARDIM ETMEK İSTERİM O KADAR. HER NE YAPARSANIZ ALLAH KOLAYLIK VERSİN SİZE.
saol gema ticaret amaç yardım zaten paylaşım deilmi.fakat fırıncı arkadaşa bir kötü haberim var fırının sahibiyle konuştum söktürecekmiş fırını internet cafe için kiraya vermiş o işde daha çok para var diyor.bilmiyorum sonu ne olur ama zaten arkadaş dönmedi.dönerse ilk dediğim gibi elimden geleni yaparım.
kolay gelsın fırıncı kardeşim fırıncının ne olduğunu az cok ıyı bılrım fırıncılara un tedarık etiğim için bu konuda fırıncıların halını cok ıyı bılırım frıncılığı istanbul dışında aklın nereyı keserse bence orda yap cunku istanbul piyasası cok acımasız bır rekabetı var parası olan parası olmayanı yok etme şehridir ve bu şehır gercekten en cok ticaret yapanlara mezar olmuştur onun için gecekten butun samımıyetımle soyluyorum istanbul dan hariç nerde yaparsan ekmeyını her halkarda kazanırsın kolay gelsın fırıncı ..
Tekirdağ Çorlu'da Türkgücü köyünün içinde kiralık olarak verilmek istenen bir fırın vardı. Çorlu'ya yakın olması ve civarında fabrikalar olması sayesinde idare edecek kadar kazanacağını düşünüyorum. Allah kolaylık versin
Tekirdağ Çorlu'da Türkgücü köyünün içinde kiralık olarak verilmek istenen bir fırın vardı. Çorlu'ya yakın olması ve civarında fabrikalar olması sayesinde idare edecek kadar kazanacağını düşünüyorum. Allah kolaylık versin
arkadaşım öncelikle çok tşk ederim size ilgilendiğiniz için beni biraz daha bilgilendirirseniz çok sevinirim isterseniz msn vereyim veya telefon numaramı vereyim siz çaldırıp kapatın ben sizi arayayım ilginize şimdiden tşk ederim msn=kulak.s@hotmail.com tel=05358567877 benimle irtibata geçerseniz çok memnun olucam allah razı olsun
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - MESATİCARET sayın mustafa bey, MERHABALAR BENİM BİR ÖNERİM OLACAK SİZE.BEN HATAYIN DÖRTYOL İLÇESİNİN BİR KÖYÜNDEN BAHSEDECEM SİZE.BİZİM KÖY BURDA FIRIN YAPTILAR İŞLETEMEDİLER VE HEP BORCA GİDİYOR DEYİP KAPATTILAR.SONRA BAŞKASI AÇTI ODA YAPMADI.FIRIN ŞU ANDA KAPALI KÖYÜN NUFUSU 1900 TOPLAM 5-6 ADET BAKKAL VAR KÖYÜN %75 SADECE BİR BAKKALDAN ALIYOR HALİYLE ÖBÜRLERİ YERİNDE SAYARKEN O BAKKAL İYİ KAZANIYOR.HERNEYSE BENİM SİZE ÖNERİM BU KÖYDEKİ HAZIR FIRINI ALIN İŞLETİN KÖKÜNÜ BELKİ SATMAZLAR AMA AZ Bİ KİRAYLA VERİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KÖYDENDE Bİ EV KİRALARSANIZ AYLIK 200 TL EVLER İLÇEYLE ARARSI 7KM KASABAYLA 4-KM DAĞIN ETEĞİNDE DENİZE 5 KM OLAN ŞİRİN Bİ KÖY.SİZ KÖYÜN YERLİSİ OLMADIĞINIZ İÇİN SİZDEN ÇOK BORCA ALMAZLAR BİLMİYORUM YAPARIM DERSENİZ FIRIN IN SAHİPLERİYLE BİR ARAYA GETİRRİM YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.FIRIN ODUN FIRINI KÖYÜN MERKEZİNDE AYRICA KÖYDE 2 ADET OKUL VAR MESELA BİRAZ EKMEK BİRAZ PİŞİRME BİRAZ PUAÇA FALAN NE BİLİM SİZİN BARNŞ YAPARSANIZ OLUR GİBİ GELİYOR OLUR OLMAZ KAR ZARAR TABİKİ DE SİZE BEN SADECE ALLAH İÇİN YARDIM ETMEK İSTERİM O KADAR. HER NE YAPARSANIZ ALLAH KOLAYLIK VERSİN SİZE.
arkadaşım öncelikle tşk ederim ALLAH razı olsun ilginize size telefon numaramı ve msn nimi vereyim benimle irtibata geçerseniz sevinirim telefonumu çaldırıp kapatın ben size dönerim arkadaşım. msn=kulak.s@hotmail.com tel=05358567877
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - zeynelabidin kolay gelsın fırıncı kardeşim fırıncının ne olduğunu az cok ıyı bılrım fırıncılara un tedarık etiğim için bu konuda fırıncıların halını cok ıyı bılırım frıncılığı istanbul dışında aklın nereyı keserse bence orda yap cunku istanbul piyasası cok acımasız bır rekabetı var parası olan parası olmayanı yok etme şehridir ve bu şehır gercekten en cok ticaret yapanlara mezar olmuştur onun için gecekten butun samımıyetımle soyluyorum istanbul dan hariç nerde yaparsan ekmeyını her halkarda kazanırsın kolay gelsın fırıncı ..
tşk ederim arkadaşım ilgin ve önerin için allah razı olsun hepinizden...
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
selamun aleyküm ben de yıllardır fırıncılıkla uğraşıyorum bende kiralık bi fırın bulursam çalıştırayım dedim ama bi türlü nasip olmadı türk gücü köyündekine bir adamımı yolladım adamlar vermek istememişler ipotekli falan demiş ler tşk ederim
dadaş
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz