Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gsm Şirketleri Baz İstasyonu Yerini Nasıl Seçiyor?

BaşlatanAyıboğanYayınlandıYorum1

İlk mesaj
BAĞLAMBağlamı değerlendir

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı122 katkı
Profil alanıTicaret
Profil konumuGiresun, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Bakıyorum,bir gsm şirketi geliyor,bir vatandaşla anlaşıp arazisine baz istasyonunu dikip yıllık 30 bin tl kira ödüyor.mis gibi gelir.
Peki ben gidip,''benim yerim baz istasyonu için müsait olabilir,gelin inceleyin'' desem ilgilenen olur mu?yoksa kendileri önceden nereyi uygun görüyorsa sadece orayla mı ilgileniyorlar?

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 6Profil alanı İnsan kaynaklarıProfil konumu Giresun, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Tüm gsm operatörlerinin müşteri hizmetlerin de çalışmış birisi olarak yardımcı olmaya çalışayım sana , sen ilk önce arıyorsun hangi operatörü kullanıyorsan şikayetini dile getiriyorsun.. Onlar senden detaylı şekilde bilgileri alıyorlar (Mahalle,Sokak,Daire,Ne zamandır bu sorunu yaşıyorsun , farklı bir telefon da hattını denedin mi? Başka kişiler de aynı sorunu yaşıyor mu? vsvs) Tarzı soruları cevaplıyorsun , temsilci oradan kayıt açıyor ve verdiğin adreste incelemeler başlıyor.. Gerçekten böyle bir sorun var ise seninle irtibata geçip sorunu gideriyorlar.. Fakat son zamanlar da bu tarz çağrılar çoğaldığından dolayı sistem biraz yavaş işliyor , herşeyi suistimal ettiğimiz gibi bunu da suistimal ettik Türk halkı olarak :)
The Floridians are back

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ynsan kaynaklary
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet