Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar 3.5 dönümlük baraj kıyısında yerim var. Orda komplex kurmak istiyorum.Düğün salonu tamamen organizasyonlu, orta standartta bir otel ve toplantı salonları gibi şeyler ... önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.
merhabalar. hangi şehirde acaba ? 3 dönüm konferans salonu için ufak kalır,üstelik yakınlarda otel vs. yoksa konferansa gelenler nerede konaklayacak ? düğün salonu için otantik bir mekan yapılabilir. konum , şehir vs. biraz daha belirtirseniz daha çok öneri de bulunan olur. iyi günler.
bulunduğunuz şehirde yer de önemli değil müşteri bulmak önemlidir. Siz bir düğün yapsanız eşinizle ne araştırırsınız baştan tabiki gelinlik abiye ve damatlık bunlarında yapıldığı bir site var dugun . com buradan bakın derim salonunuzu kurup buraya üye olun ve size işler gelsin oturduğunuz yerden müşteri bulun. Hediye konusundada böyle bir site var üye olup mağaza açıyorsunuz ve satmaya başlıyorsunuz. http://www.hediyealmarehberi.com/
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz