Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fotokopi Hizmetinde Fark Yaratmak İstiyorum. . .

BaşlatanNiqoTin81Tarih04/07/2017 00:05:13Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhaba arkadaşlar bir kaç yıldır fotokopi işi ile uğraşmaktayım il geneli 25 bin civarı üniversite öğrencisi var yeni sezonda 40 bin olması hedefleniyor. Bende işime teknoloji katıp bir web sitesi kurarak Online baskı ve ücretsiz adrese teslim yapmayı düşünüyorum bu konuda değerli fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye76 yazı
Online baskıyı bilmem de eve servis çok saçma öğrenci bırak gelsin mekana edeceğin 2 muhabbet daha iyi eve servisten

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Üniversite öğrencilerinin Bulundukları yerden fotokopi çektirmek için gelip dönmeleri minimum 2,5 saat amaç muhabbetten ziyade hizmet...

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

öğrenciler neyin fotokopisini çektiriyorlar? ders notu ve kitap. e internetten bu işi yaparsan kitaplar için telif melif diye çökmesinler dükkana? benim aklıma ilk gelen bu çünkü bizim fotokopici bir ara kitap fotokopisi çekmeyi bırakmıştı bu yüzden. tabi bu yıllar önce.
bir de ücretsiz adrese teslimi nasıl yapacaksın? mesela 50 yaprağı da 200 yaprağı da ücretsiz mi ***üreceksin? yani öğrencinin gelip dönmesi minimum 2,5 saatse muhtemelen senin gidip dönmen de 1 saatten aşağı olmaz, bunun için yanında ekstra adam mı çalıştıracaksın yoksa dükkanı bırakıp mı gideceksin? şu da var mesela bir sipariş geldi onu ***ürürken yolda iki sipariş daha geldi diyelim, sen dönüp onların fotokopilerini çekerken iki sipariş daha gelse...
tabi bilmiyorum dükkan ne kadar büyük, kaç kişi çalışıyor, kaç makine var, hepsine yetişecek imkanın var mı?

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Y?siz
Yeni Üye18 yazı
Bir Web site kuruyorum vatandaş kopyasını veya çıktısını istediği dökümanı sanal ortamdan bana ulaştırıyor bende günün belirli saatlerinde servis yapıyorum. 1 sayfa da 1000 sayfada aynı ekstra bir ücret Yok. Bu şekilde olması bilinenin aksine yüksek kira bedeli ve fazla eleman maaşından kurtarıyor adrese teslimde yakacağım yakıt bir elemanın Ssk pirimi kadar...

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Saty? / Pazarlama