Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Herkese merhaba,
Moda Tasarım eğitimi aldım ve bir çok firmada çalıştım. Tasarım yapmayı çok seviyorum ve tasarım yaparken zamanı, mekanı, yeme, içmeyi herşeyi unutuyorum. Hangi yöne baksam aklımdan tasarımlar akıyor. Kaba olmak istemiyorum ama gerçekten tasarım işinde çok iyiyim ve büyük farklılıklar yaratıyorum. Hatta batmış bir firma tasarımlarım sayesinde çok büyük ihracat firması haline geldi. Artık kendim birşeyler yapmak istiyorum, aksesuar,ahşap,ayakkabı,şapka,erkek-bayan giyim gibi tasarımın olduğu her alanda farklılıklar yaratabilirim. Ne yapmamı önerirsiniz, değerli düşünce ve yorumlarınızı almak isterim.
Bir de gerçekten kendinize güveniyorsanız mesela bayan giyim konusunda işinin ehli bir terzi ile anlaşın, siz tasarlayın o diksin. bu şekilde butik kurun. face ve instagram, internet üzerinden satış yaparak sermayenizi oluşturun.
sonrasında da seri üretime geçebilirsiniz.
ve tasarımlarınızdan örnekler paylaşmanız mümkün mü? ikare82@gmail.com
Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim
Yapmakta olduğunuz işe devam edin bence , işletme kurmak adam çalıştırmak gerçekten zor işler vergisi ssk sı muhasebesi zartı zurtu birsürü teranesi var
linderfelter bir kaç sorum olacak. 1) Tasarım tarafın sadece giyim üzerine mi? Yoksa her alanda tasarım yapabiliyor musun? 2) 1. soruya cevabın evet ise, çizim yönün nasıl? 3) Kendine mi çalışmak istersin yoksa bir ekip içinde mi? 4) Biz yurdışına dekorasyon üzerine butik işler yapıyoruz. Farklı tasarımların ve kişiselleştirilmiş işlerin sürekliliği önemli. Bizimle çalışmak ister misin?
Eğer belirttiğin gibi ses getirecek işler çıkartırsan bu konuda sana sürekli yardımcı olmuş oluruz. Satış başına çalışarak kendi işini yapmış olursun. Pazar sorunun v.s. de olmaz. Tabii belki bir süreliğine sabırlı ve üretken olmak gerekebilir.
Konuya olumlu bakarsan özel mesajla ulaş lütfen?
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Hazırladığın tasarımları , büyük şirketlere verebileceğin bir tasarım ofisi oluştur. Firmalara yaptığın tasarımların örneklerini gönder, sonrasında senden ürüne göre teklif isteyen firmalara belli anlaşma şartları altında yeni tasarımları göster ve tasarım başına para al, Bir tanıdığım bir firmada mobilya tasarımı ypıyordu çok yoğun çalışıyordu sonrasında güzel bir tasarım ofisi açtı (mobilya çevresi vardı, burası önemli) şu an işleri çok iyi.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz