Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ortak Aranıyor.

BaşlatanmerzandoTarih27/10/2008 12:18:04Yorum7

İlk mesaj
Üye326 yazı
arkadaşlar düşündüm ve karar verdim, ticarete bir yerlerden başlamak lazım. benim bir panelvan aracım var. cebinde 3000 veya 5000 ytl parası olan ıstanbulun avrupa yakasında oturan, atılımcı, utangaç olmayan, dürüst bir arkadaşla en azından kurban bayramına kadar hem deneme, hemde birbirimizi tanıma maksadıyle çocuk ve bayan giysisi satmak ticaret yapmak istiyorum. sizde bilirsiniz ki kendimizden kısabiliriz ama eşimizden ve çocuklarımızdan asla kısamayız. İnanıyorum ki en azından ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde birşeyler kazanırız. Ürünleri merterden temin edebiliriz. bu daha sonraki aşama.

Ortak olacak arkadaşımız her türlü kendisini garanti altına alabilir. satacağımız ürünleri işimiz bittiğinde benim aracımdan alıp evine getirebilir.
böyle ortamlarda insanların başlangıçta birbirlerine güvenmemeleri gayet normaldir. herkes kendini garanti altına almak ister. bundan kimse gücenmesin darılmasın.

ben bu işe talibim diyen herkese kapım açıktır. fakat bu iş için bir kişi seçilecektir. lütfen irtibat kurunuz e-mail merzando@hotmail.com

şimdiden hayırlı olsun..herkese saygılar..murat
fast food

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye142 yazı
Piyasada güven yok arkadaşım!arabanla nakliye türü bir şey yapsan mesela merterde tekstil dükkanlarına gitsen, yarı fiyatına yük taşıma yapıyoru desen müşteri yakalamak için !
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar ben yeni üye oldum , bunun için tam olarak alakasız bir sayfaya yazı yazıyor olabilirim . bilen arkadaşlara bir sorum olucak , bir hastaneye %10 ortak olabilmek için minimum ne kadar para yatırmam gerek ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye73 yazı


Selam Murat Bey,İstanbul'da olsam hiç düşünmez irtibata geçerdim sizinle...Sağlam iki ortak el ele verip yılmazsa işten kaçmazsa mutlaka birşeyler yaparlar...Başarılar dilerim...

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye73 yazı
bu durumda sen kendine bir ortak değil 2000 ytl si olan birisini arıyorsun.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye326 yazı
hayır kardeşim. en az 2000 ytl parası olan bir ortak arıyorum. en azından benim kadar oda elini taşın altına sokacak.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye326 yazı
ıstanbuldan bu mesajımı okuyan yokmu hiç
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye326 yazı
bayram yaklaşıyor ne yaparsak şimdi yaparız
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda