Ana içeriğe geç

Motivasyon

Bir Erkek Bir Dişi

BaşlatanSedilYayınlandıYorum1

İlk mesaj
BAĞLAMBağlamı değerlendir

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.

YazarSedil
Topluluk katkısı10 katkı
Profil alanıYöneticilik
Profil konumuAnkara, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.


Bir erkek bir dişi... hayat aslında bu ikiliyi oluşturma gayesi ile geçiyor. Bir ilişki başlıyor, mutlusun, uçuyorsun hatta.. hep gülümsüyorsun, herşeyi büyük bir zevkle yapıyorsun ve herşeyde başarılı oluyorsun. Çünkü mutlusun çünkü yarım olan kısmın bütünlenmiş oluyor. artık tam sın ve artık yaşayabilirsin. evet hayatta bir ilişkin varsa yaşayabiliyorsun.

Hayatta hiçbirşey stabil değil, değişiyor herşey, günler geçiyor, zaman geçiyor, hayat geçiyor. diğer yarın ve sen bir bakıyorsun ki kopmaya başlıyorsun, tüm aklın onda kalıyor. belki onun ki de sende .. yada onun aklı başkasında kayıyor ve başkasının yarısı olmaya gidiyor.

sonra yaşam duruyor. en güzel şeyler sunulsa da mutlu olamıyorsun, diğer yarın la birlikte enerjin de gitmiş çünkü. çabalıyorsun, bu da geçecek diyorsun. ama bunu söylerken de için yanıyor. uykuda gibi yaşıyorsun hayatı, rüyada gibi. rüya olmasını ve uyanmayı dileyerek.

içindeki sızı ile yaşamaya alışmaya çalışıyorsun, içinde bir öfke beliriyor ama onu hep görmek onunla olmak da istiyorsun.

hayat devam ediyor ben daha iyisini hak ediyorum diyorsun, ama ne fayda ne kadar kötü olsa senin yarın olmaktan vazgeçtiği için onu bırakmak istemiyorsun.

zaman geçmiştir ve yarım olarak hayata alışmaya başlamışsındır ve mantığın da işlemeye.. bu hayatta diğer yarını bulmak ve onu mutlu etmek için geldin, kendine gel ve hayat enerjini yükselt, yoksa kimse seni göremez, gidenler de demek ki tam yerine oturamamış, demek ki senin hayatına uygun değilmiş ki gitmiş. öğrenmen gerekenleri öğrendiysen geriye bakmadan başını yukarı kaldır ve devam et yoluna. yaşamak istiyorsan sağlam durmalı ve diğer yarını aramaya devam etmelisin.

Unutma ki hayatta yaptığın iş de yaşadığın hayat da seni diğer yarına ***ürecek bahanelerdir.


Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 103Profil alanı DiğerProfil konumu Kayseri, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Öncelikle tespitleriniz bazı noktalarda çok haklı olmakla birlikte ana fikir olarak yanlış olduğunu düşünüyorum. Tabiki Kadın - Erkek ilişkileri çok önemli ve seçtiğin eş senin mutluluğunun %90 oranında belirleyicisi olsa bile Hiç bir zaman insan ömrünün gayesi bu denli basit ve hemen harcana bilir ve yok olmaya mahkum bir olay olarak yorumlanamaz. Bu tip ilişkilerde insan ben hak etmedim diyebilir karşıdan olumsuz yanıtlar aldığında ama kendine iyi bakmalı büyük ihtimalle yaptığı hatalar olmuştur. Bu noktadan sonra yarım yaşamak yerine bu şekilde olmasının kendisine daha hayır getiriceğini duşunup mutlu olması daha olağan olacaktır.
Süleyman DÜNDAR

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet