Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Selam Arkadaşlar benim deniz kenarında bir seyyar karavan büfe yapma fikrim var .Bunun için ne gibi kanuni prosedür izlemem gerekiyor ,nerelerden izin almalıyım.yardımcı olursanız çok teşekkür ederim .
sayın Cem Cantaş ilk önce bir muhasebeci tutarak çalışma belgelerinizi, seyyar gezici olarak bulunduğunuz vergi dairesinden aracınızın plakasını kaydettirip vergi levhasını almanız gerekiyor. minübüs ise e ehliyet, src4 belgesi, psikoteknik belgesini tamamlamanız gerekiyor.vergi levhasını şöför camının önüne koymanız gerekiyor. perakende müşteri fişi,irsaliyeli mal faturası,zayi formu tutanağı olması gerekiyor.bu belgeleri tamamlayabilirseniz.tüm Türkiyede rahatlıkla dolaşırsınız. ondan sonra gittiğiniz her bölgedeki belediyeden zabıta yardımıyla işgaliye bedeli ödeyerek yer belirlemesi yaparsınız.sadece gıda satışı yapacaksanız gıda kurallarını karavanınıza uygulamalısınız. http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=23873 karavan büfeye hedef yazıyı benzetme olarak algılarsanız. yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz. böyle bir işe giriştiğinizde önce doğa ile savaş vereceksiniz,sakın unutmayın.sadece deniz değil her yerde satış yapabilirsiniz.
Referans bağlamı1 Koniks bağlantısı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Koniks içi 1 bağlantı
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz