Hangi Piyasayı öldürüyorsunuz. 29 TL ye site yapanlar var burada. Geç kaldınız konikste web piyasası zaten ölü :)
Piyasa öldüren arkadaşlarım beni düşündürmeye başladı :) Müşterilerimize firmaya özel seo uyumlu özel tasarımlar hazırlıyoruz. Minimum 350-400 TL alıyoruz (Domain+Hostinge 50 TL koyuyoruz) En az 3-4 gün , projeye göre 15 güne kadar zamanımızı alabiliyor. Diyorum ki, Hiç uğraşmasam, Sizin nezdinizde koniks.com da ilanı bulunan 29 TL, 39TL, 50 tl ye site yapan arkadaşlara yaptırıp hiç kendim uğraşmasam 30-40 neyse verip geriye kalanı cebe atsam :) ------------------- Verdiğiniz hizmeti eleştirmiyorum zira Arz-Talep Meselesi Latiflerimi üstünüze alınmayın Lütfen ...Hayırlı Satışlar, Bol kazançlar Dilerim.
kdv hosting domain çıktımı 20 lira kar kalır. normal karsılıyorum artık bende..bi yerde kendi bileceği iş.heleki hukuki yapıyorsa işini.. eğer ki isteneni veriyorsanız bende size iş aktarabilirim. Ancak kurumsal site yapımında dinamik ve hazır olmayan sistemleri ve tasarımları yapabilirsanız ?
eskişehirde bir firmayız adresinize fatura gönderilecektir domain hosting kdv bedeli çıkınca bana 25 tl gibi bir rakam kalıyor ayrıca iş bitiminde hostin ve domain hesabınıza transfer ediyoruz istediniz tarzda ve düzeyde ekibimle beraber hazırlayabiliriz bu fiyatın altında fatura kesebilecek ve yapabilecek varsa ben ilanımı kaldırabilirim burada
isteyen olursa iş yerimize gelebilir hem tanışmış oluruz
istiklal mah.reşadiye esnafı sokak reşadiye iş merkezi no:10 not bilişim reklam eskişehir
ödemeyi nakit istemesseniz kendim yapacağım dönem ödevini size yaptırabilirim. görsellik istemiyorum. basit olsun. ama işlevsel olsun. .aspx veritabanı olarak mssql kullanılacak. e-ticaret sitesi olcak. minimum şartları taşısın yeterli. olur derseniz mail adresime sizi ekliyim? hazır sistemlerden yardım alınmayacak. diğer sistemleri hoca da biliyor bende :) sıfırdan yazılmalı.
bu sözüm satıcı firmaya: 25TL kalmaz :)vergi dediğin sadece kdv midir:D İyi hesap etmenizi öneririz.Burada elektrik faturanız adsl faturanız müşteriyi siz ararsanız gsm faturanız veya sabit hat faturanızda vb. kar / zarar hesabının içine girer.Aslında piyasayı öldürürken kendi firmanızı da öldürüyor olabilirsiniz.Tabi sadece reklam mahiyetinde bir satış yöntemi de olabilir bu.O zaman sıkıntı yok ama reklam olarak koniksi düşünmezdim ben.Başka reklam kanallarına reklam ücretini vererek daha profesyonel bir yöntem uygulardım.
bu sözüm alıcılara: satılan şey site değil hosting bu arada.seneye host alımı -guncelleme vb. ucretler isteyecekler sizlerden bu konuda satıcıdan bilgi istemeyi unutmayın.
satıcı firmalar hosting firmalarından bayi indirimi alırlar.bayi indirimlerinin surmesi için host satmaları gerekir.diğer işlerinin yanında bu sebeple bazen kafa kafaya bazen zararına satıs yapabilirler.bunlar son derece olagandır.her sektörde vardır.
burada önemli olan alıcı ve satıcının anlasmasıdır.alıcının istediklerini karsılıyorsa kacırmasın alsın.fiyat ucuz diye kötü denemez.reklamın iyisi kötusu olmaz deniyor ya işte o misal:D
hayırlı satıslar,
Full Organizasyon Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri
aspx ile sıfırdan e ticaret sistemi yazmalarını istedim.. biraz zaman alacaklarını söylediler, geri dönüşlerini bekliyorum. 50 liraya kim yazar sıfırdan dimi ?
Sn.elite yukarıda yazdığım nedenlerden ötürü yazabilir.Sadece referans olsun diye de yazabilir.Hatta bu sebeple üstüne para bile verebilir:)Bu firma stratejisidir ve koşulsuz şartsız saygı duyulması gereken bir karardır.Mesela biz yazmayız.Bu da bizim stratejimizdir.Mesela bir diğer firmada 3000-5000'in altında iş sokmaz ofisine.Onunda stratejisi budur.Neticede önemli olan şey müşteri her zaman haklıdır.Sıfırdan yazılım istediyseniz iyice ölçülüp biçilecek harcanacak mesaisi,giderleri,üzerine kar konup fiyat verilecektir size.Arkadaşlar büyükannemin memleketinde bu arada:) Eskişehir'e de selam göndermiş olalım bu vesileyle..Hem satıcı arkadaşıma hem de alıcı arkadaşıma başarılar dilerim.
fulltasarim.
Full Organizasyon Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri
Yazıyı gönderen - elite aspx ile sıfırdan e ticaret sistemi yazmalarını istedim.. biraz zaman alacaklarını söylediler, geri dönüşlerini bekliyorum. 50 liraya kim yazar sıfırdan dimi ?
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
arkadaşlar ile uzlaşamazsınız örnek verdiğiniz siteden daha başarılı bi uygulama yapabiliriz 2500 tl maliyeti olur dilerseniz görüşelim
Referans bağlamı1 dış bağlantı · 1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
sayın berat105, farkkettiniz mi bilemiyorum ama bahse geçen site; http://www.cy.com.tr/anasayfa buradaki paketlerden birini içermekte..
Referans bağlamı2 dış bağlantı · 1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
hocam size tavsiyem önce notbilisim olarak kendinize bir site yapmanız ve kendinize kendi domaininizle bir mail almanız. Bir bilişmcinin hotmail uzantılı maille iş alması ne kadar normal?
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz