Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
arkadaşlar çalıştıgım iş yerinden saglık koşularından dolayı ayrıldım ve kendi işimi kurmak istiyorum 15bin tl sermayem var bunu nasıl degerlendirebilirim neler tavsiye edersiniz.
öncelikle geçmiş olsun, benim size tavsiyem,ticari tecrübeniz deneyiminiz hiç yoksa paranızı riske atmayın,yapabileceğiniz tek şey ucuz arsa bulup değerinde satabilirsiniz, uzun vadede daha iyi gelir getirir,ticaretten anlıyorsanız,sezonluk işler yapabilirsiniz,örneğin kışın çorap satabilirsiniz,sanırım istanbul size uzak değil,başarılar..
Genellikle profesyonel olarak hizmet veriyorum, ancak size e-postanızı özel mesaj ile iletirseniz bazı tavsiyelerde bulunmaya çalışacağım. (Ön bir bilgi olarak ben de bu sermaye ile hemen işletme kurmamanız gerektiğini söyleyebilirim. Ancak doğru yolu izleyerek bir süre sonra bir iş sahibi olabilirsiniz.)
Saygılar
Girişim Uzmanı __________________________ Akıllı bir insan bilgi ve deneyimlerinden faydalanır. Daha akıllı bir insan başkalarının bilgi ve deneyimlerinden faydalanır.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz