Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Konikste de yayımlanan, "İŞ HAYATI VE ŞİRKET PALAVRALARI" adlı yazım 19 kasım 2006 pazar günkü Milliyet Gazatesinin İnsan Kaynakları Ekinde Yayımlanacaktır Bilgilerinize
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Dün,Milliyet gazetesini heyecanla aldım.Burada da okuduğum yazıyı,gazete görmek isteği bana daha da heyecanlı geldi.Eki açtım ve iç sayfada yazıyı buldum.Bir solukta okudum.Okuduktan sonra bir burukluk oluştu üzerimde.Milliyet gazetesi'ne bir serzenişim var:İyi,hoş basılması güzel ama...Etiğe uyulması gerekmez mi?Yer darlığı var ise ya da reklamlar için daha fazla yer ayrılacaksa mizanpajı da buna göre yapılamaz mı?Neden yazının istediğiniz yerlerini alıp,kısalttınız?Konu handiyse özünden koptu kopacak.Bana göre yazının en vurucu yerleri,motivatörün "voleybol" konusunu işleyerek çalışanlar üzerinde yaptığı etki,burada geçen diyaloglar.Aksi gibi kısaltılan yer de burası.Yine de yazının basılması güzel.Tekrar tebrik ederim.
Ahbe arkadaş Cumartesi günüde, Vizenin Pazarlı köyü ile ilgili yazımı yayımlamışlar. Haberim yok. Ne yapalım bunada şükür. Garibin tavuğu tek tek yumutluyor işte!!
Bak sen başıma gelene.Ben Sakaryalıyım üye olduğum bir forumdan bir arkadaşımızın yazısının çıkacağına sevinerek Milliyet gazetesi aldım o da ne Ek yok.Buyur burdan yak bayi ile görüştüm neden ek yok diye ne desin.O eki her yere dağıtmıyorlar dedi. Şimdi bu ayrımcılık neden oluyor.Milliyet neden bunu yapıyor ufak ilçelerden bu yazıları okuyacak adam çıkmazmı demek istiyorlar acaba.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz