Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar.
Emlak sektöründe Büyükçekmece civarındaki Mimarsinan, Batıköy, Mimaroba ve Sinanoba bölgelerine hakim olmak amacıyla Century21 ya da Turyap gibi kurumsal şirketlerin bayiiliğini almak istiyorum.
Sektör için az çok bilgiye sahibim. Direkt satış ile ilgim olmasa da Bahçeşehir'de 6. inşaat projesini yapmakta olan büyük bir şirkette çalışıyorum. Bahçeşehir için emlak ofisi açmanın artık geç olduğunu fakat Mimarsinan, Batıköy, Mimaroba ve Sinanoba'nın patlamaya hazır bir yer olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu bölge Emlak Konut'un ilk (Ataköy-Bahçeşehir gibi) uydu kentlerinden ve 2-3 seneye kalmadan değerleneceğini fikrindeyim. Bende bu süre zarfına kadar bölgenin hakimi olmak amacıyla özellikle Century21 altında Emlak ofisi açmak istiyorum. Sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar?
Yazıyı gönderen - insaatamelesi Bir insan neden evini satmak istesin ki ? Evi aldıktan sonra ömür boyu oturur. Emlakçıya ne ihtiyaç var ki ?
sizin mantikla gidecek olursak kuaforede ihtiyac yok. birak uzasin gitsin ya da al eline makasi kendin kes dimi cikaralim at gozlugunu.
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - insaatamelesi Bir insan neden evini satmak istesin ki ? Evi aldıktan sonra ömür boyu oturur. Emlakçıya ne ihtiyaç var ki ?
emlakçı demeyelim lütfen Gayrimenkul Danışmanı :)) Gayrimenkul Danışmanına ihtiyaç var tabiikide fakat
*Tapu ve taşınmaz hukuku hakkında bilgi sahibi *Vergiler ve yasalar konusunda bilgi sahibi *Reklam ve Pazarlama konusunda eğitim almış *Ürün hizmet yaklaşımları konusunda eğitimli *Çalıştığı Bölgeyi iyi tanıyan *Sahip olduğu bilgilerle geleceğe yöneik öngörülerde bulunabilen *Müşteri kavramını satışla sonlandırmayan tipte olursa sorun yok
Bizim ülkemizde Böyle Danışmanlar Bir elin 5 parmağı kadar. Bizde bakkal kasap bile emlakçılık yapabiliyor.
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Alıntı 1 bölüm
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz