Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaslar, ben yurtdisinda giyim isiyle ugrasiyorum.. zaman zaman da siteyi takip edip fikir ve yorumlariniza yazmaya calisiyorum. Burdaki cevrem bana Turkiye'de daha guzel isler yapabilecegimi soyluyor ama oyle ha diye de kalkip gidilmez.. Sonucta bir yatirim yaptik ve cok sukur iyi koyu idare ediyoruz. Yinede dusunmeden edemiyorum bazen. Ben Ingilizce Almanca Fransizcayi iyi derecede konusup yaziyorum. Ayrica da Flemenkce/Hollandaca ve Turkce de anadilim. Ticarette de epey deneyimim oldu.. Universiteyi bitirmememin tek sebebi ise kendi isimin patronu olmakti. Basarisiz bir ogrenci kesinlikle degildim.. Bu arada da yasim 32.. Turkiye'de ve ozellikle de Istanbul'da yasamis olsam, ne tur islerle ugrasabilirim. Kimler bana is verebilir? Tatmin edici bir kazancim olur mu? Is basvurularimi hangi sirketlere yapabilirim? vs..vs.. Soru bitmez ama fikirlerini soyleyen arkadaslar olursa sevinirim.
gelmenizi hic tavsiye etmem. fakat turkiye ile belcika arasinda is yapabilirsiniz. hatta bu islerinizi belcika sinirlarina tasiyip, daha uluslararasi bir boyut katabilirsiniz.
bence buna odaklanmak daha mantikli bir davranis olur.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz