İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Sermayem Var Ne İş Yapabilirim( İlçede )
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorumO
Yeni Üye16 yazı
Mobil oyun/uygulama ya ayırdığınız sermayenin maksimum 3-4 ayda kendini amorti ettiğini biliyor musunuz? Detaylı bilgi için 0542 802 24 59 veya koniks üzerinden mesaj gönderin!
C
Yeni Üye22 yazı
Yy
K
Yeni Üye34 yazı
Tarık bey, hayatta sizi en çok hangi meşgale ile uğraşmak mutlu ediyor. her insan yaratılışında bir işi dünyadaki diğer insanlardan daha iyi yapma potansiyelini taşır. o işi bulmak size düşüyor. bütün filozoflar önce "kendini tanı" demişler. bence kendinize ve yapmak istediğiniz işe bu gözle bakmanızda fayda var. elinizdeki sermaye ilçenizde bir çok güzel iş yapabilirsiniz. Ama ilçenizin şartlarını bilmeden fazla yardımımız dokunmaz. Öncelikle aceleye getirmeyin. forumdaki fikirleri internetteki bayilik imkanlarını ilçenizin potansiyeline göre değerlendirin. seçenekleri daraltın ve bu fikirlere yogunlaşın. ilçenizde olmayan bir ürün yada hizmeti oraya getirmeyi yada ilçenizden dışarıya satılan bir ürünü pazarlamayı düşünebilirsiniz. Mesela bildiğim kadarıyla midyatın acurlu köyünde müthiş turşular üretiliyor. Biz ta bursadan getirtiyoruz. gidip görüşün nasıl üretiliyor nasıl pazarlanıyor. başarılı insanlarla konuşmak her zaman faydalıdır, ufuk açar. burada size şunun bayiliğini verelim diyenlerin tekliflerini de iyi değerlendirin hemen atlamayın. size yardım ediyor gibi görünen insanlar her zaman iyi niyetli olmayabiliyor. şu işte süper para var diye satılan şehir efsanelerine kapılmayın, keşke eğitim aldığınız ve asıl mesleğiniz olan öğretmenliği yapabilseniz ama memleketimizin şartları malesef böyle yapacak bir şey yok... yinede sakın ümitsizliğe kapılmayın rızk Allah'tandır. siz aramaya devam edin mutlaka bir kapı açılacaktır. haddimi biraz aşarak nasihat tarzı birşeyler yazdım kusura bakmayın inşallah herşey gönlünüzce olur ve sevdiğinize tez elden kavuşursunuz...
A
Yeni Üye13 yazı
chemist
A
Yeni Üye17 yazı
S.a öncelikle madem paran var güzel kardesim kaliforniya solucani yetiştir. Hem solucanları hemde gübresi para sanırım 150 bin tl 1 yıla 400 bin tl olur. Hayırlı isler bol kazanclar.
Not: gubresi devlet satın alıyor bir pazar arama gerek yok 2 haftada da parani ödüyor ziraat bankasına.
Not: gubresi devlet satın alıyor bir pazar arama gerek yok 2 haftada da parani ödüyor ziraat bankasına.
Herzaman bir fırsat vardır, eline geçen fırsatları değerlendirmesini bilene...
C
Yeni Üye52 yazı
A_Ticaret eminmisiniz devletin solucan gübresi aldığına bunu daha önce duymadım. Solucan gübresi işine girenlerin dedikleri gübre işinde para yok parayı kazanan solucan satıcıları sakın bulaşmayın diyorlar.
T
Üye229 yazı
AB Ticaret Belçika ile karıştırmayın burayı :) Bu konuyu bende araştırıyorum ama hiç duymadım.
K
Üye1236 yazı
13/06/2017 : 22:01:41#8
Web sitesi
Alıntı
Midyat'ta tüketicinin nelere ihtiyaç duyduğunu ve bunları karşılamada ne tür zorluklar yaşadığını tespit edin; size uygun olanı seçip bismillah deyin. Bu kadar basit.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den
T
Üye229 yazı
son zamanlarda dikkatimi çeken kahve dünyası,simitçi dünyası,yemen kahvecisi,leman kültür v.b firmalarının isimleri ile açılan iş yerleri gençler tarafından tutuluyor..Oralarda var mı bilmiyorum ama ilk açanlardan olursanız iş yapar.
M
Yeni Üye7 yazı
T
Üye518 yazı
14/06/2017 : 11:45:48#11
Web sitesi
Alıntı
Bir araç ayarlama ve bölgedeki belli noktalara satış düşünür müsünüz?
Sermaye bağlamanıza da gereke kalmayacaktır.
Sermaye bağlamanıza da gereke kalmayacaktır.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
T
Yeni Üye20 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - körflanş Tarık bey, hayatta sizi en çok hangi meşgale ile uğraşmak mutlu ediyor. her insan yaratılışında bir işi dünyadaki diğer insanlardan daha iyi yapma potansiyelini taşır. o işi bulmak size düşüyor. bütün filozoflar önce "kendini tanı" demişler. bence kendinize ve yapmak istediğiniz işe bu gözle bakmanızda fayda var. elinizdeki sermaye ilçenizde bir çok güzel iş yapabilirsiniz. Ama ilçenizin şartlarını bilmeden fazla yardımımız dokunmaz. Öncelikle aceleye getirmeyin. forumdaki fikirleri internetteki bayilik imkanlarını ilçenizin potansiyeline göre değerlendirin. seçenekleri daraltın ve bu fikirlere yogunlaşın. ilçenizde olmayan bir ürün yada hizmeti oraya getirmeyi yada ilçenizden dışarıya satılan bir ürünü pazarlamayı düşünebilirsiniz. Mesela bildiğim kadarıyla midyatın acurlu köyünde müthiş turşular üretiliyor. Biz ta bursadan getirtiyoruz. gidip görüşün nasıl üretiliyor nasıl pazarlanıyor. başarılı insanlarla konuşmak her zaman faydalıdır, ufuk açar. burada size şunun bayiliğini verelim diyenlerin tekliflerini de iyi değerlendirin hemen atlamayın. size yardım ediyor gibi görünen insanlar her zaman iyi niyetli olmayabiliyor. şu işte süper para var diye satılan şehir efsanelerine kapılmayın, keşke eğitim aldığınız ve asıl mesleğiniz olan öğretmenliği yapabilseniz ama memleketimizin şartları malesef böyle yapacak bir şey yok... yinede sakın ümitsizliğe kapılmayın rızk Allah'tandır. siz aramaya devam edin mutlaka bir kapı açılacaktır. haddimi biraz aşarak nasihat tarzı birşeyler yazdım kusura bakmayın inşallah herşey gönlünüzce olur ve sevdiğinize tez elden kavuşursunuz... |
T
Yeni Üye20 yazı
konu güncel arkadaşlar değerli fikirlerinizi bekliyorum .Hepinize şükranlarımı sunuyuorum :)
K
Yeni Üye34 yazı
Imalat tarzında bir yer açıp Türkiye genelinde yöresel ürünler satan işyerleri ile bağlantı kurup pazarlayabilirsiniz internetten pazarlama yapabilirsiniz insanlar değişik ve guzel damak tadi veren urunlere para harcamayi seviyor ben hayatımda acirli köyünden gelen tursu dan daha güzelini yemedim. Bursanın çok meşhur tursuculari bile yanından geçemez yiyeceğim kadar direkt üreticiden kargoyla getiriyoruz. Lüks restronlarda ancak böylesini yersiniz.balık restoranları ve içkili mekanlar potansiyel müşteriniz olur.tabi ben midyat ta ne yapabilirim diye sormanız üzerine aklıma ilk bu iş geldiği için yazdım. Başka önerileri de dikkate alın ama hedefinizi çok dağıtmadan Daldan dala konmadan kendi yapınıza uygun işlere odaklanın. Allah yardımcınız olsun.kolaylıklar dilerim...
O
Yeni Üye1 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - tarik47 Öncelikle iyi çalışmalar arkadaşalar.Ben Mardin Midyattan Tarık.Küçük bir ilçedeyim 105 bin nufuslu.Sevdiğim bir insan var onunla evlenmek istiyorum. bu sebeble iş kurmam gerekir. Okuduğum bölümden atanamadım. İşşiz de evlenilmez. bi sermayem var 100 -150 bin civarında . ayrıyeten arazim var şehire bir km uzakta . Daha önce market alanında çalıştım .İnsanlarla iletişimim iyi ama bu iişi yapmak istemiyorum. Babadan dolayı inşşaat sektörüne ilgiliyim. Sizce ne iş yapabilirim. aklımda olan iş fikirleri Kozmetik ve makyaj malzemeleri,iç çamaşır dükkanı, çeyizlik ürünler . Şimdiden yardımcı olan olmayan her arkadaşa teşekkür ederim .Allah Razı olsun. |
Valla İstanbul'da yaşıyor olsanız ve 500.000#8378; sermaye koysan seni ve senden sonra gelecek olan 7 kuşak ailen rahat ederdi keşke burda olsan işte
Ömer
M
Yeni Üye36 yazı
ömer burak bey velevki ist.sınız 500 000 tlsadece oturacağın bir ev alırsınız baska ne olur vaalla ya ben çok cahilim yada siz çok akkıllısınız anlamadım gitti yillarca çaliştm belkide haklınız ama çok zor meslek yoksa ister 5 000000 olsun hazıra dağ dayan maz
Marsa
T
Yeni Üye20 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - omerburakozturk
Valla İstanbul'da yaşıyor olsanız ve 500.000#8378; sermaye koysan seni ve senden sonra gelecek olan 7 kuşak ailen rahat ederdi keşke burda olsan işte |
C
Yeni Üye22 yazı
Tarık bey özelden bilgi istemiştiniz ilettim 4 gün önce fakat sürekli siteyi yapılan yorumları takip etmiyorsunuz sanırım.
Yy
T
Yeni Üye20 yazı
baktım efendim
A
Üye433 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - alfa16
|
[/url]

[/url]