BAĞLAM Bağlamı değerlendir + Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 12 katkı
Profil konumu bus, Türkiye
Yayın 25/02/2013 09:14:26
ZAMANSAL BAĞLAM Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Arkadaşlar hepinize merhaba; Eleman kiralama yani bi nevi taşeronluk hizmetleri yapmak istiyorum. Fakat konu hakkında fazla bilgim yok. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Başlangıç —
Yorum 5
Okunma 1.567
Son hareket —
Tartışmanın zaman ve katılım sinyalleri yukarıda gösterilir.
Yalnızca mevcut tarih, yorum ve okunma verilerinden türetilir; içerik kalitesi veya doğruluk puanı değildir.
01 Tartışma Zaman, katılım ve açıklanabilir durum sinyalleri.
Konu + görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok 02 Hafıza İlgili geçmiş, bilgi yolu ve taranan hafıza kapsamı.
Sınırlı forum hafıza havuzu Kanıt bu görünümde yok 03 Topluluk Tekrar sinyalleri, tema bağlantıları ve görünür kanıt.
Görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok
Mevcut kanıt cümlelerini tek bakışta bir araya getirir; yeni çıkarım, görüş birliği, önem, kalite veya doğruluk puanı üretmez.
ODAK MODU Özet önce, kanıt gerektiğinde Brief ana okuma yüzeyidir; ayrıntılar kaynak kanıtını açar.
Kanıt ayrıntılarını göster Yalnızca bu sayfada gerçekten render edilen kanıt mercekleri aktifleşir. Alpha brief ve mercekler her hedefin kendi kaynak ve kapsam sınırını korur.
Yanıtlayan 4 kişi
Tekrar katkı 1 kişi
Başlatan dönüşü Var
Yanıtlar 4 farklı üyeden geldi. Başlatan kişi de konuşmaya yeniden katıldı. 1 üye birden fazla yanıt verdi.
Yalnızca görüntülenen yanıtların yazar dağılımından türetilir; kişi, görüş veya içerik kalitesi hakkında puan üretmez.
HAFIZA KAPSAMI Taranan hafıza
TARANAN 6 kayıt
EŞLEŞEN 0 kayıt
ZAMAN —
KAVRAM 0 farklı
Taranan 6 eski yüksek-sinyal kayıtta iki-kavram eşiğini geçen bağlantı bulunmadı.
Bu kapsam yalnızca aynı topluluktaki 2+ yıllık, en fazla 6 yüksek-sinyal hafıza kaydına dayanır; tüm Koniks arşivinin bilgi düzeyini veya içerik kalitesini ölçmez.
Yazar bağlamı › Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 84Profil alanı ReklamProfil konumu İstanbul, Türkiye
Profil bağlamını gör →
hangi ildesin ben büyük birçok firmaya personel veriyorum yardım edebilirim sormak istedigin birşey varsa
kadirizm
Yazar bağlamı › Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 12Profil konumu bus, Türkiye
Profil bağlamını gör →
bursadayım. 1 personel de ne kadar kar kalır. firmalara bu işi yaptığımı nasıl anlatmalıyım.(yani pazarlama da püf noktaları var mı?)
Yazar bağlamı › Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 36Profil alanı Sağlık hizmetleriProfil konumu İstanbul, Türkiye
Profil bağlamını gör →
hocam arkanda dayın amcan yoksa o pastayı sana yedirmezler.varmı milletvekili yada bakan tanıdığın? yok.zaten olsa bu konuyu açmazdın burda şimdiye kadar köşe olmuştun.saygılar
Bismillah her hayrın başıdır.
Yazar bağlamı › Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 89Profil alanı Serbest meslekProfil konumu Ankara, Türkiye
Profil bağlamını gör →
DAYI AMCAYA GEREK YOK DEVLET IHALE KANUNU VAR TURKIYEDE ARTIK DEVLET VAR OZELDE KOSTURURSAN SAGLAM YER OLMASSA PARAN ODENMEZ EN GUZELI DEVLET ANCAK ONUN ICIN KRITERLERVAR BIR EN BASTA TEMINAT MEKTUBU TASINMA VERMEN LAZIM BANKAYA TEMINAT MEKTUBU IKI IS DENEYIM BELGESI ISTERSEN KONUYA ILISKIN YARDIMCI OLABILIRIZ FIRMAMIZ TURKIYEDE 2000 ISCIYI ASKIN RUSYADA ISE 50 ISCIYI ASKIN PERSONEL CALSITIRIYOR ..www.okyanuskurumsal.com /www.okeanrus.ru benim skeype adresim : sf_temizlik meailim :
ookaenrus@yahoo.com yazarsan konusalım anlatayım sana
Yazar bağlamı › Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.
Topluluk katkısı 12Profil konumu bus, Türkiye
Profil bağlamını gör → sf temizlik yorum için teşekkürler.e-mail atıcam. arkadaşlar yokmu başka yorum yapabilecek
Diğer KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var TOPLULUK HAFIZASI
Bu toplulukta yeniden keşfet
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.
Gizlilik Prensiplerimiz
Tamam