Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba ;
Freight forwarder firması kurmak istiyorum. Lise ve üniversiteden lojistik bölümlerinden mezunum. Home ofis tarzı bir ofis tutup ihracatçı firmalarına fiyat verip aradan komisyon alarak iş yapmayı planlıyorum. Devren bir şirket buldum ve R1 ve TİO belgelerinin olup olmadığını sordum. Bu belgeler için sermaye sınırının olfuğunu, sermayelerinin 100.000 olduğunu 300.000 sermayeli firmalardan belgelerin istendiğini söyledi. Bu bana mantıklı gelmedi. Bilgilendirme yapabilecek sektör hakkında yardımcı olabilecek olanlar varsa çok sevinirim.
Transport aracisi ozellikle kara tasimada nerdeyse insansizlasti diyeyim. Sektor o kadar cok online oldu ki senin yeni bir firma kurup yatirim yapmana gerek yok o ihracatci firmalarin hemen hepsinde tasima borsasi ya da uply tarzi uygulamalar mevcut oradan bir seyler koparamazsin.
O yuzden bildigim kucuk tasima firmalari gozunu parca tasima ya da grupaj'a dikti. Iyi bir Facebook reklami ile cok iyi bir portfoy yakalayabilirsin.ilk basta yorulursun ama yavas yavas kazanirsin Gurbetciler zor insanlardir ;) Aracilik ve grupaj icinde firma kurmak gerekiyor FR'de ama belge sart degil ama TR kosullarini bilmiyorum.
kolay gelsin.
Pardus Food 10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg 93300 Aubervilliers/ France
Sermaye harici her 5 senedi bir bu belgeleri yenilemek gerekiyor. Yenileme ücreti belge ücretinin %5 idir. Bununla birlikte myb (ortda düzey yönetici / üst düzey yönetici) sahibi kişi istihdam etme zorunluluğu var. Genelde organizatörlük işlerini kooparatifler yapıyor. Onlar bile çoğu zaman zorlanıyorlar. İyi araştır derim. Sektör zor bir sektör. Rekabet çok fazla.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz