Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
merhaba arkadaşlar. tavuk dönerci devralmayı düşünüyorum. brüt 25 kg civarı net 17kg civarı satıyor dükkan. ekmek arası veya lavaş 5 veya 6 tl diyelim. haliyle yanında ayran kola vs de satılacak. bu dükkan ustalığı yani kesimi ekmeği lavaşı sarmayı vs kendimiz yaparsak ayda ne bırakır? 2012 senesinde vardı dükkanımız orda döner kesme vs yaptım kısa bi süre. kira 1500 tl. bi motorcu bi de gelen gidene oturana servis edecek eleman olsa durum ne olur?
bana ayda 8 bin civarı net bırakır gibi geliyor yanılıyor muyum işin ustaları yardım edebilir mi?
Öncelikle girişimin için tebrikler ama halihazırda bir dükkan deviralıyorsun almadan önce gizli müşteri olarak devamlı git hatta başka aradaşların gitsin adamın ağını yokla işyerinde sıkıntı vs var mı müşteri durumu gibi.net 8 bin lira diye tak şu rakam diyemeyiz işi görmeden müşteri durumundan tutta ilerde yapılması planlanan bir inşaat seni sekteye uğratır.
ERAY AYAZ
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz