Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ihracat Yapmak İstiyoruz

BaşlatantugrasanliTarih07/06/2017 10:40:29Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı

HERKESE ÖNCELİKLE MERHABALAR
ELEKTRONIK (TUS TAKIMI) İHRACATI YAPMAK İSTİYORUZ. FİRMAMIZ 30 KİŞİDEN OLUŞMAKTA VE MEMBRANE SWITCH (TUS TAKIMI) ÜRETMEKTEDİR. ŞU ANDA TURKIYE PAZARINDA DEV FIRMALARLA ÇALIŞMAKTAYIZ. HAMMADDE ALIMINI AVRUPA DAN YAPTIĞIMIZ İÇİN VE OTOMASYONUMUZ DA TAM OLDUĞU İÇİN A KALİTE ÜRÜNLER ÜRETMEKTEYİZ. VE KENDİ İHRACATIMIZI YAPMAK İÇİN NE GİBİ HAZIRLIKLAR OLMALI? OZELLIKLE ALMANYA, ITALYA BAŞTA OLMAK UZERE AVRUPA PAZARINDA BU KONUDA BİZE YARDIMCI OLABİLECEK KOMİSYON USULU ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ. YARDIMCI OLUN LUTFEN.

Tuğra Şanlı

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye181 yazı
bi websiteniz var mi? bu urunun ilginc olabilecegini dusunuyorum . Turkiyede uretildigi icin urun fiyatlarinin rekabetci oldugunu dusunuyorum .
Urun portfoyunuzu ve kapsamli kullanim alanlarini ogrenmek icin bi bilgi edinebilecegim katalog yada websiteniz varsa bakmak isterim?
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar

ürunler hakkinda detayli bir bilgi ve resimleri ile gonderebilir misiniz?

Yerleşim Danimarka / KopenhagMeslek Ticaret
Yeni Üye50 yazı

Merhaba ürün bilgisi katalog vs detaylı bilgi verirseniz sevinirim orhankara27@gmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ürün bilgisi katalog vs detaylı bilgi verirseniz sevinirim y.bilgili@live.fr

Saygılarımla
Professional Connection France - Startup Business - Danışmanlık ve distribütörlük

Yerleşim Fransa / StrazburgMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Merhaba, web sitenizi inceledim, biraz aciklamaniz mumkunmudur bu urunlerin musterisi kimlerdir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye41 yazı
ürün bilgi ve resimler yollayiniz e_bas@hotmail.de
Hakkimda ne düsünüyorsan, allah sana iki mislisini versin

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye11 yazı
Konu günceldir.
Tuğra Şanlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Çalıştığımız aklıma gelen bazı sektörleri sizlerle paylaşmak istedim. Ürünün pazar payı çok geniş olduğu için çalışacağımız arkadaşın çok güzel rakamlar kazanması söz konusu ayrıca makine üretimi yapan firmalarla çalıştığımızdan dolayı müthiş kaliteli bir network oluşturma şansı da cabası. İlgilenen arkadaşlar bana mail yoluyla yada buradan mesaj bırakarak dönebilirler. Sipariş usülü, firmaya özel ürün tasarladığımız için standart bir ürün üretmediğimiz için depo vs. masrafı kesinlikle söz konusu değil. Anlatmak istediğim tamamen kendi pazarlama, girişim yetenekleriyle 0 maliyetle ürünlerimizin ihracatını yapacak bir arkadaş aramaktayız.

Hali hazırda çalışmakta olduğumuz sektörlerden bazıları:

1-) Medikal Sektörü (Medikal yataklar, dişçi koltukları, küvöz imalatçıları, sterlizasyon cihazları, ameliyat masası)
2-) Güç Kaynağı (UPS) - Regülatör Sektörü
3-) Elektronik Terazi - Elektronik Kantar üreticileri
4-) Akaryakıt pompacı üreticileri
5-) Akaryakıt pompası yazarkasa üreticileri
6-) Endüstriyel otomasyon cihazları üreten firmalar
7-) Endüstriyel elektronik
8-) Tekstil ve konfeksiyon makine üreticileri
9-) Sanayii tipi yıkama ve kurutma makineleri
10-) Indikatör ve loadcell imalatçıları
11-)Endüstriyel yıkama sistemleri
12-)Dedektör Üretici Firmalar (Maden ve su arama dedektörleri)
13-)Sayaç (su ve elektrik sayacı üreticileri)
14-) Isıtma ve Soğutma Sistemleri
15-) Geçiş(turnike) kontrol sistemleri üreticileri
16-) Yangın alarmı ve güvenlik sistemleri üreticileri
17-)Pdks(Personel Devam Kontrol Sistemleri üreticileri)
18-) Değirmen makineleri üreticileri
19-)Çorap Makineleri Üreticileri (Worlwide)
20-) Savunma Sanayii Sitemleri üreticileri ( Tank, helikopter, askeri araçlar)
Tuğra Şanlı

Yeni Üye11 yazı
Konu günceldir. İlgilenenlere duyurulur.
Tuğra Şanlı

Yeni Üye61 yazı
@tugrasanli Her alanda olmasa'da Tus takimli aletlerin yerini Dokunmatik ekranlar aliyor sizin sektoru negatif anlamda etkiliyormu ?
Every man has three characters:that which he shows,that wich he has,and that which he thinks he has..

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
Membrane Switchlerde ısıya olan dayanıklılık touch panellerde mümkün değildir. Touch Panel üretimi de yapıyoruz ama müşterilerimiz ağır sanayii de üretici konumda firmalar olduklarından dolayı Membrane Switch ten yıllardır vazgeçmiyorlar ve görünen o ki en az bir 50 yıl daha vazgeçmeyecekler. Kaliteli hammaddelerden meydana gelmiş bir membrane switch -25 derece ile +85 derece ısıya dayanıklıdır.
Maalesef touch panellerde aynı dayanıklılık söz konusu değil.
Saygılarımla...

Konu günceldir.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gladiator
@tugrasanli Her alanda olmasa'da Tus takimli aletlerin yerini Dokunmatik ekranlar aliyor sizin sektoru negatif anlamda etkiliyormu ?
Tuğra Şanlı

Yeni Üye22 yazı
Merhaba; E-ihracat ile ürünlerinizi avrupa başta olmak üzere Dünya'nın dört bir yanına ulaştıralım.

Avrupa lokasyonlu barındırmanın yanı sıra, avrupa ülkelerine branşınız ile ilgili demografik filtrelerle, instagram, facebook, linkedin ve google reklamları. Hedef alıcılarına direk ulaşın.

5 dil ve üzeri e-ihracat sistemi. Uluslararası ödeme alt yapısı. Uluslararası lojistik entegrasyonu (Tnt, DHL, Ups, diğer)

https://www.ihracat.online
Soocommerce Web Yazılımları
www.soocommerce.com
E-ihracat Yazılımları

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ynternet
Yeni Üye31 yazı
Merhaba bu konuda profesyonel yardım isterseniz sizi ithalat ihracat uzmanı arkadaşlara yönlendirip a.dan z.ye her konuda yardım almanızı sağlarım
Mail:audien_06@hotmail.com
05418060632

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
MERHABALAR,çalıştığım firmada iç oda kapısı ve pvc mebran kapı üretimi yapmaktayız.Üretmiş olduğumuz kapıları yurtdışına ihraç etmek istiyoruz.Özellikle son zamanlarda bu malların talebi arap dünyası ve balkan ülkelerinden olmaktadır.Fiyat ve katalog talebi için bana ulaşabilirsiniz.TEŞEKKÜRLER
www.guzelkapi.com.tr
UĞUR ABİR
0553-573-19-40
ÇORLU-TEKİRDAĞ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ymalat