Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikrim Var Sermayem Yok Diyorsan. .

BaşlatanilledeticaretTarih14/07/2016 10:12:15Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Ankara'da ikamet eden girişimciler için neler öngörülüyor;

" Bir fikrim var " diyen arkadaşlarımın önce fikirlerini sunabileceği bir ortam sunalım. Gelsinler, anlatsınlar...Biz de sabırla dinleyip sorularımızı yöneltelim?

Aklımıza yattığı anda ortak hareket etmek isteyen diğer arkadaşlarımızla buluşturalım, süratle çalışmaya başlayalım. Melek yatrımcı ağına benzer bi durum ancak çok daha küçük sermaye ile yapılabilecek işler...

Siz ne dersiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye8 yazı
benim fikrim var zaten
uygun fiyatlara web sitesi yapılır

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Üye107 yazı
Güzel bir konuya değinmişsiniz.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye223 yazı

Merhabalar.Çok fikir var,sizler kendinizi tanıtırmısınız?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye44 yazı
evet daha detay bilgi verebilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar , gerçekten güzel bir konuya değindiniz ,
Ben de projeme sermaye arıyorum , gerçekten getirisi yüksek bir iş . Uzun yıllar bu işi yaptım ve en ince detayına kadar herşeyini biliyorum .
Kısaca iş tanımı ;
Konaklama sektörüne(oteller , misafirhaneler ,öğrenci yurtları) paralel olarak yurtdışında üretilen ürünün Türkiye'de düşük maliyetlerle üretilmesi ve yurtiçi , yurtdışı otel projelerinde kullanılması hususunda projesi hazır ar-ge araştırması yapılmış , prototip üretimi ile pazarlama ve teknik konularını iyi bildiğim iş için yatırımcı ortak arayışı içindeyim.Projemin kar marjı yüksektir.
Son 10 yılda Turizm Teşviklerinin arması sonucu her yıl Türkiye’de 180 in üzerinde komple yeni otel projesi ve bir o kadar da modernizasyona giren otel vardır . Ürün satışı sadece Yurt içi ile sınırlı kalmayacak , Yurt dışına da ihracat yapılacak .
Şirket isimi hazırdır ve referans olacak şekilde müşteri portföyüm de vardır .
Getirisi yüksek bir iş alanıdır. Bu sistemi sadece oteller değil , misafirhaneler , öğrenci yurtları gibi hizmet sektörü de kullanmaktadır . Daha önce bu sektörde çalıştım , dolayısıyla işin en ince ayrıntısına kadar,teknik detaylarından püf noktalarına kadar her konusunu bilen birisiyim .
Daha detaylı görüşmek isterseniz numaram mevcut.
Saygılarımla.
Semih KARADAŞ

E-mail: semih377@gmail.com - semih_karadas@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye7 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Üye177 yazı
hocam projenizi yatırım miktarını geri dönüm süresi gibi bilgilerinizi atarsanız olumlu veya olumsuz dönüş yapabilirim

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
konuyu takip eden yatırımcılar buradamı?
Mustafa Üstün
Üstün Enerji Tasarruf Sistemleri
www.ecowat.com.tr

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Üye153 yazı
Otels.istanbul ve otels.ist alan adlarini aldim proje cince arapca rusca dahil 6 7 dil ile istanbul cevresi otel bilgisi vermek. Otel konumu ulasimi ortalama ucreti. Ve musteri menuniyet anketi gibi bilgilerin paylasildigi bir site
2 3 asaai olaeak buyudukce kademe kademe iler bir proje.
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü