Narkotik kardesim,
Kasa Bira olayini yanlis yapmissin,
önce sen 1 Sise Birayi kac € satiyorsun,ona göre hesap yap ve sat.
Unutma sen 1 € Shop acmadin,seninki Kiosk,Groß Market degil.
Kiosk da her sey süper markete nazaran pahali olur,olmalida.
Alisverisini Marketten yapmak isteyen varsin gitsin,sen zaten onu kendine baglayamassin.
Brötchen ve Schnitzel olayini güzel düsünmüssün,onlari her zaman Disari satis yaptigin yerde göze hos gelecek sekilde vitrine koy,sende biliyorsun ki gida maddelerinde Hijyen cok önemli,her zaman temiz ve taze olmali..
Hot Dog da düsünebilirsin..
Gazeteleri disarida birakma,iceride senin kasaya yakin bir yere koy,müsteri iceri girsin,Gazete bakarken muhakak yaninda Schokolade yade ufak tefek seyler alacaktir,Twix gibi seyleri gazetelere yakin tut,ayrica cocuklarin disaridan ve iceriden görebilecegi sekilde cok sevdikleri sekerlemeleri koy.
Her seyden önce senin günlük gelirin Sigara satisindan olacak,her türlü Sigarayi bulundur.Nerden baksan günlük 25-30 Stange sigara satacaksin ve kesinlikle Sahtesini satma,cünkü basin agrir.
Her türlü Alkollü ickiyi bulundur,genellikle kücük 100,200 mg lik alkoller ve Bira cesitleri.
Fiyatlar her zaman sabit olsun.
Gelen yaslilar genelde konusmak icin gelirler,eger onlara cok espirili ve tatli dilli olursan hic korkma sirtin yere gelmez.cünkü onlar bir kac sey satin alirlar,ödeme yaptiklari kadarda bahsis birakirlar.
Alkol sattigin insanlari kesinlikle Kioskun yaninda icmelerinie izin verme..