Merhabalar , gerçekten güzel bir konuya değindiniz ,
Ben de projeme sermaye arıyorum , gerçekten getirisi yüksek bir iş . Uzun yıllar bu işi yaptım ve en ince detayına kadar herşeyini biliyorum .
Kısaca iş tanımı ;
Konaklama sektörüne(oteller , misafirhaneler ,öğrenci yurtları) paralel olarak yurtdışında üretilen ürünün Türkiye'de düşük maliyetlerle üretilmesi ve yurtiçi , yurtdışı otel projelerinde kullanılması hususunda projesi hazır ar-ge araştırması yapılmış , prototip üretimi ile pazarlama ve teknik konularını iyi bildiğim iş için yatırımcı ortak arayışı içindeyim.Projemin kar marjı yüksektir.
Son 10 yılda Turizm Teşviklerinin arması sonucu her yıl Türkiye’de 180 in üzerinde komple yeni otel projesi ve bir o kadar da modernizasyona giren otel vardır . Ürün satışı sadece Yurt içi ile sınırlı kalmayacak , Yurt dışına da ihracat yapılacak .
Şirket isimi hazırdır ve referans olacak şekilde müşteri portföyüm de vardır .
Getirisi yüksek bir iş alanıdır. Bu sistemi sadece oteller değil , misafirhaneler , öğrenci yurtları gibi hizmet sektörü de kullanmaktadır . Daha önce bu sektörde çalıştım , dolayısıyla işin en ince ayrıntısına kadar,teknik detaylarından püf noktalarına kadar her konusunu bilen birisiyim .
Daha detaylı görüşmek isterseniz numaram mevcut.
Saygılarımla.
Semih KARADAŞ
E-mail:
semih377@gmail.com -
semih_karadas@hotmail.com