Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kapıcılara Ekmek Servisi

Başlatanyavuz m.Tarih03/07/2017 14:28:42Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar soğutuculu kapalı kasa transit aracım var. Süt ve yumurta satışı yapıyorum. Bunun yanında Ankarada sitelerin yoğun olduğu bölgelerde kapıcılara ekmek satmayı düşünüyorum. Fırınla anlaşıp kapıcıların akşamdan aldığı sipariş adedince ekmeği sabah erken saatte kapıcılara dağıtmayı düşünüyorum. Uygulanabilir bir iş olup olmadığı, artıları ve eksilerinin neler olduğu konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye326 yazı
Kapıcıları ziyaret edip konuşun. Bence temiz iş ek gelir olur size ve ayriyetten daha fazla süt ve yumurta satabilirsiniz. Başarılar diliyorum.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye76 yazı
Kapıcı larà genelde fırıncılar direkt dağıtıyor sen dagitayim dersen rekabet edemezsin çünkü kendin uretmiyorsun 70 é fırından alsan 10 kuruş fazlasına satan lazım en az bu nedenle kapıcı senden almaz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı

Bazi kapicilar gidip kendisi aliyor.ben ozellikle bunlara goturmeyi dusunuyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
Kapıcılar komisyon almadan senden ekmek almazlar

Yerleşim TürkiyeMeslek Memur
Yeni Üye3 yazı
Kapıılara komisyon vereeğim, kapııların aldığı günlük ekmek sayısı az olduğundan komisyonları da az oluyor, ben daha fazla ekmek alaağım için onlara fırınların verdiği komisyondan daha fazlasını verebilirim, bunla ilgili fiyat çalışması da yaptım,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda