Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pazarlamacı Ortak Aranıyor (grafik Tasarım/baskı)

Başlatanred_skyTarih13/07/2017 10:08:40Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar.

Ben freelance grafik tasarımcıyım. Reklam/tanıtım sektöründe broşür, afiş, billboard, katalog, kartvizit, fatura-irsaliye gibi sürekli formlar, magnet, poşet, kurumsal kimlik, kitap, dergi, tabela, logo, takvim ve tasarımla ilgili inovasyon çalışmaları yapıp baskıya hazırlık süreçlerini yönetiyorum. Tasarımlar ve baskıya hazırlık sürecinden sonra tanıdık matbaalarda bastırarak müşteriye teslim ediyorum. Elbette tasarım dışında bu baskı sürecinin takibi ve yönetimi dolayısıyla aldığım bir komisyon oluyor. Matbaa grafikerliği de yaptığım için belli bir çevrem var.

İzmir'de yaşayan, gerek kendi çevresinden gerek gezerek bu tarz işler toplayacak, ikna kabiliyeti yüksek, birlikte çalışabileceğim güvenilir bir pazarlamacı iş ortağına ihtiyacım var.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye292 yazı
Red Sky, selam...
Sektörüne yabanıcı değilim, o nedenle bir yazayım dedim.
Pazarlamacının ne gibi artıları olacak seninle çalışarak ? Biliyoruz ki her matbaada arttık 15 -20 dk ücretsiz dizgi yapılıyor. Şimdi seninle çalışılması için sen ne gibi bir artı sağlayacaksın bu pazarlamacı arkadaşa bunları belirtki hedefine daha çabuk ulaş.

Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis